Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
AYŞE fizik tedavin nasıl gidiyor

hala devam ediyorum iste haftada iki gun , biraz iyi geldi gibi, dizim çok agriyodu yere oturmak, diz çokmek iskence olmustu bana simdi briaz daha iyi...
doktor hormon tedavilerinden kaynaklanabilir dedi, diz kapakcigi altindaki sivi azalmis bu yuzden surtme oluyodu...
iste kizlar bizler anne olabilmek için nelere katlaniyoruz rabbim yuzumuze guler insallah..

Ohhhhhhhhhh ne güzel valla hazırlıklar süper
bende daha hiç bişey yok kış için valla
en iyisini yapıyosunuz kolay gelsin sana
yapmasi zor ama hazirda insanin eline geldimide iyi oluyo...
yardima geleyim istersen, ayiptir soylemesi bu islerden anlarim :)

canim tebrik ederim, allah kucagina almayida nasip etsin, darisi bizim basimiza insallah

benimde rüyalarım çıksa keşke ..çok güzel rüyalar gördüm bu ayyy

insallah canim birgun guzel ruyalarimiz gercek olacak

tebrikler hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :sm_cool::teytey::teytey::teytey::hooray:

slm kizlar gec kaldim ama hayirli cumalar
Rabb'im dualarimizi kabul eylesin

sabirsiz canim efsane geri dondu sonunda ha insallah bir daha boyle gecikmelerle karsilasmazsin(9 aylik gecikme haric o en kisa zamanda olsun insallah)

caneylom bebisin iyiymis insallah sonuna kadar saglikla gidersiniz yaramazinla

birebira cok tebrik ederim canim Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah
darisi bizlerin basina olsun

Son düzenleme:
Birebiracım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk bombayı sen patlattın devamını diğer arkadaşlardan bekliyoruz. :teytey:kaydirigubbakcemile3

cümleten hayırlı cumalar...rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah...:Saruboceq:

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

amiiiiiiiinnnnnn canım inşallah rabbim herkese tattırsın......... bende o günleri iple çekiyorum sağlıcakla gelsin bebişler inşallah.......

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

inşallah canım benimsende ne var ne yok izne geliyomusun varmı bi karar değişikliğiniz gelseydin be canım açılırdın biraz .......

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

laelaelaelaelae

S ağol şeker opuyorumnanaktan

inşallah canım benimsende ne var ne yok izne geliyomusun varmı bi karar değişikliğiniz gelseydin be canım açılırdın biraz .......

yok canim konustugumuz gibi kisa belki olucak
zaten esim bugun tatile girdi
egerki gidebilseydik simdi annemlerde olucaktim:çok üzgünüm:
hasret cok zor turkiyede bir yerde olsaydim gider gelirdik ama malesef oyle degilim
bizde buralarda bir kacgunlugune birseyler yapmayi dusunuyoruz bakalim neler yapicaz

Psikolog bayan balsurat benim psikolojim bozuk
düzeltirmisiniz lütfenlaelaelaelaelae :bbo: -tatlicadiarzu-
tuhaf tuhaf şeyler yapıyorum baksana
sırnaşık şey :a015: sırnaşık şey :a015: sırnaşık şey :a015:
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

Ulannn benimki tam bozuk benimkiniii kim düzelsinn aymesimmmmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…