Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
opuyorumnanaktan
amin tüm isteyenlere rabbim sevindirsin.bu güzel duygu iel terbiye etmesin allahım bizi.

ANLADIM CANIM... annem de en son tam hatırlamıyorum ama mart veya nisan ayındaydı.daha geçirmedi.inşallah ta geçirmez. şuan annem kızkardeşimin yanında. bu hafta doğumu var inşallah...pazar gecesi bir alarm geldi ama yanlışmış... süprizzzzzşimdi orda. ilaçlarını da yanına almış Alklahtan o telaşla unutmamış... Rabbim şifalarını versin... yapacak birşey yok destek olmaktan başka...

ne mutlu eltine yaa... rabbim inşallah bi,ze de bağışlar... eşimde gelince ameliyat olacak ama bakalım hayırlısı... :Saruboceq:

ask melegı eltın adına cok sevındım.benım eltımınde yırmıyıl sonra dorduncu tup bebegınde bır kızı oldu.ıkı yasında sımdı..
esıla mısra cok tebrık edıyorum canım.dedıgın gıbı nasıp boyleymıs.allah sonuca ulastırsın ınsallah..
ben gezmeye gıdıyorum.herkese hayırlı gunler kızlar..

amin canım ağzına sağlık, seninde son denemen olur bebişin daha fazla bekletmez inşallah :Saruboceq:

kızlar aşılamada tutma oranı nedir.o kadar heyecanlı ve endişeliyim ki iyiki üye oldum buraya.kafam dağılıyor vallahi.6-7 ağustosta olucam sanırım.heberleri veririm size.

inşalalh canım....
rabbim bu sefer pozitifi görüp bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah...
allah yardımcın olsun....

kızlar aşılamada tutma oranı nedir.o kadar heyecanlı ve endişeliyim ki iyiki üye oldum buraya.kafam dağılıyor vallahi.6-7 ağustosta olucam sanırım.heberleri veririm size.
canım çok yüksek değil...ama tüp bebekten önce bence denemesi lazım....
sonuçta aşılamayla hamiş kalnlarda var...

BEN ANLAYAMIYORUM ZATEN NE YAPMAYA ÇALIŞTIKLARINI TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE EN ÖNEMLİ OLAN ŞEYİN MORAL OLDUGUNU BİLMEYEN BİRİNDEN NE HAYIR BEKLERDİMKİ. İYİKİ BASK AYERE GİTTİM NEYSE CANIM SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İYLERLE KARŞILAŞMAYI NASİP ETSİN ALLAH

canım demek teyze oluyosun yaa ALLAH analı babalı büyütsün inşallah.darısı tez zamanda senin başına .seninle yeni tanıştıgımızda sende yeni öğrenmişitn hatta sana sölememişlerdi sen sonradanmı öğrenmişitn yanlış hatırlamıyorsam .zaman ne kadar çabuk geçiyor yaaaaa demek doğumu yaklaştı bizlerde nasip etsin ALLAH

ozlemcim gecmis olsun canim allah yardimcin olsun insallah hersey yoluna girer rabbim hepimize saglik versin sukurler olsun ki hastalinin tedavisi var
bende de tiroid var cnm her sabah ilac kullaniyorum sukurler olsun ki tedavi imkanimiz var

ben yarın doktora gidicem bakalım sonuçlarıma ne diyecek ilaç işe yarar inşallah canım geçmiş olsun sanada

Slm arkadaşlar eşim doktora gitti sonunda ve sonuçlarımız pek iyi değil.yine spermiogram sonucu 0.
Ultrasonda testislerde ufak küresel küçük yağ bezesi yada ona benzer bişey çıkmış ama bunun azospermle alakalı olmadığını söylemiş ve testisler normalden biraz küçük demiş hormonlarımız şükür iyi çıktı ama doktorun tek önerdiği TESE .ve şansın % 50-60 demiş başka çözüm yok . Ramazandan sonra düşünüyoruz .Ramazanda bol bol dua ederiz rabbim yüzümüze güler inşallah .Kızlar lütfen dua edin bu son şans bundanda bişi çıkmazsa ben bilmiyorum napıcazmafoldumben

Allah yardımcınız olsun canım
üzülme herşeyin bi çaresi var biliyosun
inşallah herşey yoluna girer sende bebişine kavuşursun:Saruboceq:

allah yardimciniz olsun canim

Allah yardımcınız olsun canım
üzülme herşeyin bi çaresi var biliyosun
inşallah herşey yoluna girer sende bebişine kavuşursun:Saruboceq:

Allah razı olsun kızlar iyiki varsınız Meryemcim sende çok saol iyiki sizinle beraberim moral deposusunuz.Tedavide olan tüm arkadaşların Rabbim yolunu açık etsin tüm engelleri kaldırsın kucaklarımızı doldursun inşallah amin amin amin yarrabbim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…