selam kızlar hayırlı günler özlemcim geçmiş olsun canım haırlısıyla ameliyatını ol gelsin bebeğin inşş.
alyadora tuna hoşgeldiniza.s.
Kayınvaldemdeydim canım yerimseniben
canım sıkkın bu aralar mirmirmirmir
ilaçtan sanırım :sinifsinif: daha 1hafta var bitmesine :sinifsinif:
günaydın kızlar.ben yeni katıldım aranıza...:1rolleyes:
slm kızlar bu ay da olmadı malesef adet oldum
slm kızlar bu ay da olmadı malesef adet oldum
ArkadaŞlar aranızda benİm durumum gİbİ oranlar varmı.
benim eşimdede sperm azlığı var ama dr çocuk sahibi olmanıza engel değil dedi
benim eşimdede varikosel vardı.ameliyat oldu.bizde de 11 milyom/ml de sperm sayımız.ileri doğru hareket %46.aşılama denicez bu ay kısmetse inşallah.canım benim durumum derken neyi kastediyosun bilmiyorum ama
benim eşimde 1,5 sene önce varikosel ameliyatı oldu
değerimizde 9la 12 milyon arası değişiyo
ama ne yazıkki ileri hareketli spermimiz %0
bi tüp bebek denedim ama olmadı hala bekliyorum işte
tam 5 sene oldu Rabbim inşallah nasip eder banada evlat:Saruboceq:
ileri hareketliniz güzelmişbenim eşimdede varikosel vardı.ameliyat oldu.bizde de 11 milyom/ml de sperm sayımız.ileri doğru hareket %46.aşılama denicez bu ay kısmetse inşallah.
hayırlı günler kızlar..........ben ankaradan çok güzel haberlerle geldim çok şükür gözlerimdeki rahatsızlık yavaş yavaş geçiyor en önemlisi kornea naklinden kurtuldum allahın izniyle inşallah kötü birşey olmazsa ömrümün sonuna kadar cam lenslerle devam edeceğim hayatıma kullanması ne kadar zor olsada buna çok şükür tabi......benimde eşiminde içi baya rahatladı çünkü dr unda dediği gibi 2 yıl çok önemliymiş ve bende 2. yılımı doldurdum rahatsızlığımda hiç bir ilerleme olmamış hatta gerileme varmış ve böyle devam edermiş tabi 6 ayda bir kontorollerime gideceğim aksatmadan ne olur ne olmaz diye olsun ben iyileşeyime herşeye razıyım...birtek sol lensimde çizikler oluşmuş değişme zamanı gelmiş siparişle ingiltereden getirtiriyoruz şimdilik idare eder biraz görüntümü bozsada çünkü lenslerimin gelmesi 2 ayı bulacak....eşimle dönüş yolunda kaplıcalar vardı haydi bir kaçamak yapalım birazda tatil yapalım dedik otelin fiyatları biraz tuzluydu ama olsun herşey sağlık ve mutluluk için (eşimi öyle deyip avutuyorum) 2 günde orada kaldık çok güzel geçti balayı gibi birşey yaptık .......allahın izniyle herşey yoluna giriyor umarım bundan sonrada öyle gider
umudunu kaybetme aymes ben nicelerini gördüm hiç çocuğun olmayacak denipte çocuk sahibi olanları bu birazda dr ların halt yemesi insanın moralini bozuyorlar
benim eşimdede sperm azlığı var ama dr çocuk sahibi olmanıza engel değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?