Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın canımmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
günaydın

günaydın kızlarrr casperim şekerim sanada günaydın iyi hafta sonları
günaydın
günaydın topiğin gülleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın
ayyy canım benim nerde bizde o şanssssssssssss

öle deme canım inşşşşşş gelirde seni şaşırtır mucizen şu mübarek üç aylarda

canım benim geçmiş olsun neler hisetiğini çok iyi anlıyorum o duygunun kıskançlık olmadığını ve her hamişte içinin nasıl yandığını acba ben bu duyguları hiç yaşayamayacmıyım düşüncesini canım benim inşşşş bizlerde hamiş olup bebişlerimizi kucağımıza alacağız onlar ciciler alacağız inşşşşşşşşş miraç gecesi namazlarımdan sonra hepimize o mubarak gecenin hürmetine dua ettim işnnnn bu mübarek günlerin gecelerin bu sonsuz dualarım hatrına RABİM GÜLDÜRECEK BİZLERİ :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Nurrrr napıyon kızzzzkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

nesrinim kociş ne zaman geliyokaydirigubbakcemile

Günaydın kızlar..
hayırlı cumalar..
Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin inş..

hayırlı cumalar herkese.Amin balsurat,ne kadar güzel dua etmişsin.Rabbim kabul eder inşallah...

amin canım inşallah herkesin.

Günaydın güzeller opuyorumnanaktan

kızlar ya en sonlisteler nerede

HAYIRLI CUMALAR KIZLAR...
DUALARINIZ KABUL, GÜNAHLARINIZ AF, GÖBİŞİNİZ DOLU OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq:

sabina hamileymiş tebrik ederim sabina. allah tamamına erdirsin canım. sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin canım.

amin balım amiiiiiinnnnnn
günaydın hayırlı cumalar kızlar

günaydın canlarım
hepinize hayırlı cumalar
rabbim herkesin gönlündekini nasip eyler inşallah

balım ne güzel dua etmişsin gönlüne sağlık canım binlerce defa amin inşşşş

günaydın hayırlı cumalar Yüce Allahım ettiğimiz tüm duaları kabul etsin :Saruboceq:

rabbim sonuna kadar yüzünü güldürsün canım :Saruboceq:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cümleten hayırlı geceler hayırlı cumalar.................opuyorumnanaktan

turkbayragiturkbayragi turkbayragi turkbayragi KIZLAR HEPİNİZİ ALABİLDİMİ LİSTEYE BİLMİYORUM EĞER ATLADIKLARIM VARSA KUSURA BAKMAYIN HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM ŞEKERLERİM BENİM BEN ŞU ANDA İZMİTTEYİM CANLARIM EN KISA ZAMANDA RABİM BİZLERİDE SEVİNDİRİR İNŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: SABİNA MEVLAM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ooooooohhhhhhhhhhhhh
haber haber derken açılış oldu
tebrikler:teytey::teytey:

nasıl yani????
ben bayağıdır yoktum tedavidemiydin?

tebrikler...hayırlı olsun...Allah kucağına almayı nasip etsin...hihoyyyt :teytey:

Ayrıntılar için bekliyoruz....

Canım tebrik ederim çok sevindimmmmmmmmm
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::dance: :dance: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito sositososito ohhhhhhhh beeeeeee
keyfimiz yerine gelsin :lepi:

birebira tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin
darısııı tüm arkaşlarımın başınaaaaaaaaaaaa

TEBRİKLERR CANIMMM YAAA......:teytey::teytey::teytey::teytey:

DEMEK FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİĞİ İLK BOZAN SEN OLACAKMIŞINNN

kıslarr huu huu nerdesinizzz koşun koşunn hamişşş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..:CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bİrebİra canım allah kucaĞına almayı nasİp etsİn İnŞallah

kesin hamiş kokusu alıyor kısların burnuuuuu :roflol:

birden bire topik doldu yine

aminnnnnnnnnnn canım inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım tebrikler allah sonuna kadar yüzünü güldürsün :Saruboceq:

kızlar siz söyleyin bari birebira tedavidemiydikine???

birebira tebrik edrim süper bir heyecann harika allahım sağ salim kucağına almanı nasip etsin :) süperrrsin tebrikler nazarlardann korusun yüce rabbim

tebrik ederim canım..
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş..
Rabbim bize de bağışla minik meleklerimizi sıra bizlere de gelsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iki saatir kapalıydı pc..bir açıyım dedim nevar yok demekki hamiş kokusu almışımmmm

Anaaaaaaaaaaaaaaaaam yettim birebire tebrik ederim :sm_cool:

Bende hatırlamıyom tedavidemiydi arkadaşımız bilen yokmu yoksa doğal yollamı:uhm:

canım tebrik ediyorum RABBİM SAĞLIKLA kucagına almayı nasip etsin

Arkadaşlar ağzım kulaklarımda, o kadar tatlısınız ki anlatamam. Rabbim ne olursun bu umut ve güzellikler dolu kalplerin sahibi bu güzel insanları muratlarına kavuştur, hepimize hayırlı evlatlar ver Rabbim.
Size en güzel teşekkürlerim dualarım, öğrendiğimden beri daha bir duaları artırdım. İnşallah bende hepinizin güzel haberlerinizi alıcam:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar adet oldum sonunda son klomen tedavımde...
bundan sonra beklemedyıım..
yıne gelmesse melegım..
son care olarak tup bebek tedavısı olcam...
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

geldi mi ya gıcık kırmızılarkötükedihüso
bu ay çok ümitliydik ama inşallah bi dahaki aya:Saruboceq::Saruboceq:

canim tebrik ederim, allah kucagina almayida nasip etsin, darisi bizim basimiza insallah

tebrikler hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

birebiranın eşinde varikosel vardı sanırım
hatırladığım kadarıyla

slm kizlar gec kaldim ama hayirli cumalar
Rabb'im dualarimizi kabul eylesin

birebira cok tebrik ederim canim Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah
darisi bizlerin basina olsun

Birebiracım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk bombayı sen patlattın devamını diğer arkadaşlardan bekliyoruz.

sositososito

zemuszemus

lülülülülülü

birebira tebrikler canım hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum tatlım detay versene tedavidemiydin

birebira tebrikler canim allah tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina al
cok sevindim hamile haberi almayali cok olmustu
darisida bizlere insallah

oh be 2. hamilede çıktı
tebrikler canım:teytey:
allah sağsalim kucağına alamayıda nasip etsin...

herkese hayırlı akşamlar canlara.s.

vayyyyyyyyyyy hamiş varmış ben kaçırmışım bu haberi.

birebira tebrikler canım. allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

birebira tebrik ederim.:teytey:
Sağ salim kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah.:teytey:

birebira canım benimmm seni ve eşini çok tebrik ederimmm inşallahhh sağlıcakla kucağınada alırısn meleğinii inşallahh darısı başımızada olsun...........

selam fıstıklarım
birabira tebrik ederim canım
Aşk meleği bebenkim neeeeeee 12 günmü geçti :shok:

Canlarım hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallaaaahhh!!
Nevrosky bu listede olmak benim için çok anlamlı.:asigim: Darısı bu topicteki tüm arkadaşlarımın başına inş. Bu arada mesajın gelmedi, ne bilgisi vereceğim bilmiyorum.

Hepinizi çoook öpüyoruuummm...

birebira tebrik ederim çok sevindim denin adına ben aranıza yeni katılıyorum benim de adet günüm yarın bekliyorum inş olmamda ben de hamiş haberi veririm sizlere.Peki sen herhangi bir tedavi gördünmü?

canım bizde seni çookk özledika.s.:1hug:
İzmitte neler yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…