Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bilmiyorum valla canim o arkadas dolgu filan herseyi yaptirdi, bende disciye her gittigimde discim soruyo gebelik riski varmi diye korunmadigimi soyluyorum ona gore uygulama yapiyo, daha hafif anesteziler kullaniyolarmis ama tabiki en guzeli onlemini alip hamilelik sirasinda disciye gitmemek...

osteyacim valla benimkilerin kalitesini tam bilmiyorum ama doktor iyi kalanlarin hepsi 8hucreli demisti 12ane dondurulmustu 2kez 2transferim oldu tutmadisenağlama
insallah kalanlardan beni begenen olurda tutar:lepi:

hayırlı günler kızlar.....2 günden beri giremiyordum malum ankaraya gideceğiz hazırlık yapıyoruz bugünde sabah 6 dan beri hastanedeyiz sevk işleriyle uğraşıyorduk ve bayağı yorulduk herşeyi zora çekiyolar sinir oldum zar zor yaptırdık sevki az kalmıştı allahtan sabır geldide kavga çıkarmadım .dr. beyin keyfi gelmedi ben üniversite hastanelerine sevk yapmam dedi hangi dr gidiyosan o yapsın diyo hıyara bak sen nesin yapmak zorundasın hem benim dr. zaten ankarada bende ankaraya gitmek için sevk istiyorum kazma herif ay kızlar ya allah kimseyi kimsenin eline komasın çok zor milletin ağız kokusunu çekmek...........neyse ben birkaç gün giremeyeceğim topiğe şimdide zaten ev işleriyle ve eşyalarımı hazırlamakla uğraşıyorum belki fırsat bulursam yine uğrarım topiğe geçmişide okuyamadım sizlere haber vereyimde gidem dedim...allah kismet ederse görüşürüz inşallah........bu arada ankaraya dr. kontrolüm var malum gözlerim rahatsız inşallah güzel gelişmeler olmuştur iyi haberler alırız allahın izniyle ...hepinizi öptüm

bende yavaş yavaş toparlanıyım
mesai saatim dolmak üzere
kendinize ii bakın akşama giricem bakıyım
gece sohbetleri çok güzel oluyo kıskandım
ben giricem ya bu gece kimse gelmez kesinkaydirigubbakcemile3
malum çok kısmetliyimdirkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım..
hayırlarla git gel kazasız belasız inş..

kısmetinde ne var bakalım akşam görelim aymesim.. :roflol: :roflol:

değiştirdim çok ısrar ettiniz delikafadulden bakın olmuş mu
aferin yağmurcum..klava:
biz de tam böle bişey istiyodukk..:mymeka:

osetya herşeyin yolunda olması çok güzel inşallah tedavinde güzel sonuçlanır hayırlısıyla
sağol canım inşallah..a.s.

osetya tedavin hayırlı olur inşallah:Saruboceq:
a.s.a.s.:1hug:

osteyacim valla benimkilerin kalitesini tam bilmiyorum ama doktor iyi kalanlarin hepsi 8hucreli demisti 12ane dondurulmustu 2kez 2transferim oldu tutmadisenağlama
insallah kalanlardan beni begenen olurda tutar:lepi:
sağol ayşecim,seninkiler de iyiymiş,sayısı da iyi maşallah..
inşallah ikimizi de beğenir artık bu sıpalar..

slm kızlar
bu ay ballı çörek otu tarçın kürünü kullnmak istiyorum
nasıl hazırlanıyor? ve adetinin kaçıncı günü, nekadar kullnmam gerekiyo?açlık tokluk fark ediyor mu?
kullnan arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz?
şimdiden teşekkürler

slm sabina, eger yanlis hatirlamiyorsam, 1kasik bala 1er cay kasigi tarcin ve corek otu karsitirip sabahlari yiyosun ama ac karnami bilmiyorum, ve adetin ilk gunu basliyosun , balsurat daha iyi biliyo bizde pko oldugundan adetin ilk gununden itibaren 3-4gunden fazla olmuyo, benim bildiklerim bu kadar canim....

valla osetya ben artik gaffur sozunu dilimden dusurmuyorum "yoksa ben bbegenmiyorsunmu"

çok sağol ayşeciğim ama bende pko luyum ya zararı olur mu ki bu kürün
içime dert oldu bak şimdikafamçokkarıştı

kızlar moralim çok bozuk netim bozuk giremiyorum hepiniz aklımdasınız 4 aylık klomen tedavisi gördüm bu ay 2 ay günüm gecti doktora gittim kızlar o zamana kadar bekledim sonuç hüzüntü kist çıktı çok moralim bozuldu doktor bana adet olmam için ilaç verdi adet olunca rahim filmi çekecek bilen varsa aydınlatsın beni moralim bozuk yemeden içmeden kesildim

rahim filminden korkma eninde sonunda yapılması lazım
çekilsin rahatlarsın
bana klomen hiç kist yapmadı sanırım bazı bünyelere dokunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…