iyiyim canım sen nasılsınnnnözlem82do hoş geldin şeker nasılsın .ceylinnaz ya sen nasılsın canım
3 tane cnm dondurulmus kaliteleri iyi demisti doktor
hakkimizda hayirlisi olsun insallah
iyiyim canım sen nasılsınnnn
osetya ve neryemcim hayırlısı olsun inşallah yaaa ne kadar bu ay tüp bebek yaptıran var maşşallah süper
merhaba kızlar yaklaşık 15 gündür gelemedim buralara başımızdan talihsiz olaylar geçti şükür atlattık,babam müteahhitliğini yaptığı binadan düştü kolu kırıldı ve ağızında içli dışlı 17 dikiş atıldı şükür bu kadarıyla atlattık çünkü düştüğü yer kötüydü ve dahada kötüsü olabilirdi :çok üzgünüm:
şu an iyi babacım sürekli oraya gidiyorum yakında hepberaber yazlığa geçicez bende 1 hafta kalmayı düşünüyorum.:a015:
eee canlarım sizlerde ne var ne yok görüşmeyeli yeni anne adaylarımız varmı :CüvCüv:
sidelyacım şuanda iyiyz umarım hep böyle gider
osetyacım birşey sorucaktım demişsin sor cnm
maşallah canım ne güzel hayırlısıyla başlayın sağlıkla gelsin bebişlerin:Saruboceq:zatencanım doktorumuopuyorumnanaktan gördüğüm gibi çim rahatlamıştı..
baktı..herşey normal ve çok güzel dedi..kaydirigubbakcemile2
rahim zarı kalınlığı da iyi dedi..5,5 muş şimdi..
bir kaç gün sonra adet olacaksın..
adetin 2 veya 3.günü gel başlayalım dedi...delikafaduldendelikafadulden
çok mutluyum ve umutluyum kızlar..
bu ay kanamam var,olmayacak kesin diyeçok üzülmüştüm ama..
Allahıma çok şükür..
yeniden beklemicez 1 ay daha..
bu ay dondurulmuşlarla 2.ye başlıyoruz kızzzllarrr...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansırnaşık şeysırnaşık şeyhihoyyythihoyyyt:dance::dance:
tedavin hayırlı olsun canıma.s.canim hayirli olsun tedavin bende adet olmayi bekliyorum bizde 2.ye basliyoruz allahin iziniyle insallah allah yuzumuzu guldurur bebisimize kavusuruz insallah
maşallah canım hayırlısıyla göbişine konsunlar inş:Saruboceq:osetya canim hadi hayirli olsun insallah tutar, benim dondurulmuslarla tutmust ama malesef dusuk yaptim, bence onlarinda tutma sansi yuksek sonucta iyi olmasalar dondurmazlardi....
benimde hastanede 8tane dondurulmus bebisim var insallah daha fazlasi gerekmeden onlardan biri veya birkaci tutar...
yağmurcum bişey sorcam sana ama....senin avatarın??
valla avatarına bakmadan cvp yazıyorum sana..
daha sevimli bişeyler bulsannn...a.s.a.s.
ceylincim geçmiş olsun canım..
şükür atlatmış babacın..
2 hamilemiz var maviyeşil ve birebira..
gecmis olsun canm allahim korumus
acil sifalar diliyorum allahtan
çok geçmiş olsun ceylincim..
Allah beterinden korumuş bak..
buna da çok şükür..:Saruboceq:
Allahım annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin..
ohhh bir güzel git,stresini at,dinlen gel bomba gibi inşallah..
yeni anne adaylarımız maviyeşil ve birebira arkadaşlarımız..hihoyyyt
Allahım tez zamanda bizim de yüzümüzü güldürür inşallah..
ceylincim rabbim acil şifalar versin inş...özlemcim sabırsızım nasılsınız kızlarrr
:Saruboceq:Ceylinnazım çok geçmişş olsunn.Allahım kazalardan korusun cümlemizi inşallahhhhhh
sen nasılsın canım anlat bakayım neler yapıyosunnnceylincim rabbim acil şifalar versin inş...özlemcim sabırsızım nasılsınız kızlarrr
CEYLİN canım geçmiş olsun
Allah beterinden korusun[/I]
SAĞOL PİNKİM..maşallah canım ne güzel hayırlısıyla başlayın sağlıkla gelsin bebişlerin:Saruboceq:
yağmurcum bencede değiştirsen tatlım şiddet içeriyo gibi geliyo bana kimi eziyosun bu arada hehehe :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?