selam kızlar bugün google da sorun vardı ilk defa girdim hepinize selamlar........kpss tercihleri nedeniyle yoğunluk vardı galiba o geldi aklıma benim.........
Arkadaşlar merhaba ben uzun süredir yazmıyordum.. Fakat takip ediyordum.. Eşimin sperm sayısı düşük.. 13 milyon ileri hareketli 0 .. Yerinde hareketli % 50 ..Dr. Aşılamaya geçelim dedi Ağustosta başlıyacaktık..Olmazsa tüp bebek dedi.. Allahım nasip etti doğal yolla hamile kaldım.. Umudunuzu hiç kaybetmeyin...pozitif elektrik çok önemli ben bu ay hiç önemsemedim nasıl olsa aşılama yapılacak diye..Ama olsu.. Allah isteyen herkeze versin...
selam canım nasılsın
iyidir canım sağol kırmızılar davetsiz gelmiş ........boşver hayırlısı olsun canım...... bizim ordaki kocakarılar derki böyle erken erken adet gelince hamile kalacaksın ondan derler.........bellimi olur bu işler hadi bakalım canım iyi çalış bu ay....... iyi haberler ver olurmu.........
Hayırlı akşamlar kıslar
bengüsunun mesajından sonra çok kötü oldum
hayat gerçekten çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
bengücüm en çokta senin inşallah kendin için hayırlı olan kararı verirsin
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...
az önce gezinirken buldum bu sözü bir arkadaşımın msninde...........
tebrik ederim canım....Arkadaşlar merhaba ben uzun süredir yazmıyordum.. Fakat takip ediyordum.. Eşimin sperm sayısı düşük.. 13 milyon ileri hareketli 0 .. Yerinde hareketli % 50 ..Dr. Aşılamaya geçelim dedi Ağustosta başlıyacaktık..Olmazsa tüp bebek dedi.. Allahım nasip etti doğal yolla hamile kaldım.. Umudunuzu hiç kaybetmeyin...pozitif elektrik çok önemli ben bu ay hiç önemsemedim nasıl olsa aşılama yapılacak diye..Ama olsu.. Allah isteyen herkeze versin...
demek erken geldi canım....naber kizlar
ben fena degilim ama bir durum var bu gun adetten sonra 24. gunum ve kanamam var
zaten sabahtan beri belim kasiklarim agriyordu
bu kadar erken geldi ilginc
genelde 28_33 gunler arasinda olurdum
simdi cikiyorum esim gelicek yemek yiyicez
gorusuruzopuyorumnanaktan
işte örgülerimin tümü - Sayfa 2 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar gelmeyen bebişime ördüklerim hepsini bi araya topladım bakın isterseniz.hamile kalırsanız bebişinize örersiniz..
sabırsız sabrına hayran oldum canım...nasıl test yapmadan durabildin ....ben çatlardım valla...:bbo:
bak cans ın da hiç ümidi yoktu.2 kez tüp denedi olmadı.eşinin morfolojisi 0 olduğu halde gebe kalmış. öylesine gebelik testi yapmış 2. çizgiyi görmüş.....
belki bir mucize de sana uğramıştır......yerimseniben
benimde artık buraya veda etmemin vakti geldi malesef,hoşçakalın...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=7836909#post7836909
[
h.g canım benimm bütün stresinden arındığına sevindimm..inşş stressiz günlerin sana bebiş getircekk
hb canim cok ozledim sizleri insallah canim rabbim hepimize hayirlisini versin insallah
inşş canımm
Arkadaşlar merhaba ben uzun süredir yazmıyordum.. Fakat takip ediyordum.. Eşimin sperm sayısı düşük.. 13 milyon ileri hareketli 0 .. Yerinde hareketli % 50 ..Dr. Aşılamaya geçelim dedi Ağustosta başlıyacaktık..Olmazsa tüp bebek dedi.. Allahım nasip etti doğal yolla hamile kaldım.. Umudunuzu hiç kaybetmeyin...pozitif elektrik çok önemli ben bu ay hiç önemsemedim nasıl olsa aşılama yapılacak diye..Ama olsu.. Allah isteyen herkeze versin...
çok tebrik ederim canımm..sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin mevlam
[
çok güzeller canım eline sağlık....işte örgülerimin tümü - Sayfa 2 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar gelmeyen bebişime ördüklerim hepsini bi araya topladım bakın isterseniz.hamile kalırsanız bebişinize örersiniz..
iyidir canım sağol kırmızılar davetsiz gelmiş ........boşver hayırlısı olsun canım...... bizim ordaki kocakarılar derki böyle erken erken adet gelince hamile kalacaksın ondan derler.........bellimi olur bu işler hadi bakalım canım iyi çalış bu ay....... iyi haberler ver olurmu.........
canım bizde degişen birsey yok çok sükür
yani 7 yıl önceki gibi hersey
bu bebek meselesi bana kalsa cok seye sebep olurdu belki
ama esimin tutumu yaklasımı benide etkiledi ve atlattık sanırım
bizim aramızda bahsş bile cok nadir gecer
2 kişilik dünyamızı kurduk, gecinip gidiyoruz
olsun canom olsun belkide büyüklerin sözlerini yabana atmamak lazım demii bende ağlıyodum şimdi nevronun yazdığı listeleri okuyodum hep bi mucize bu yolda sabır allahın bizden istediği bu sabırr:çok üzgünüm:
evet uykucu öyle...
darısı bizlere..... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?