Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dene canım :lepi:
hatta ovulasyon testi alsan yumurtlamayı daha iyi takip edersin...
birde presed alsan:jeyyar:
canım eğer pkon düzeldiğse bence şansın yüksek...
bu arada canım senin eşinin değerleri nasıldı çok kötü değil diye biliyorum...

slm kizlar nasilsiniz?

zelis tebrikler canim:teytey:

ben kendimide tebrik ediyorum cunki artik tikir tikir adet goruyorum dun yine gununde geldiler çok mutluyum adet duzensizligi olan arkadaslar beni kesinlikle anlarlar....

zelış hamıleymiş ne kadar guzel tblerrrrrrrrr
sag salım kucagına alırsın ınsallah

Canı gönülden tebrikler sevgili zeliş allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah a.s.

çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinizden allah razı olsun..rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerinde göbüşlerini doldursun amiiin....

pressed burda nerde bulabilirim bilmiyorum bi netten arastirayim baklalim...

esimin degerleri çok kotu degildi ancak turkiyede dr karamana gittik bu degerlerle çok zor dedi, burdaki doktorumuzda daha çok benim pkonun sorun oldugunu soyledikafamçokkarıştı
elimde degerleri yok(burda dosylari ele vermiyolar)yanlis hatirlamiyosam %6 veya %4 oraninda morfolijik sorunumuz (dunya saglik kurulusuna gore)

hamile olan arkadaşım seni öncelike tebdik ederim eşinin rahasızlığı ne zamandan beri vardı tedavimi gördü değerleri nasılk benim eşimde ameliyat oldu da merakım ondan kusura bakma

fadikcim bu presed denilen ilaç morfolojiyede ii geliyomu bizimki sıfır anacığım ben selenyum çinko ve keçiboynuzuna devam ediyorum acaba bide onumu alsam nerde bulunur bu bi bilgin varmı ne işe yarıyo

zelişcim hayırlı olsun canım gözünüz aydın allah tamamına erdirsin:))))))))

fadikcim bu presed denilen ilaç morfolojiyede ii geliyomu bizimki sıfır anacığım ben selenyum çinko ve keçiboynuzuna devam ediyorum acaba bide onumu alsam nerde bulunur bu bi bilgin varmı ne işe yarıyo
canım presedi bir kaygınlaştırıcı jel...
ilişkiden önce senin kullnman lazım...
bu jel spermleri koruyormuş ve spermlerin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyormuş....
canım eczanelerde satılmıyor...genelde netten sipari ediliyor...

dünya sağlık kuruluşu hangisi oluyordu ben karıştırıyorum...
ama krogere ise çok kötü değil bence....

kızlar selam ben geldim aranıza
hoşgeldin canım....
inşallah ameliyattan sonra zamanla değerleriniz çok güzel olur...

ayse senin biliyomusun bu presed i nedir bu allahaşkına bendede var morfoloji sorunu iyimi geliyooo

ben burdan buldum preseed +40ovulasyon testi+5hamilelik testi 55euro(+posta ucreti) nasil pahalimi?

ayse senin biliyomusun bu presed i nedir bu allahaşkına bendede var morfoloji sorunu iyimi geliyooo

kayganlastirici jelmis ben hiç kullanmadim denemek isterim...
spermin rahime yolculugunu kolaylastiriyomus...

fadikcim bizimki WHO yani krugere gore degil :1no2:

ben burdan buldum preseed +40ovulasyon testi+5hamilelik testi 55euro(+posta ucreti) nasil pahalimi?

kayganlastirici jelmis ben hiç kullanmadim denemek isterim...
spermin rahime yolculugunu kolaylastiriyomus...

fadikcim bizimki WHO yani krugere gore degil :1no2:

merhaba kızlar ben bu ay siparişi verdim yaklaşık 5 gün oluyor bekliyorum bu gün yarın gelir ayşe 55 euro pahalı canım detaylı bilgi isterseniz bir topiğimiz var preseed kullananlar ve kullanacak olanlar için
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html

yaklaşok 110 tl bende baktım eşimede gösterdim tepkisiz kaldı bakarız dedi dur bakiim olmassa alayım şimdi araştırdım kadının teki 2 sefer kullamış ve hamile kalmışş denesemmiki olmassa gelecek ay denerim

trde pahalı kızlar ben yurt dışından verdim siparişi 8li preseed ve 25 ovulasyon testi 24.99 $ bizim zaten gebelik testine değil ovulasyon testine ihtiyacımız var

trde pahalı kızlar ben yurt dışından verdim siparişi 8li preseed ve 25 ovulasyon testi 24.99 $ bizim zaten gebelik testine değil ovulasyon testine ihtiyacımız var

kaç günde geliyo nerde verdin siparişi banada veririmisin burdan veremzisen özlede gönderebilirsin

slm kızlar nasılsınız benım kırmızılar geldı hemde 1hafta oncesınden 10 temmuzda olmam gerekırken 3de oldum incırdenmı anlamadım genelde aşılama yaptırdıgımda hep 1hafta once olurdum şaşırdım ya

duru ben zten yurt disinda yasiyorum ve buranin bi sitesine baktim bu fiyata buldum senin siparis verdin adres ne?birde oraya bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…