Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
var canım var herşeyin tedavisi var bir tek ölümün yok sen kafanı yorma Allah bir gün bizede gönderecek inşallah meleklerimizi

aramıza hoşgeldin canıma.s.
inşallah değerler dahada yükselir...allah yardımcınız olsun...

SABOM HOŞGELDİN CANIM... BEN DE DÜN EVDEYDİM RAHATSIZDIM GELEMEDİM İŞE... BOL BOL DİNLENDİM... SENDE OLUMLU DÜŞÜN... BAZ AZ KALMIŞ BİR HAFTA GÖZ AÇIP KAPAYANA KADAR GEÇER İNŞ...:Saruboceq:
çok geçmiş olsun canımŞenizhayırdır neyin vardı...

nevro ne yapıyo acaba haber alanınız yok dimi. neyse iyilerdir inşallah. yakında uğrar mutlaka.

ya evet kızlar nevro hiç msn ye demi gelmiyor...neden gelmedi acep...

ah bu adetlerlmaz: canım ama bence her ihtimale bir test yapmak lazım...
eğer bebiş yoksa kısa zamn da kırmızılar gelir inşallah...

hoşgeldin canıma.s.
herşeyde bir hayır vardır...aşılamanın ertelenmesine üzülme...inşallah bu sefer olurda bebişinde seninle olur...
allah yardımcınız olsun..

canım ben buna benzer olaylar çok duydumlmaz:
ne yazıkki hayatta herşey para olmuş...
allah iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın...amin...

ArkadaŞlar aranızda benİm durumum gİbİ oranlar varmı.
çok canım...daha kötü olnda var biraz iyi olanda...
amam sen hareket ve morfoloji yazmamışsın...o değerleriniz nasıl...

slm kızlar bu ay da olmadı malesef adet oldum
hayırlısı canım ya:tesellipuyorumnanaktanumudumuz başka aylaraŞeniz

banada doğal yolla imkansız gibi bişey dedi:çok üzgünüm:

hiç üzülme aymes.allah elbet bir gün yüzünü gülderecek.sen yeterki inaçlı ol,stres yapma.doğal olmayıversin.ölüm yok ya sonunda.bebişini eline aldığın zaman hepsinin unutacaksın bak gör.

slm kizlar nasilsiniz
ben iyiyim bugun 2. tup bebek tedavimize basladik allahin izniyle dondurulmuslarla denicez insallah
bugun ilk kan tahlili yapildi
insallah allahim yuzumuzu guldurur
kizlar dualariniza ihtiyacim var
rabbim tum bebek hasretiyle yananlara en kisa zaman anne olmayi nasip etsin insallah

hiç üzülme aymes.allah elbet bir gün yüzünü gülderecek.sen yeterki inaçlı ol,stres yapma.doğal olmayıversin.ölüm yok ya sonunda.bebişini eline aldığın zaman hepsinin unutacaksın bak gör.

öyle canım gelsinde tedaviyle gelsin ben razıyım
inşallah hepimiz bigün bebişimizi kucağımıza alırız

ben yemeğe çıkıyom şimdi arkadaşlar
görüşürüz tekrar

ozlemcim gecmis olsun canim allah yardimcin olsun insallah hersey yoluna girer rabbim hepimize saglik versin sukurler olsun ki hastalinin tedavisi var
bende de tiroid var cnm her sabah ilac kullaniyorum sukurler olsun ki tedavi imkanimiz var

özlem canım çok geçmiş olsun bitanem
streste etkilimi bu tiroitte
kıyamam sana
herşeyde bi hayır vardır de bitanem
evet canım şimdi okudum stres tetikçisiymiş işte sıkmasak kendimizi olmuyo böle sıkıntılar oluyo sıkıntı skıntıyı getiriyor .şükür halimize
sağol bitanem biliyorum hep yanımdasın canımbenim 24 agustos sanırım ameliyat gunum bi adet olayım doktorum zaten yurt dışında şuan 15 gun sonra gelicek o zaman bir daha gidip ameliyat cd sini alıcam
evet canım eşimde olmamı istiyordu ama ikna olmam gerekiyordu beni ikna etti doktorum bakalım umaırm iyi gecerde düzelir basıklık
Özlem geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun
aminnn canım hepimizin için hayırlı şeyler olsun
merhabazemuszemuszemuszemus
esıle mısaracım tebrık edrım canım..
rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın..
ozlemcım sanada gecmıs olsun en guzel kararı vermısın...hihoyyyt
umarım en guzel en hayırlı karardır şuan rahatım ameliyatı bekliyorum bakalım zaman daha neler gösterecek bana
paradanda değil insanın psikolojısıyle böyle oynamaya hakları yok eger çok caresiz kalırsam guven konusunda eger bu doktorla olmazsa diyeceğim doktora size 2 tüp bebek parası vereyim ama para için sakın saglıgımla oynamayın bakalım canım artık yorulmaya basladım ocak ayından beridir koşturuyorum hastahanelerde yoruldum ama az kaldı inşallahopuyorumnanaktan
esİla mısra cıĞım tebrİk ederİm canım..rabbİm saĞ saĞlİm kucaĞına almayı nasİp etsİn...

