Aymesim her zamanki gibi kaydirigubbakcemile3kuzuların sessizliiğii:1ninca:
AYMES diğer topikte okudunmu bekar kız hamişmiyimdiye başlık açmışş..Bana yorum yazmışsınn .Ulan 2 lafta kıza yorum yazsaydınnkaydirigubbakcemile3
yazmammı şekerim dur sıra onda
AYMESİM BİR ZAhmet sana - Rep rep te verirmisin.BEN eksi vericeğime artı verdim puanı katladı :roflol::senağlama:
aymes yorumunu okudum.Çok ağır konuşmuşsunn na:roflol:
evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
benim kırmızılar işaret verdi kızlar. demedimmi negatifi görünce gelir bu velet diye.
bir dahaki tarihim 29.08.2009 diyelim bakalım. ne zaman gelecekse. belkide gelmez ha preseed kullanacam bende bu ayyyy. çok çalışmam lazım çokkkkkkkkkkkkkk:kedi:
aslında sen kaşınmışsın senide kaşımışlar yazacaktım:kedi:
ama nesse dedimmmmmmm kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şeyAymesim şu linke de bak istersen kaydirigubbakcemile3Arkadaşlar lütfen yardımmm- Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
sırnaşık şeysırnaşık şeyAymesim şu linke de bak istersen kaydirigubbakcemile3Arkadaşlar lütfen yardımmm- Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
günaydın kızlar inşallah bebişlerimizin gelme zamanı gelmiştir ve teker teker hepimiz hamiş oluruz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amin canım inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın kızlar inşallah bebişlerimizin gelme zamanı gelmiştir ve teker teker hepimiz hamiş oluruz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
aymes daha sizleri yeni yeni takınıyorum.eğer dün sorduysam gene sorduğum için kusura bakma canım.sizde sorun ne idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?