Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar olmadığını biliyorum ama genede gittim kan testi yaptırdım. her zamanki sonuç 0,1 bu sonuç hiçmi değişmez ya arada 1 yada 2 falan damı olmaz hep 0,1. senağlamasenağlamasenağlama

geldiler gene bana soldan soldan.

neyse benimki negatifi gördü ya rahatlar sabaha kadar gelir kırmızılar muhtemelen bekleyelim bakalım biraz daha:çok üzgünüm:

:1hug::teselli:Sevimli hayalett casperımm hayırlısı olsunn canım..Keşke evde test yapsaydın öyle kan verseydinn.insan sonucu alınca ınan adet olmaktan daha beter oluyorr

amin amin canım.sende sıkma canını.herşeyin bir çaresi var.bu bir sıınav.ve hepimiz bu sınavı gecicez.bebişlerimizi kucağımıza alıcaz hayırlısıyla.ve bu yaşanılanlar unutulacak emin ol.

hayatımda bir kere kan sonucu bekledim 45 dakika
Allahım anlatılamaz
kalbim boğazımda atıyordu sanki
o heyecanı ve sonundaki üzüntüyü yaşamayan bilmez
Rabbim kimseye yaşatmasın

canım benim ya hayırlısı ne zamansa ozaman olsun, vakti gelince rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:

:1hug::teselli:Sevimli hayalett casperımm hayırlısı olsunn canım..Keşke evde test yapsaydın öyle kan verseydinn.insan sonucu alınca ınan adet olmaktan daha beter oluyorr

canım evdede yapsam bu sefer de varda idrardamı çıkmadı acaba diyicektim direk kan testi yaptırdım bende

hayatımda bir kere kan sonucu bekledim 45 dakika
Allahım anlatılamaz
kalbim boğazımda atıyordu sanki
o heyecanı ve sonundaki üzüntüyü yaşamayan bilmez
Rabbim kimseye yaşatmasın

Bencede canım onun heyecanı bambaşka
ellerin ayakların titriyo resmen
ama sonunda alınan negatifte insanı çok yıkıyo be
3 kere kan testi yaptım 3ündede mahfoldummafoldumben
ama kısmet işte elden bişey gelmiyo

casperim canım üzülme tatlım
benimde hiç 0,1 den yukarı çıkmadı daha değerim
hep aynı................................

merhaba şekerliklerim,nasılsnız görüşmeyeli benden sorarsanız yoğunum bu aralar :bbo:babamlar yazlığa gittiler bende gidicem birkaçgüne kadar zemuszemus

esilamısra tebrikler canım rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah :Saruboceq:

aşkmeleği eltini kutlarım özlem sonunda sona ermiş rabbim bizlerede nasip eder inşallah:Saruboceq:

nesrincim teyzoş oluyosun hee hayırlı olsun canım bende teyzeyim 2 tane lokumdan tatlı yeğenlerim var teyzelik başka birşey özellikle bizler için çok özel bir duygu :1rolleyes:

meryem42 tedavin hayırlı olsun canım hayırlısı ise inşallah tatlış bir bebiş olur :CüvCüv:

casper hayırlısı canım ben inanıyorum bir gün gelecek hepimiz buradan hamileyim diye haykıracağız sırayla canım sıramızı bekliyoruz büyük bir umutla :Saruboceq:

saol canim guc veriyosunuz bana

hoşgeldin canım..
geçmiş olsun şükür atlatmışsın..
inş çok daha iyiye gider lenslerden de kurtulursun..
tatilde iyi olmuş oh oh zemuszemus

meryemcim Allah yüzünü güldürsün inş bu kez..
inş sonucu güzel olsun.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Allah yardımcınız olsun canım..
tez zamanda bebeğin seni bulsun inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

casperım üzülme canım..
sağlık olsun.. bu adet gecikince inatla ya testi bekler ya doktoru..
inş daha fazla gecikmeden gelsinler artık..

nesrincim hayırlısı olsun teyze oluyormuşsun..
Allah analı babalı büyütsün inş..

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz.. vereliniortak

canımmm komşum saol...bana uğurlu geldi senin hamişliğin...dediğin gigi darısı diğer arkadaşlarımızın başına inş.:Saruboceq:

kızlar hamişimiz çıkmış.
esila@mısra canım tebrikler. rabbim tamamına erdirsin. sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…