Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aymescim ileri hareket için vitamin kullanmıyor mu eşin, bizimde %0 dı şimdi %11

Son düzenleme:
canım ne kullandı senin eşin
benimki evicap ve ace plus kullanmıştı ama hiç fayda etmedi bizde bıraktık sonra he bide l-argini de kullandı

hımm, aslında aynı bizde evikap 400, çinko, l-arginine ama 3 aydan sonra yükselme oldu canım, bizde morfoloji illeti var tabi o düzelmiyo.. senin eşin ne kadar kullandı vitaminleri?
canım başka bir topikte normal yolla hamile kalan bir arkadaş vitamin adı vermiş, balen markalı gingseng+polen+arı sütü kapsülü kullanmış bende alcağım hafta sonu 25 TL galiba bakmıştım markette

sağol canım evet geldiler. inşallah bakalım umutlar öbür aya kaldı

3 AY KULLANMIŞTI CANIM
FAYDALI OLMAYINCA DR BIRAK DEDİ
ŞU BALEN MARKA OLANINI DUYMAMIŞTIM
ONUDA DENESEMMİ ACABA NE DUYSAM ALIYOM
EŞİM BIKTI ARTIK AMA HİÇ İTİRAZ ETMEZ ALINCA YER HEMEN:1hug:

3 AY KULLANMIŞTI CANIM
FAYDALI OLMAYINCA DR BIRAK DEDİ
ŞU BALEN MARKA OLANINI DUYMAMIŞTIM
ONUDA DENESEMMİ ACABA NE DUYSAM ALIYOM
EŞİM BIKTI ARTIK AMA HİÇ İTİRAZ ETMEZ ALINCA YER HEMEN:1hug:

aslında bırakmasamıydın ki nasıl erkek sağlığı için yararlı vitaminler gerçi olacağı varsa rabbim ol derse geri kalan herşey aracı..
Balen in internet sitesine gir canım, gıda takviyelerinde bir sürü kapsülü var ben hafta sonu alacağım içer inşallah eşimde
canım sen keçi boynuzu kürü denedin mi benim eşim içmem dedi denemedim hiç pekmezi fayda eder mi ki acaba

nene öyle dedinli şirinem?

BENDE BENDE lmaz:

ana doktor değilmiymiş yoksam. bizimi kandırmış balım buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

erkek falanmı yoksam

araştırmalarımız devam ediyorr bu konuyla ilgiliiiii............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…