Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın arkadaşlar güzel bi haber vermeyi çok isterdim
ama test sonucum koca bi NEGATıF:çok üzgünüm: yine olmadımafoldumben
çok umutlu değildim ama yinede acaba pozitifi görürsem
size bunu nasıl yazarım diye bütün gece hayalini kurmuştum:gitme:
her zamanki gibi nasip olmadı yine o tek çizgiyle karşılaştım
5 senelik evliiğim boyunca hiç çifti göremedim zaten hep tek hep tek:gitme:
Kısmet değilmiş işte olmadı elden bişey gelmiyo üzülmekten başka

Son düzenleme:

tatlım ya üzüldüm senağlama senağlama senağlama ama sağlık olsun inşş bizlerde çift çizgiyi göreceğimiz günler gelecek :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: seninde güzeller güzelli bebklerin olacak ne yapalım en büyük derdimiz bu olsun rabim başka dertler varmesin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar bugünün ilk günaydını benden olsun haftaya kötü başladım inşallah iyi biter herkese mutlu bir gün di,liyorum

Amin canım sağol bende çok üzüldüm:çok üzgünüm:
ama elden bişey gelmiyo işte Rabbim dediğin gibi başka dert vermesin

Aymesimm ağlamak yokk.lmaz:Hakkımda hayırlısıı böyleymiş diyee şükürr etmelisinn..Rabbim herşeyin en hayırlısını bilirrr...:Saruboceq:Ağlayarak üzülerek bir yere gelemiyeceğimiz için.Sabırlaa dua ederekk beklicez:1hug:

günaydın kızlar bugünün ilk günaydını benden olsun haftaya kötü başladım inşallah iyi biter herkese mutlu bir gün di,liyorum

Üzgünüm canım ama ilk günaydın bendenyerimseniben
şaka bi yana hayırdır canım niye kötü başladın haftaya
bende ne yazıkki iyi başladım sanıyodum ama kötü oldu bugün:çok üzgünüm:

Yok canım eskisi kadar yıkılmıyorum artık
acılar olgunlaştırdı galiba arada bi kaç damla oluyo onuda tutamıyorum
negatifi görünce dayanamadım napıyım ama geçti
bu kadar fazlası yok kısmetten ötesi yok
demekki zamanım daha gelmemiş

canım benim yeni gördüm yazdıklarını üzücü bir haber bu ama napalım bizimde kaderimiz buymuş önüne geçilmiyorki rabbim bigün bizede ol dicek olucak görüceksin herşeyin vakti saati var güzelim üzme kendini biliyorum çok zor ama kısmet bizimde imtihanımız bu rabbims sabır versin en kısa zamanda da mucizesini gödnersin inşallah

Amin canım tez zamanda inşallah
cümlemize mucize gönderir Rabbim:Saruboceq:

kızlar günaydın dilerim güzel bir gün yaşarız hep beraber dicem inş ama bengüsuyu okuyunca dondum kaldım yaaa..............daha dün gibi hatırlıyorum nasılda mutluydu melegiyle beraber olmaktan ama şimdi bir kendini bilmez tarafından hayal oldu herşey......insan bu kadar acımasız olurmu (kaynanası için ) klava: klava: klava: yada bu kadar cesaretsiz yaşanırmıydı hayat (eşi) klava: klava: klava: ikiside dengesiz ..............canım rabbim yardımcın olsun inş
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım melegin nazlı sadece öyle düşün olmaz mı annesi ............rabbim bir gün seninde bizlerinde yüzünü mutlaka güldürecek sabır edecez umudumuzu yitirmeyecegiz tamam mı şeker lmaz: lmaz: lmaz: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

noldu şeker neden kötü başladın haftaya ...............fisfisfis fisfisfis fisfisfis

yaban gülüm tatlım patikler süper olmuş inş rabbim bir gün bebeişinine giydirmeyide nasip eder. bu arada bir tanesinide fiskos masasının üstüne koymuşsun ya o örtünün modelin aynısı bende de var bir de tesadüf aynı renk ve aynı model

Kıslar ya nerlerdesiniz
çok canım sıkılıyo lütfen gelin artık
yanlız kalınca aklıma kötü kötü şeyler geliyo
offffffffffffffffff offfffffffffffffffff

Kıslar ya nerlerdesiniz
çok canım sıkılıyo lütfen gelin artık
yanlız kalınca aklıma kötü kötü şeyler geliyo
offffffffffffffffff offfffffffffffffffff

Merhaba ;

mesaj geldi buralarda yalnız kalan canı sıkılan bir arkadaş varmış yalnızlığına ortak olmaya geldim.
işlerim okadar yoğumduki topiğe girsem bile ne yazılanları okuyabildim nede yazabildim hafta sonu tatile çıkacağım için işlerimi bitirmeye çalışıyorum.

AYMES harika ya nutkum tututldu
bunu sormak için üye olmus belli
devamını okum adım ama kesin yapmıstır bişiler
akıllı insan sorusu degil bunlar

kızlar birşey sorucam
yumurtlama döneminde akıntı artar diye duymuştum doğrumu
bu ara çalışmaları artırdım da

aymes kız bir alemsin sen yaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: banada iyi geldi

Sorma canım ya görünce
bunu hemen kızlarla paylaşmalıyım dedimkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
ben diyorumki negatif manyagı oldum 5 yıldır
Günaydın şeker bende bende :sinifsinif:

Ohh beeeeeee hele şükür mesajım alındı
nerdesin arkadaşım patlamak üzereydim sıkıntıdan
zaten negatif canımı sıktı bide siz olmayınca
ohhhhh ne güzel tatile gidihyomuşsun bol bol eğlen
tadını çıkar sana kolay gelsinkaydirigubbakcemile5

AYMES harika ya nutkum tututldu
bunu sormak için üye olmus belli
devamını okum adım ama kesin yapmıstır bişiler
akıllı insan sorusu degil bunlar

Ay canım ya bi gördüm
birden tersim döndü pantolon üzerinden falan
ne saçma şeyler bunlar ya yok tuvaletten
biz o kadar uğraşıyoz tık yok millet neleri düşünüyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…