misafirlerim gelecek kısır yapıp yiyeceğiz gelin sizlerede ikram edeyim....onlar gelene kadar bari bende bir geçmişe göz atayım....sizlere iyi sohbeler kızlar.....
temmuz ayı hamiş aday listesi
..adet günü listede olmayan arkadaşlar gününü belirtirse eklerim listeye
günü geçen arkadaşlar test yapın artık..4 tane hamişimiz oldu şuan..bence bu günü geçenlerden 2-3 kişi daha çıkarr..hadi bakalımmm bismillah diyip yapın kıslarrr
maviyeshill------ O ARTIK ANNE ADAYI:CüvCüv::hooray:
birebira-------------O ARTIK ANNE ADAYI:CüvCüv::hooray:
1-neser-----------------11 Temmuz---?:CüvCüv:
2-sabina----------------20 Temmuz---O ARTIK ANNE ADAYI:CüvCüv::hooray:
3-zelal81---------------20 Temmuz---?:CüvCüv:
4-can_iso--------------22 Temmuz---?:CüvCüv:
5-laluz24z--------------23 Temmuz---?:CüvCüv:
6-asi74------------------23 Temmuz---?:CüvCüv:
8-casper33------------24 Temmuz---?:CüvCüv:
9-mavioje--------------25 Temmuz---?:CüvCüv:
10-serenay2010-----26 Temmuz---?:CüvCüv:
11-esila mısra--------27 Temmuz---(1.tüp bebek tedavisiyle)O ARTIK ANNE ADAYI :CüvCüv::hooray:
12-UykucuSirine ---29 Temmuz---:CüvCüv:
13-yabangülüm.----30 Temmuz---:CüvCüv:
14-melony------------30 Temmuz---:CüvCüv:
15-Ceylin_naz-------31 Temmuz---:CüvCüv:
-minos----Balsurat ----tuliny----Gokkbb----nergis55----HARZEM---Fadik---ELCHIN---aşk_meleği----cornelia35-----maviumutolsun----becun---8-ozlem82do----aymes---sidelya01----PinkRose----rapunzell_82----9-meryem42----BEBEGIMIZ----
(yeni ay yeni umut)
umudumuzu kaybetmeyilimm..rabbim ol dedikten sonra ..................
nesrincim eşim çok şükür iyi ilaç kullanıyoruz bizde heyet raporuyla biz bu hastalıkla yaşamaya mecburuz alışmak zor olsada alıştık bişekilde başağrıları çok oluyor ama oda ilaçlarda geçiyor ilacın etkisi çok büyük annen atak geçiriyomu eşim enson nisanda geçirdi (dilim taşa) bidaha olmadı olmasında zaten rabbim bu derdi kimseye vermesin
buarada eltimde aslında erkek inferlitesiydi onunda eşi varikosel ameliyatı oldu ardan 3yıl geçti sperm düşüklüğü vardı sayı ve morfolojik bozukluklar vardı daha sonra düzeldi sebepsiz inferlite dediler 3 başarısız aşılama geçirdi ve şimdide ilk tüp denemesinde rabbim mucizesini gönderdi inşallah onun gibi tüm evlat hasretiyle yananlarada rabbim hayırlısındann gönderir mucizleeri
slm kizlar nasilsiniz
ben iyiyim bugun 2. tup bebek tedavimize basladik allahin izniyle dondurulmuslarla denicez insallah
bugun ilk kan tahlili yapildi
insallah allahim yuzumuzu guldurur
kizlar dualariniza ihtiyacim var
rabbim tum bebek hasretiyle yananlara en kisa zaman anne olmayi nasip etsin insallah
aramıza hoşgeldin canıma.s.
inşallah değerler dahada yükselir...allah yardımcınız olsun...
fadicim sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun gönlümüzdeki muradı versin inşallah :Saruboceq:
inşalalh canım....slm kizlar nasilsiniz
ben iyiyim bugun 2. tup bebek tedavimize basladik allahin izniyle dondurulmuslarla denicez insallah
bugun ilk kan tahlili yapildi
insallah allahim yuzumuzu guldurur
kizlar dualariniza ihtiyacim var
rabbim tum bebek hasretiyle yananlara en kisa zaman anne olmayi nasip etsin insallah
canım çok yüksek değil...ama tüp bebekten önce bence denemesi lazım....kızlar aşılamada tutma oranı nedir.o kadar heyecanlı ve endişeliyim ki iyiki üye oldum buraya.kafam dağılıyor vallahi.6-7 ağustosta olucam sanırım.heberleri veririm size.
