:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Ne bağırıyon kıs yine
çatlak arkadaşım benim
canınmı sıkıldı yine oyunmu arıyon kendinekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ağlayımmı nan
Yok canım aağlama sakın hep gül
bu arada mesleğe doktor yazmışın yeni gördüm
kendi kendime deli gibi gülüyom bıurda ya
alemsin valla doktorum benimkaydirigubbakcemile3
Yenimi gördün dahakaydirigubbakcemile3
Kaç haftadır öyleydiikaydirigubbakcemile3
Bugün eşime dedimki k.kda profilime matraklık olsun diye doktor diye işaretledimkaydirigubbakcemile3Herkez doktormusun sen dıye sorular soruyorlar dedimkaydirigubbakcemile3Gülüyoookaydirigubbakcemile3demiştir bu delü karıyı nerden buldumkaydirigubbakcemile3
Merhaba Arkadaşlar, hayırlı cumalar herkese..
Beni hatırlayanlarınız olacaktır. Epeydir çok yoğun çalıştığımız için giremiyordum sayfamıza, bugün raporluyum bir gireyim dedim. Özlemişim sizleriia.s.a.s..
Bıraktığımdan beri neler oldu acaba, listelerin linkini koyabilir misiniz? :lepi:
Bende bi değişiklik yok, sadece ateş ölçme yöntemini bıraktım ve LH hormonu tespit eden testlerden aldım. Normalde umduğumdan daha erken yumurtluyor muşum meğersem. kafamçokkarıştıAteşim daha sonra yükseliyormuş, bunu öğrendim. :smiley-cool:
İşte bu ayda denedik tam gününde (test ayda bir gün çift çizgiyi gösteriyor), şimdi üzerinden 1 hafta geçti ki dün akşam idrarımda kan görünce acile gittik.senağlama Ama nasıl bir ağrı anlatamam duramıyordum. Meğer mesanemde taş varmış. 6 mm lik. Şimdi de antibiyotik verdiler çünkü taş tahriş ediyo kanatıyo ve enfeksiyon kapabilirmişimsenağlama. Bense kullanmak istemiyorum, kanda test yaptırmayı düşünüyorum, herhalde çıkar dimi? 1 hafta geçti yumurtanın çatladığı günden beri. Bakalım eşim erken gelirse işten. fisfisfis
İşte böyle benden haberler..
Hoşgeldin canım hatırlıyorum tabiki seni
geçmiş olsun öncelikle inşallah hamişsindir
kan testinde çıkar diye düşünüyorum ben ama
yanıltmakta istemem bilen arkadaşlar cevap vericeklerdir.
Bu arada listeleri sormuşsun cumartesi yada pazar günü
yapmıştı nevro o tarihlere bi bak istersen
Saol canım, teşekkür ederim. Şimdi nevro nun yazılarından bakıyorum. Bulurum herhalde birazdan. Sen nasılsın?
canım gerçekten can sıkıcı bir durum ama her şerde bir hayır olduğu gibi bundada bir hayır vardır canım bakarsın normal yoldan gelir bebişin canımyoruldumm artık gerçekten bennnnn
git gel hastanelerr.
.rapor evraklarımı tam tamamladım dedimm bugün teslim etmeye gittimm..sorun yine sorunn şimdide hocalar izne gitmiş eylül den önce gelmeyeceklermişşş ..
ben çok şanssızımm galibaaaa ..ağlamak istiyorumm yaaa bağıra bağıraaaaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
doktor görüşmen iyi sonuçlanmış çok sevindim canım kistlerde ilaçla erirler canım ohhhh sonra gelsin bebişler canımmselam kızlar ben geldimzemuszemus
bugün dr a gittim biliyorsunuz ultrasondaki muayenede tüpteki sıvı görünmedi en çok buna sevindim ameliyat falan gerekmiyor şimdilik. yumurtalığın ikisindede kist çıktı adetim gecikti ya bu ay yumurtalar çatlamayıp kistleşmiş olabilirmiş üzülmeyin kötüye işaret değil iki yumurtalığında çalıştığını gösterir dedi dr um benim biri çalışmıyoduda buna da çok sevindim kullandığım bitkiseller işe yarıyomu ne bal çörekotu tarçın,arı poleni incir yiyorum her sabah fındık bol besinlice besleniyorum 4 kilo aldım ama olsun işe yrıyo galiba bir an önce şu fazla kilolardan vermeliyim.ilaç verdi kistler eriycek dedi dr inşş:Saruboceq: inş erirde bu önümüzdeki adette başlarız hayırlısıyla:Saruboceq:
bana dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ALLAHIM hepimizin meleğini tez zamanda göndersin sağlıkla inşş:Saruboceq:
şimdilik iyi geceler kızlar yarın görüşelim iyi uykularmirmirmirmir
Y rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine:Saruboceq:Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum. O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü.gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda olan herşeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle.....Hayırlarla dopdulu olan evlatlar nasib eyle tüm evladını kaybedenlere sabır ver ve evlatlarına cenneti a'la yı nasib et.
Amin AMinn Aminn
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
EY Alemlerin rabbi olan yüce allahım
EY Kaninatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
EY yaradılmışların bir tek yaradanı
EY kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi EY bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce Allahım sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır....
Rabbim hertürlü sıkıntı ve mısibetten sana sığınırız.....Sen herşeyi hakkıyla bilen duyansın....Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim
Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim....Sen herşeye kadir olansın...Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...Ol emrini bizlerede sun rabbim
Senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim......
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi....
Bizim dualarımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.....ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN:Saruboceq::Saruboceq:
Çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum
bu ay bende çok umutluydum pre seed falan kullanmıştım
ama dün hastalık belirtilerim başladı bugün yarın gelir herhalde
o yüzden canım sıkkın biraz
Y rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine:Saruboceq:Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum. O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü.gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda olan herşeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle.....Hayırlarla dopdulu olan evlatlar nasib eyle tüm evladını kaybedenlere sabır ver ve evlatlarına cenneti a'la yı nasib et.
Amin AMinn Aminn
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
EY Alemlerin rabbi olan yüce allahım
EY Kaninatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
EY yaradılmışların bir tek yaradanı
EY kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi EY bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce Allahım sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır....
Rabbim hertürlü sıkıntı ve mısibetten sana sığınırız.....Sen herşeyi hakkıyla bilen duyansın....Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim
Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim....Sen herşeye kadir olansın...Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...Ol emrini bizlerede sun rabbim
Senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim......
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi....
Bizim dualarımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.....ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?