Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sabo hakkında hayırlısı olsun tedavin hayırlı olsun canım...............

naber kizlar
ben fena degilim ama bir durum var bu gun adetten sonra 24. gunum ve kanamam var
zaten sabahtan beri belim kasiklarim agriyordu
bu kadar erken geldi ilginc
genelde 28_33 gunler arasinda olurdum
simdi cikiyorum esim gelicek yemek yiyicez
gorusuruzopuyorumnanaktan

Allah tamamına erdirsin..
zamanı gelmiş sizin için nasip olmuş..
sağ salim kucağınıza almanızı dilerim..

selam canım nasılsın

iyidir canım sağol kırmızılar davetsiz gelmiş ........boşver hayırlısı olsun canım...... bizim ordaki kocakarılar derki böyle erken erken adet gelince hamile kalacaksın ondan derler.........bellimi olur bu işler hadi bakalım canım iyi çalış bu ay....... iyi haberler ver olurmu.........

Hayırlı akşamlar kıslar
bengüsunun mesajından sonra çok kötü oldum
hayat gerçekten çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
bengücüm en çokta senin inşallah kendin için hayırlı olan kararı verirsin

olsun canom olsun belkide büyüklerin sözlerini yabana atmamak lazım demii bende ağlıyodum şimdi nevronun yazdığı listeleri okuyodum hep bi mucize bu yolda sabır allahın bizden istediği bu sabırr:çok üzgünüm:

evet haklısın canım bengusunun olayını okuduktansonra bengusu için deil ama herşeyin hayırlısını versin diyor insan deilmi bebeğin bile hayırlısı

bengüsu çok üzgünüm inş.hayatının bundan sonraki döneminde hiç üzülmezsin ve Rabbim karşına güzellikler çıkarsın..

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...

az önce gezinirken buldum bu sözü bir arkadaşımın msninde...........

canım ya çok güzel bir söz.....

tebrik ederim canım....
demek ki olmaz diye birşey yokmuş....

demek erken geldi canım....
hayırlısı olsunopuyorumnanaktan

maşallah canım...
hepsi birbirinden güzel...
inşallah kısa zaman da bebişin gelirde giydirirsinopuyorumnanaktan
allah yardımcısı olsun....

cans hamile mi kalmışş çok sevindimm yaa..

benimde artık buraya veda etmemin vakti geldi malesef,hoşçakalın...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=7836909#post7836909

nutkum tutuldu sadece.:çok üzgünüm:
.bizleri o kadar sevince boğmuştunki canımm..rabbim bundan sonraki hayatında güzellik,mutluluk,sağlık getirsin inşş..

bayılıyorum ben böyle haberlere.... alkisalkisalkis :teytey:
tebrikler..rabbim kucağına almayı nasip etsin....

çok güzeller canım eline sağlık....

bitkisel falan kullanmışmıydın?belki ondandır....vardır bunda da bir keramet..
kan miktarını takip et.....herzamankinden çok mu bak bakalım......:uhm:

Bizde 4. yılımıza gireceğiz eylülde inşallah.Biz eşimin sorunun öğrendikten sonra eşim çok hassaslaştı ve banada onu yüreklendirmek ve sadece bebek için onunla olmadığımı anlatmak düştü ve birbirimize dahada çok bağlandık diyebilirim ama Rabbim birde melek verse çok daha mutlu olucağız tabi .Rabbim tüm isteyenlere versin en kısa zamanda sizinle duygularımı paylaştıkça yürekleniyorum güzel haberlerinizle umutlanıyorum iyiki varsınız arkadaşlarımmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım sende inanırım vardır bildikleri büyüklerin özelliklede bu konularda gerçekten çikiyo dedikleri şakasına söylemedim cidden bizim büyükler öyle derlerdi erken erken gelince bir iki ay hamile kalmaya daha yatkın olduğunu gösterirmiş vücudun.......

bengusu inan çok üzüldüm canım
tüğlerim diken diken oldu
rabbim doğru kararı verdirsin sana
hakkında hayırlısı ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…