Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah hiç gelmez canım
hamile haberini duyarız senin

[/B]
okiş şeker tamam barıştımkaydirigubbakcemile5
unutma beni bi daha amalmaz: :kedi:

okiş tatlişkommŞeniz

geçmiş olsun canımm..rabbim sifalar versin bir an önce

arada bir geliyor sevcan'ım..atlatırım ben merak etme sen..

inşş canım..hepimizin yüzü gülsün hep..zati biraz arkadaşlara moral olsun istemiştim topik için..herkes dağılmıştı acık ..bir nebze güldürdüysem sizi ne güzel..

şu işlerimi halledeyim yeni icraatlar yaparık olarmı
kaydirigubbakcemile5

kızlar ben geldim bende barıştım bu arada kaydirigubbakcemile5 yerimseniben yerimseniben

ŞenizŞenizŞeniz

uykucum şirinem ne oldu sana kaydirigubbakcemile5

dövdüler beni balll... mafoldumben
git döv onları emii , klava:

keçilerimi yani :roflol:

canım ağustos listesi için not almğışım zaten seni canım okişşş..

inşş gerek kalmaz canım tüp bebeğe ..ama kalırsa olsun lpg li olcak bebelerimiz dimi
delikafadulden

herkese şimdiden iyi hafa sonları diliyorum
ben giremeyebilirim yarın kardeşimin kız arkadaşına gidicez
aileler tanışıcak kısmetse eğer onuda evlendiriyoruz

hayırlısı olsun aymesim..
Allah iyilerle karşılaştırsın..

Kızlar bende yokum hafta sonu..
pazar akşamı görüşmek üzere öptüm hepiciğinizi.. opuyorumnanaktan

meraba kızlar topik bomboş nazar degdi sanırım kimsecikler kalmamıs gerci yaz aylarından kaynaklanan bosluk olabilir ben de evde oturuyorum kociş işte burda akrabamız yok arkadaslar tatilde sıkıldım kızım tekmeliyip yalnız olmadıgımı hissetiriyo ben de bol bol dua ediyorum tedavide olan olmayan tum bebek sahibi olmak isteyenleri Allahım cok ugrastırmadan inşallah nasip eder kendinie iyi bakın kocaman optum opuyorumnanaktan

çınar hoşgeldin..
evet artık eskisi gibi dolu olamıyor burası..
maşallah kızına..
kaç aylık oldunuz..
hayırlı doğumun olsun inş..

ıkı kısıyız ya topıkte..
selam fadık nasılsın?
benımde esım ateslendı.suan ona buzlarla yatırıyorum.soguk bır dusamı soksam ne yapsam ya.

canım yaa kıyamam sana bende bugün komşumla gittim pazara:1hug: komşum ikizlerine hamile ve günleri doğmak üzere ve bi oğlu var 1.5 yaşında istemiyodu ama oldu onlarda oğlan ama ben ona baktıkça hem mutlu oluyorum hemde hüzünleniyorum içimden isyan etmek geliyo o kadar tedavi oluk olmadı onlarsa istemedikleri halde oluyo die ama sabır ediyorum
allah büyük canım bizde bu günleri atlatırız inş meleğğimiz gelir

ıkı kısıyız ya topıkte..
selam fadık nasılsın?
benımde esım ateslendı.suan ona buzlarla yatırıyorum.soguk bır dusamı soksam ne yapsam ya.
canım kusura bakma mesajını görmeden çıkmışım...
çok geçmiş olsun canım....inşallah ateşi düşmüştür şimdi...

sabır bitanem sacede ..sakın ama sakın isyan etme..
lmaz:

rabbim büyük elbet sabrımızın mükafatını verecektir elbet bir gün mutlaka ..ama bu dünyada ama öbür dünyada :Saruboceq:

çınar hoşgeldin..
evet artık eskisi gibi dolu olamıyor burası..
maşallah kızına..
kaç aylık oldunuz..
hayırlı doğumun olsun inş..

hosbulduk canım 6 bucuk aylık olduk valla ben dönuyorum dolasıyorum burda buluyorum kendimi tum sıkıntılı anlarımda yanımda oldunuz dualrınızla her namazın arkasından aklımdan geciyosunuz dua ediyorum inanıyorum olacagına Allahım saglıklı hayırlı bebekler nasip etsin insallah sizi cok seviyorum opuyorumnanaktan

selam kızlar adet oldum sonunda son klomen tedavımde...
bundan sonra beklemedyıım..
yıne gelmesse melegım..
son care olarak tup bebek tedavısı olcam...
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

selam kızlar adet oldum sonunda son klomen tedavımde...
bundan sonra beklemedyıım..
yıne gelmesse melegım..
son care olarak tup bebek tedavısı olcam...
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

canım ya hayırlısı.bu bebeler klomenle gelmiyor bi bakmışsın tedaviyi bırakmışsın hamilesin.rabbim en kısa zamanda nasip etsin işallah...:teselli::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…