BEN ANLAYAMIYORUM ZATEN NE YAPMAYA ÇALIŞTIKLARINI TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE EN ÖNEMLİ OLAN ŞEYİN MORAL OLDUGUNU BİLMEYEN BİRİNDEN NE HAYIR BEKLERDİMKİ. İYİKİ BASK AYERE GİTTİM NEYSE CANIM SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İYLERLE KARŞILAŞMAYI NASİP ETSİN ALLAHözlemcim çok geçmiş olsun canım...aynı şeyleri ben yıllardan beri yaşıyorum inan dr. problemlerini yani benim gözlerimdeki rahatsızlığın ilerlemesi son safhaya gelmesi buradaki dr bozuntularının yüzünden ...neyseki yüce rabbim bizi şimdiki dr karşılaştırdıda çok büyük bir hata yapmaktan kurtulduk burdakilere kalsa ben şimdi kör olmuştum ....hala ankaraya sevk yaptırırken problemler yaşıyorum bendeki hastalıktan haberi yok yada bilgisi fazla değil abuk sabuk yorumlara yapıyolar beni zor duruma sokuyolar hatta kitaba bakarak yorum yapıyolar gelde fıttırma ben anlatıyorum raporlarımı gösteriyorum hacettepe üniversite hastanesinden 5 profösörün imzasının olduğu benim rahatsızlığımın onaylandığı belgeyi gösteriyorum yinede anlamıyor kazmalar...allah yardımcımız olsun bizleri iyi vicdanlı bilgili dr. karşılaştırsın...............meryem ccanım inşallah son denemen olur bu sefer yüzün güler sende sağlıkla bebişini kucaklarsın inşallahhhhh........
ANLADIM CANIM... annem de en son tam hatırlamıyorum ama mart veya nisan ayındaydı.daha geçirmedi.inşallah ta geçirmez. şuan annem kızkardeşimin yanında. bu hafta doğumu var inşallah...pazar gecesi bir alarm geldi ama yanlışmış... süprizzzzzşimdi orda. ilaçlarını da yanına almış Alklahtan o telaşla unutmamış... Rabbim şifalarını versin... yapacak birşey yok destek olmaktan başka...
ne mutlu eltine yaa... rabbim inşallah bi,ze de bağışlar... eşimde gelince ameliyat olacak ama bakalım hayırlısı... :Saruboceq:
ozlemcim gecmis olsun canim allah yardimcin olsun insallah hersey yoluna girer rabbim hepimize saglik versin sukurler olsun ki hastalinin tedavisi var
bende de tiroid var cnm her sabah ilac kullaniyorum sukurler olsun ki tedavi imkanimiz var
kızlar aşılamada tutma oranı nedir.o kadar heyecanlı ve endişeliyim ki iyiki üye oldum buraya.kafam dağılıyor vallahi.6-7 ağustosta olucam sanırım.heberleri veririm size.
amin canım ağzına sağlık, seninde son denemen olur bebişin daha fazla bekletmez inşallah :Saruboceq:
inşalalh canım....
rabbim bu sefer pozitifi görüp bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah...
allah yardımcın olsun....
amin canim insallah
ben yarın doktora gidicem bakalım sonuçlarıma ne diyecek ilaç işe yarar inşallah canım geçmiş olsun sanada
Slm arkadaşlar eşim doktora gitti sonunda ve sonuçlarımız pek iyi değil.yine spermiogram sonucu 0.
Ultrasonda testislerde ufak küresel küçük yağ bezesi yada ona benzer bişey çıkmış ama bunun azospermle alakalı olmadığını söylemiş ve testisler normalden biraz küçük demiş hormonlarımız şükür iyi çıktı ama doktorun tek önerdiği TESE .ve şansın % 50-60 demiş başka çözüm yok . Ramazandan sonra düşünüyoruz .Ramazanda bol bol dua ederiz rabbim yüzümüze güler inşallah .Kızlar lütfen dua edin bu son şans bundanda bişi çıkmazsa ben bilmiyorum napıcazmafoldumben
Slm arkadaşlar eşim doktora gitti sonunda ve sonuçlarımız pek iyi değil.yine spermiogram sonucu 0.
Ultrasonda testislerde ufak küresel küçük yağ bezesi yada ona benzer bişey çıkmış ama bunun azospermle alakalı olmadığını söylemiş ve testisler normalden biraz küçük demiş hormonlarımız şükür iyi çıktı ama doktorun tek önerdiği TESE .ve şansın % 50-60 demiş başka çözüm yok . Ramazandan sonra düşünüyoruz .Ramazanda bol bol dua ederiz rabbim yüzümüze güler inşallah .Kızlar lütfen dua edin bu son şans bundanda bişi çıkmazsa ben bilmiyorum napıcazmafoldumben
Allah yardımcınız olsun canım
üzülme herşeyin bi çaresi var biliyosun
inşallah herşey yoluna girer sende bebişine kavuşursun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?