benimde rüyalarım çıksa keşke ..çok güzel rüyalar gördüm bu ayyy
AYŞE fizik tedavin nasıl gidiyor
yapmasi zor ama hazirda insanin eline geldimide iyi oluyo...Ohhhhhhhhhh ne güzel valla hazırlıklar süper
bende daha hiç bişey yok kış için valla
en iyisini yapıyosunuz kolay gelsin sana
Arkadaşlar, inanamıyorum yazarken ellerim titriyor. ama oldu evet oldu! Allah'ım sana şükürler olsun, hala inanamıyorum!! Akşama daha detaylı yazarım, şimdi fazla yazamayacağım. Dua edin ne olur, benimde dualarım sizinle. Söyleyemiyorum bile ama evet hamileyim:)))
benimde rüyalarım çıksa keşke ..çok güzel rüyalar gördüm bu ayyy
Arkadaşlar, inanamıyorum yazarken ellerim titriyor. ama oldu evet oldu! Allah'ım sana şükürler olsun, hala inanamıyorum!! Akşama daha detaylı yazarım, şimdi fazla yazamayacağım. Dua edin ne olur, benimde dualarım sizinle. Söyleyemiyorum bile ama evet hamileyim:)))
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Bebeğin sağlıklıya gerisini bosver Daha seni tepikleyeceği günler gelecek annesi dısardan bakınca farkedeceksin. Hamile olmak güzel bir duygu tadını cıkar ve dilerim herkes bu duyguyu bir an önce tadar. Allah sağlıklı sıhatli ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah...
slm kizlar gec kaldim ama hayirli cumalar
Rabb'im dualarimizi kabul eylesin
sabirsiz canim efsane geri dondu sonunda ha insallah bir daha boyle gecikmelerle karsilasmazsin(9 aylik gecikme haric o en kisa zamanda olsun insallah)
caneylom bebisin iyiymis insallah sonuna kadar saglikla gidersiniz yaramazinla
birebira cok tebrik ederim canim Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah
darisi bizlerin basina olsun
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
slm kizlar gec kaldim ama hayirli cumalar
Rabb'im dualarimizi kabul eylesin
sabirsiz canim efsane geri dondu sonunda ha insallah bir daha boyle gecikmelerle karsilasmazsin(9 aylik gecikme haric o en kisa zamanda olsun insallah)
caneylom bebisin iyiymis insallah sonuna kadar saglikla gidersiniz yaramazinla
birebira cok tebrik ederim canim Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah
darisi bizlerin basina olsun
laelaelaelaelae
laelaelaelaelae
inşallah canım benimsende ne var ne yok izne geliyomusun varmı bi karar değişikliğiniz gelseydin be canım açılırdın biraz .......
lülülülülülülülülülülülüKorkak korkak sabooo muhahahaha:roflol::roflol:
:1closedeyes: :dilcikar: sırnaşık şey şakkıdı
Psikolog bayan balsurat benim psikolojim bozuk
düzeltirmisiniz lütfenlaelaelaelaelae :bbo: -tatlicadiarzu-
tuhaf tuhaf şeyler yapıyorum baksana
sırnaşık şey :a015: sırnaşık şey :a015: sırnaşık şey :a015:
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?