Özlem canım geÇmİŞ olsun bİtanemmm
sağol canım kaydirigubbakcemile5
hayırlısı olsun canım amin

nesrincim eşim çok şükür iyi ilaç kullanıyoruz bizde heyet raporuyla biz bu hastalıkla yaşamaya mecburuz alışmak zor olsada alıştık bişekilde başağrıları çok oluyor ama oda ilaçlarda geçiyor ilacın etkisi çok büyük annen atak geçiriyomu eşim enson nisanda geçirdi (dilim taşa) bidaha olmadı olmasında zaten rabbim bu derdi kimseye vermesin
buarada eltimde aslında erkek inferlitesiydi onunda eşi varikosel ameliyatı oldu ardan 3yıl geçti sperm düşüklüğü vardı sayı ve morfolojik bozukluklar vardı daha sonra düzeldi sebepsiz inferlite dediler 3 başarısız aşılama geçirdi ve şimdide ilk tüp denemesinde rabbim mucizesini gönderdi inşallah onun gibi tüm evlat hasretiyle yananlarada rabbim hayırlısındann gönderir mucizleeri

hg harzem geçmiş olsun sağlık olsunda parayı insan kazanıyor
kaçamak ta iyi olmuş ohhhhh
çok sağol canım...bizde öyle dedik zaten herşeye para veriyoruz bazende b...tan şeylere birazda zevkimiz için olsun dedik bir kaçamak yaptık iyide oldu...........aymesim canım çok sağol güzelim inanki güzel haberler alınca insanın üzerinden büyük yük kalkmış gibi oluyor şuan kuş gibiyim içim çok rahat allah başka büyük dert vermesin bizlere inşallah verirsede kaldırabileceğimiz kadar versin

amin canım amin.hadi hayırlsı olsun.bu sefer allahım yüzünü güldürür inşallah.bende yani katıldım aranıza.sizde ne gibi bir sorun vardı meryem 42.

cnm gecmis olsun
oh kacamak da iyi gelmis sana

özlemcim çok geçmiş olsun canım...aynı şeyleri ben yıllardan beri yaşıyorum inan dr. problemlerini yani benim gözlerimdeki rahatsızlığın ilerlemesi son safhaya gelmesi buradaki dr bozuntularının yüzünden ...neyseki yüce rabbim bizi şimdiki dr karşılaştırdıda çok büyük bir hata yapmaktan kurtulduk burdakilere kalsa ben şimdi kör olmuştum ....hala ankaraya sevk yaptırırken problemler yaşıyorum bendeki hastalıktan haberi yok yada bilgisi fazla değil abuk sabuk yorumlara yapıyolar beni zor duruma sokuyolar hatta kitaba bakarak yorum yapıyolar gelde fıttırma ben anlatıyorum raporlarımı gösteriyorum hacettepe üniversite hastanesinden 5 profösörün imzasının olduğu benim rahatsızlığımın onaylandığı belgeyi gösteriyorum yinede anlamıyor kazmalar...allah yardımcımız olsun bizleri iyi vicdanlı bilgili dr. karşılaştırsın...............meryem ccanım inşallah son denemen olur bu sefer yüzün güler sende sağlıkla bebişini kucaklarsın inşallahhhhh........

amin canim cok sagol
rabbim hepimizin yuzunu guldursun
sana da cok gecmis olsun canim

misafirlerim gelecek kısır yapıp yiyeceğiz gelin sizlerede ikram edeyim....onlar gelene kadar bari bende bir geçmişe göz atayım....sizlere iyi sohbeler kızlar.....

amin canım amin.hadi hayırlsı olsun.bu sefer allahım yüzünü güldürür inşallah.bende yani katıldım aranıza.sizde ne gibi bir sorun vardı meryem 42.

amin canim saol
esimin sperm sayisi dusuk
3 asilama denedik olmadi birde tup bebek ama dis gebelik oldu
rabbim hepimizin yardimcisi olsun

temmuz ayı hamiş aday listesi

..adet günü listede olmayan arkadaşlar gününü belirtirse eklerim listeye

günü geçen arkadaşlar test yapın artık..4 tane hamişimiz oldu şuan..bence bu günü geçenlerden 2-3 kişi daha çıkarr..hadi bakalımmm bismillah diyip yapın kıslarrr

maviyeshill------ O ARTIK ANNE ADAYI:CüvCüv::hooray:
birebira-------------O ARTIK ANNE ADAYI:CüvCüv::hooray:

1-neser-----------------11 Temmuz---?:CüvCüv:
2-sabina----------------20 Temmuz---O ARTIK ANNE ADAYI:CüvCüv::hooray:
3-zelal81---------------20 Temmuz---?:CüvCüv:
4-can_iso--------------22 Temmuz---?:CüvCüv:
5-laluz24z--------------23 Temmuz---?:CüvCüv:
6-asi74------------------23 Temmuz---?:CüvCüv:
8-casper33------------24 Temmuz---?:CüvCüv:
9-mavioje--------------25 Temmuz---?:CüvCüv:
10-serenay2010-----26 Temmuz---?:CüvCüv:
11-esila mısra--------27 Temmuz---(1.tüp bebek tedavisiyle)O ARTIK ANNE ADAYI :CüvCüv::hooray:
12-UykucuSirine ---29 Temmuz---:CüvCüv:
13-yabangülüm.----30 Temmuz---:CüvCüv:
14-melony------------30 Temmuz---:CüvCüv:
15-Ceylin_naz-------31 Temmuz---:CüvCüv:

-minos----Balsurat ----tuliny----Gokkbb----nergis55----HARZEM---Fadik---ELCHIN---aşk_meleği----cornelia35-----maviumutolsun----becun---8-ozlem82do----aymes---sidelya01----PinkRose----rapunzell_82----9-meryem42----BEBEGIMIZ----
(yeni ay yeni umut)

umudumuzu kaybetmeyilimm..rabbim ol dedikten sonra ..................

yeni gelen arkadaşlanr hoşgelmişler..umarım en kısa zamanda minik mucizeleri çıkagelirrrr:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…