Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KIZLARRRRRRRRRR HAMİŞ VAR zemuszemus zemuszemus zemuszemus :lepi: :lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :teytey: :teytey::teytey:delikafadulden delikafadulden delikafadulden

halıyın ucundan bende tutuyumm canımmmmm :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

gözünüz aydın canıma.s.
çok sevindim:teytey::teytey:

başımıza yaniiiii hadi devam devam:teytey::teytey::enbuyukkk:
:teytey::teytey::teytey::teytey:

KIZLARRRRRRRRRR HAMİŞ VAR zemuszemus zemuszemus zemuszemus :lepi: :lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :teytey: :teytey::teytey:delikafadulden delikafadulden delikafadulden

halıyın ucundan bende tutuyumm canımmmmm :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ee ozaman bizde katılalım halaya hadi :teytey: hoppaaa :teytey::teytey::teytey:

darısı başımıa kızlarrrr hadi ver çoşkuyuuu:teytey::teytey:
sağolun kızlar darısı inşallah en kısa zamanda sizlerin başına........Şeniz

:Saruboceq:

amin amin inşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: halayları eksik etmesin RABİM topiğimizden :teytey::teytey::teytey:

gözünüz aydın canıma.s.
çok sevindim:teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey:

ee ozaman bizde katılalım halaya hadi :teytey: hoppaaa :teytey::teytey::teytey:

darısı başımıa kızlarrrr hadi ver çoşkuyuuu:teytey::teytey:

günaydınnnn.............

sağolun kızlar darısı inşallah en kısa zamanda sizlerin başına........Şeniz

tşk ler caımmm

inşşş bir gün gelecek biz halay çekerken sen kenardan bize bakacaksın bebişime bir şey olasın diye ve akşamki sohbet çok güzeldi tatlım

:Saruboceq:

amin amin inşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: halayları eksik etmesin RABİM topiğimizden :teytey::teytey::teytey:

evet inşallah canım gercekten cok istiyorum ama belkide bu kadar çok istemkde ii deil allah bizim elimizi kucağımızı boş bırakmasın inşallah

inşşş bir gün gelecek biz halay çekerken sen kenardan bize bakacaksın bebişime bir şey olasın diye ve akşamki sohbet çok güzeldi tatlım

canımmmm inşşşşşş..bencede çok güzel sohbetti canımm..
:asigim:

ayrıca sözlerin şuanda tüylerimi diken diken etmeye yetti arttı bileee.....

dualarımdasınnn canımmm benimm.
:Saruboceq::Saruboceq:

.rabbim cümlemizin yüzünü güldürecek bir günn inşşş..ben buna içtenlikle inanıyorummmmmmmmmmm

hatırlamaz olurmuyuz, zelişşş çoookk sevindim. Eskiden hamişlere halay çekerdik bu sayfada
hadi kıslar tutun halayın ucundan :teytey::teytey::teytey::teytey:

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşaaaaalllaaaaahhhhh!! :dance:

Halay başlamış zaten süpersiniz kızzzlaaarrrrrrrrrr

Son düzenleme:
slm kizlar nasilsiniz?

zelis tebrikler canim:teytey:

ben kendimide tebrik ediyorum cunki artik tikir tikir adet goruyorum dun yine gununde geldiler çok mutluyum adet duzensizligi olan arkadaslar beni kesinlikle anlarlar....

slm kizlar nasilsiniz?

zelis tebrikler canim:teytey:

ben kendimide tebrik ediyorum cunki artik tikir tikir adet goruyorum dun yine gununde geldiler çok mutluyum adet duzensizligi olan arkadaslar beni kesinlikle anlarlar....
ahhh canım anlamazmıyım
aslında ben senden bu ay biraz umutluydum:ecrin_bebek: ama adetlerinin düzelemsine de çok sevindim...
inşallah hep böyle düzenli olur....

zelış hamıleymiş ne kadar guzel tblerrrrrrrrr
sag salım kucagına alırsın ınsallah

ahhh canım anlamazmıyım
aslında ben senden bu ay biraz umutluydum:ecrin_bebek: ama adetlerinin düzelemsine de çok sevindim...
inşallah hep böyle düzenli olur....

bne ilk adetimden beri hep duzensizim bu ay ilk defa kendimde farklilik hissettim hep usuyen biri olarak sicaktan patliyorum birde baskalarinin ustune basina bakip bunaliyorum o derece yani arti kasiklarimda bile degisiklik vardi galiba ben bu ay yumurtladim insallah pkom duzeliyordurda bundan sonra hep boyle duzenli giderim

inşallah canımopuyorumnanaktan
evet canım belkide bunlar yumurtladığının belirtileriydi:lepi:

inşallah canımopuyorumnanaktan
evet canım belkide bunlar yumurtladığının belirtileriydi:lepi:

insallah oyledir canim yarin doktorumu arayip kan tahlili isteyecem bakalim hormonlar ne durumda....
zaten bugunden itibaren duzenli olarak ates olcumude yapacam gerekirse bazi arkadaslarin taktigini uyugulayip pamukta tikayacam:1ninca:
ramazn bayramina kadar boyle denicem bayramdan sonra tekrar dondurulmus bebislerimle denemeye devam edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…