Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aminnnnn inşallah canım darısı bizim başımıza :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar beinde dualarınıza alın nolur benimde 1 senedir bebişim olmuyor, malesef morfoloji %1 ileri harekette vitaminlerle % 0 dan % 11 e çıktı geçen ay negatif bir aşılmam oldu, ağustostada micro ya başlayacağız Allah kısmet ederse

hamiş arkadaşlarım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ve benim gibi bebişinin yolunu gözleyen arkadaşlarımında tez zamanda rabbim yüzünü güldürsün ,, aminnnnnnnn

canım nasılsın işlerin hafifledimi biraz
yaz günleri izinler falan olunca bayağı yoğunlaşıyo herşey

EVET CANIM İŞLERİM HAFİFLEŞTİ. AĞUSTOSTA BİR AY GECEDEYİM. NÖBETLERE GELECEĞİM SADECE HAFTADA 2 GECE. ONUN DIŞINDA EVDEYİM. HEMDE RAMAZAN YA BENİM İÇİN ÇOK İYİ OLACAK İNŞALLAH... AĞUSTOSTA DAHA ÇOK GÖRÜŞÜRÜZ EVDENopuyorumnanaktan

ALYADORA CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA... BİLGİLERİNİ VERMİŞSİN KIZLAR NOT ALIP EKLER SENİ DE LİSTEYE... NE GÜZEL HAREKETİNİZ ARTMIŞ BİZİM HİÇ YOK. NE KULLANDIN?:sinifsinif: İNŞALLAH AĞUSTOS AYINDA BEBİŞİN SENİNLE OLUR... DULARIMIZ SENİNLE İNŞALLAH...:Saruboceq:

Kayınvaldemdeydim canım yerimseniben
canım sıkkın bu aralar mirmirmirmir
ilaçtan sanırım :sinifsinif: daha 1hafta var bitmesine :sinifsinif:

SABOM HOŞGELDİN CANIM... BEN DE DÜN EVDEYDİM RAHATSIZDIM GELEMEDİM İŞE... BOL BOL DİNLENDİM... SENDE OLUMLU DÜŞÜN... BAZ AZ KALMIŞ BİR HAFTA GÖZ AÇIP KAPAYANA KADAR GEÇER İNŞ...:Saruboceq:

günaydın kızlar.ben yeni katıldım aranıza...:1rolleyes:
CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA... BİZLERE BİLGİLERİNİ YAZARMISIN? KAÇ YILLIK EVLİSİN. NE ZAMANDIR BEBİŞ İSTİYORSUNUZ?NELER KULLANDINIZ? NE GİBİ PROBLEM VAR VS VS... BUNLARI YAZARSAN HEM SENİN HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLURUZ HEM DE LİSTEYE EKLERLER SENİ...opuyorumnanaktan

hoşgeldin canımopuyorumnanaktanözledik seniŞeniz

hoşgeldin canım tatilinin güzel geçmesine sevindimopuyorumnanaktan

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 vereliniortak

canzi hoşgeldin canım..
oh iyi tatil yaptın..

Hoşbulduk canlarım gerçekten güzel bir tatil geçirdim ama buralarında çok özledimm herkesin iyi olmasına sevindim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım güzel bir haber inşallah allahım eltinin kucağına almayı nasip eder ve darısı hepmizin başına canım

hoşbulduk canım malesef 2 kilo aldım ama hemen diyetime devam bu hafta o kiloyu atarım inşallah canım senin içinde hakkında hayırlı olan neyse öyle olsun canım allah yardımcın olsun dularını kabul etsin inşallah canım

canım tebrikler gözün aydın allahım kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım tebrikler teyze olmak güzel bir duygudur bende hala olduğum için çok mutluyum vakti gelince teyzede olucam inşallah canım allahım hepimizin dularını kabul etsin bizlerde sağlıklı hayorlı evlatlar bağaşlasın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayın 24 dünde hastalanmam lazımdı hastalanmadım daha:çok üzgünüm:

ne güzel en son aşılama olduğumdan beri yani ocaktan beri teklememişti. gene teklemeye başladı yaaaaa. ( sigaradanda nefret ederim gerçi ama )

merhabazemuszemuszemuszemus
esıle mısaracım tebrık edrım canım..
rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın..
ozlemcım sanada gecmıs olsun en guzel kararı vermısın...hihoyyyt

ALYADORA CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA... BİLGİLERİNİ VERMİŞSİN KIZLAR NOT ALIP EKLER SENİ DE LİSTEYE... NE GÜZEL HAREKETİNİZ ARTMIŞ BİZİM HİÇ YOK. NE KULLANDIN?:sinifsinif: İNŞALLAH AĞUSTOS AYINDA BEBİŞİN SENİNLE OLUR... DULARIMIZ SENİNLE İNŞALLAH...:Saruboceq:[/B][/COLOR][/FONT]

sağol canım hoşbulduk:) canım hareket için eşimin kullandığı vitaminler, evikap, çinko (eczaneden alıyoruz) ve l-arginine (gnc den alıyoruz) ilk değerlerde % 0 çıkıyordu hep vitaminlerle heray yükseliyor canım.. amni canım rabbim isteyen her kuluna anne olmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlar.ben yeni katıldım aranıza...:1rolleyes:

kızlar hoşgeldiniz aramıza.iyi yaptınız gelmekle burada insan kafa dağıtıyo. birlikte ağlıyor birlikte gülüyoruz. ancak bu site ile bu duruma katlanabiliyoruz.

allah inşallah hepimize en kısa zamanda bebişlerimizi gönderir.

3 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz.8 ay bekledik olmadı dr gittik eşimde varikosel çıktı.ameliyat oldu sperm sayısı ml de 11 milyon.bende her hangi birşey yok.gecen ay aşılama denicektik.herşey tamamlamdı.kontroller ilaçlar.tam aşılama olacağı gün başımıza taklihsiz bir olay geldi gidemekdidr.bu ay denicez allahım nesip ederse.hem telaşlı hem endişeliyim.gene bişey gelirmi başımıza diye.ilaç aolarak klomen ve estrofem kullanıyorum.çatlatma iğnemde prengly olması lazım

selam kızlar hayırlı günler özlemcim geçmiş olsun canım haırlısıyla ameliyatını ol gelsin bebeğin inşş.
alyadora tuna hoşgeldiniza.s.

teşekkürler canım bizi anlayan sadece bizleriz Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

benim artık doktorlara güvenim kalmadı
daha yolun başındayken korkuttular beni
özlemcim benimde başıma geldi benzer bir olay
tek tüpün tıkalı ve sıvı birikmesş var ve genital verem olma ihtimalin çok yüksek dedi ankarada ünlü bir doktor
neymiş histereskopi yapması parça alması ve tüpü alması lazımmıs
ayyy ağla ağla öldüm ben günlerce veremmiyim diye
çünkü veremsem tedavi o geçene kadar iptal olcaktı
birde ameliyat parası 5250 lira
beni mahvetti Allah sorsun o adamdan
sonra baska 5 doktora daha gittim sorun yok
amacı ne bosu boşuna beni kesmek para almak
sonrada sen saglıkısın ameliyat basarılı geçti deyip bizi uyutmak
yani para insanın herşeyden eder basta imandan
bunlarda Allah korkusu kalmamış
şıp diye tüp yapmak istiyorlar insanı gaza getirerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…