merhaba canım.nasılsın?
evlilik takvimine baktım da biz de evleneli 31 temmuzda 5 yıl bitiyor......................
hala bebişim yok..........mafoldumben
benimde artık buraya veda etmemin vakti geldi malesef,hoşçakalın...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=7836909#post7836909
ben geldim kıslarrrr selammm aşağıdaki siteye girin bi bakın değişil şeyler var ilginize sunulurrrropuyorumnanaktan
www.fertilShop.com
kızlar ben geldimmmmm...
Canım ya bu nasıl bişey Allahım yardımcın olsun
nasıl kıyıcan canım ya ona okadar zor buldunki
Allahım bunun acısı nasıl geçer bu nasıl bi acıdır
offfffffffff offffffffffffffffffffffffff Hakkında inşallah en hayırlısını bulur onu yaparsın
bengüsuuu çok üzüldüm çok...
.Ağlıyorum şu an canım...
bu mucizeye rağmen taş kalpler yumuşamadı demek....
ve bir bebek merhaba diyemeden vazgeçilecekk hayatından.........
sözüm sana değil....
bu yuvayı dağıtan bozan o kaynanan olacak kadına ve çocuğuna rağmen dimdik duramayan kocana..
off Allahım sabır ver , güç ver bengüsuya.......
ay bu cok sirin bir bebek
MASALLAHHH Rabb'im nazarlardan korusun
Allah bizlerede nasip etsin insallah
bizlerde bebislerimizin resimlerini koyalim
insallahhhh:Saruboceq:
Arkadaşlar merhaba ben uzun süredir yazmıyordum.. Fakat takip ediyordum.. Eşimin sperm sayısı düşük.. 13 milyon ileri hareketli 0 .. Yerinde hareketli % 50 ..Dr. Aşılamaya geçelim dedi Ağustosta başlıyacaktık..Olmazsa tüp bebek dedi.. Allahım nasip etti doğal yolla hamile kaldım.. Umudunuzu hiç kaybetmeyin...pozitif elektrik çok önemli ben bu ay hiç önemsemedim nasıl olsa aşılama yapılacak diye..Ama olsu.. Allah isteyen herkeze versin...
Allahım yaaa..inanmıyorum..benimde artık buraya veda etmemin vakti geldi malesef,hoşçakalın...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=7836909#post7836909
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...
az önce gezinirken buldum bu sözü bir arkadaşımın msninde...........
Allahım yaaa..inanmıyorum..
nasıl olur böyle birşey???
tüylerim diken diken olduu..
ve ağlıyorum..
ne vicdansız insanlar bunlar..
ben de diyordum bak ne güzel..
bengünün yuvası da kurtuldu..
çok üzüldümmmmmm çookkk...
Arkadaşlar merhaba ben uzun süredir yazmıyordum.. Fakat takip ediyordum.. Eşimin sperm sayısı düşük.. 13 milyon ileri hareketli 0 .. Yerinde hareketli % 50 ..Dr. Aşılamaya geçelim dedi Ağustosta başlıyacaktık..Olmazsa tüp bebek dedi.. Allahım nasip etti doğal yolla hamile kaldım.. Umudunuzu hiç kaybetmeyin...pozitif elektrik çok önemli ben bu ay hiç önemsemedim nasıl olsa aşılama yapılacak diye..Ama olsu.. Allah isteyen herkeze versin...
canım ne güzel RABİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin analı babalı uzun ömürlü büyüsün inşş darısıda bizlere olsun canım
ay nekadar guzel masallah allah saglikli kucaginiza alip sevmeyi nasip etsin.boyle umut dolu yasanmis hikayeler okuyorum isim bambaska oluyo cana ballah bizede nasip eder enyakin zamanda ins,isteyen herkezlere.bizimde bebisimiz yoz busene 4tuncu senemiz doluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?