Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KIZLAR günaydınlar herkese balumm ve aymescim ne güzel dualarla açmışsınız
topiğimizi rabbim cümlesini kabul etsin
nesrincim çok geçmiş olsun baktır canım ihmal etme
doktoru izne giden arkdaş şu an ismini hatırlayamadım ama canım bekle bunda da vardır bir hayır mutlaka sabır biras daha
kızlar birde haber duydum başbakanımız raporlu tüp bebeiği kaldırıyormuş buay netleşcekmiş
hem 3 çocuk diyo hem sskyi kesiyor nasıl olcak bu iş anlamadım bu sbeptenb ötürü hastenelerden rapor almak zorlaşmış haberiniz olsun
kızlar CUMANIZ mübarek olsun inşallah bebişlerimiz olsun hamişler sağlıcakla doğursun mutlu bir gün olsun hepimize kucak dolusu öpücükler herkese a.s.:1hug:vereliniortak

adaege ve nesrincim yolunuz açık olsun kızlar iyi tatiller........

adaege ve nesrincim yolunuz açık olsun kızlar iyi tatiller........

Teşekkürler canım,biz sadece hafta sonu için gidiyoruz..Eşim anne tarafından Kastamonu Taşköprülü..Hem tanıdıkları ziyaret edicez hem de kayınvaldemin mezarına ziyarate gidicez...Bebeklerimden 1 buçuk ay sonra kayınvaldemi de kaybetmiştik..mafoldumben

Balım balsuratım, Dohktor hanumm,

O ne güzel dua öyle AMİİNNN diyorum canı gönülden..:Saruboceq:

demekki bu bitkiler işe yarıyor:lepi:
inşallah kısa zaman da gelir bebbişin canım....

çok geçmiş olsun canım...inşallah kısa zaman da kolayca atarsın taşları...
canın senin aldığın LH hormonunu gösteren testlerin markası ne...
birde nerden aldın....
arkadaşlardan da kullanan vardı ama yanlış hatırlamıyorsam onların testleri yavaş yavaş koyulaşıyordu....bu yüzden hangi gün yumurta olduğu çok net belli olmuyor...
ama ayda bir kere iki çizgi çok net anlaşılır:lepi:
canım bilmiyorumki bir haftada belli olurmu?

canım sen ilaçsız mı yumurta takibi yaptırdın...
hakkında hayırlısı olsun...
inşallah kısa zamna da hamiş kalırsın...

cumanız mübarek olsun kızlar... Ben çarşambaya kadar yokum... Kastamonuya gidiyorum bu akşam...

Biz de yarın gidiyoruz eşimle Kastamonuya....kaydirigubbakcemile5
iyi gezmeler canlaropuyorumnanaktan

yok ya kalkmaz bence....
inşallah......

Biz de yarın gidiyoruz eşimle Kastamonuya....kaydirigubbakcemile5

BİZDE GÖRÜMCEMLE BERABER GİDİYORUZ. YARIN SABAH 5 GİBİ ÇIKACAĞIZYOLA BAKALIM... ŞİMDİ YEMYEŞİL ORALAR GİDİP DİNLENEYİM GELİNCE DE SPİRAL BİLGİSAYARLI TOMOGRAFİ ÇEKTİRECEĞİM BÖBREKLERİMDEN...:1closedeyes:

ben bugün cuma olduğunu unutmuşum :uhm: zaten son zamanlarda çok unutkan oldum,herkese hayırlı cumalar a.s.

aymes ve balsurat ne güzel dua etmişsiniz,Allah kabul etsin inşallah :Saruboceq:

birebira geçmiş olsun,inşallah hamilesindir opuyorumnanaktan

tedavin hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan

cumanız mübarek olsun kızlar... Ben çarşambaya kadar yokum... Kastamonuya gidiyorum bu akşam...

nesrin hayırlı yolculuklar,dün akşam hastaneye gidecektin galiba yanlış mı hatırlıyorum :uhm:eğer gittiysen nedir durum :uhm:

hatırlıyorum canım evet allah mekanını cennet eylesin........hem sizede değişiklik olur iki günde olsa.....

Şimdi özeline yazıcamkaydirigubbakcemile5. Bildiğim kadarıyla buradan marka vermek yasaktı? kafamçokkarıştı

Gerçekten çok güzeldi duaları yeniden AMİİİNNN:Saruboceq:

Sana da teşekkür ederim, hayırlısı inşallah herşeyinopuyorumnanaktan

Amiiinnnnn.......:Saruboceq:

Hepinizin Cuması mübarek olsun.:Saruboceq:
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.:Saruboceq:
Hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.:Saruboceq:

Hoşgeldina.s.
Çok geçmiş olsun

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum tek tek alıntı yapmadım uzun sayfalar oluşup nevoyu sıkıntıya sokmayalım çok teşekkür ediyorum moralleriniz için nesrincim iyi tatiller canım,uykucu şirinem inş dr lar izne gitti ama bebeğin tatilden dönüversin bu günlerde inş vericek olan ALLAHIM sevindirsin senide bizide tez zamanda inşş.balım yumoşkafam AMıN duan çok güzel aymesim seninde duan çok güzel AMıN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…