Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım imkanınız varsa bende tedavi için türkiye daha iyi diye düşünüyorum...
hayırlısıyla gelşirsiniz inşallah...allah yardımcınız olsun...
annene söylemeklede iyi yapmışsın...hayırlısı artık...

selam birsey sormak istiyorum trasferden sonra banyo yapmak sakincali mi banyodan sonra 7 gun kanama olmus merak ettim aydinlatirsaniz sevinirim cunku bende tedavi asamasindayim

Evet canım doktorlar Çok tavsıye etmıyor en az ÜÇ gÜn sonra dıyolar ama ben bı r hafta yapmadım sonrada ayakta duŞ aldım Çok durmadım kaslar sıcak su deyınce aÇılabılyomuŞ

mrb arkadaşlar.bende grubunuza katılmak istiyorum beni de bilgilendirin çok vaktim olmuyor.eski yazılanları okuyayım deesem yalan söylerim.yeteeeer arkadaşımla tanıştım.o da detaylı kendini tanıt başından geçenleri anlat bu linkteki arkadaşlar yardımcı olur dedi.lütfen cvp yazın.

eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı geçirmiş.tedaviye karar vermeden önce evliliğimizin ilk yılında bir defa spermiyogram yaptırdık 1 milyon çıktı.gittiğimiz kadın doğum dr. tüp bebek tedavisi önerdi.iğneler ilaçlar derken tüp bebek merkezine gitme günü geldi o güne kadar da tekrar bir test yaptırmadık.(spermiyogram)dr. bu test yeterli demişti.neyse benim yumurtalarım toplandı.sıra eşimdeydi.2 defa örnek alınmasına rağmen sperm hücresine rastlanmadığını söylediler.tesa işlemi yapıldı yine bulunamdı ve anestezi altında tese oldu.ama sonuç negatif.embriyolar tutunmadı.incir kürü,keçiboynuzu kürü,harnup pekmezi,havuç suyu,arı sütü,polen..denedik.bunlar bizim geçirdiklerimiz....önerileriz düşünceleriniz paylaşmak istedikleriniz bildiğiniz her şeye ihtiyacım var.

Son düzenleme:
selam birsey sormak istiyorum trasferden sonra banyo yapmak sakincali mi banyodan sonra 7 gun kanama olmus merak ettim aydinlatirsaniz sevinirim cunku bende tedavi asamasindayim
bende transferden sonra banyo yapılmıyor diye biliyorum...

öncelikle hoşgeldin canım...
negatif sonuç için üzüldüm ama hayırlısı...
canım durumunuza bakınca size yine tüp bebek yolu gözüküyor gibi...
ama bu sefer tedaviye başlamadan önce sperm testi vererek sperm olup olmadığına bakarsınız...
ve gerekirse yine tese olur....
bir kere tutmadı diye yine tutmayacak anlamına gelmez canım...
pes etme,allah tan ümidünide yitirme sakın...
ne yapalım bizlerin bebekleri de normal yoldan gelmiyor...
herkesin farklı farklı derdi tasası var...
bizimkide buymuş...başkaları farklı rahatsızlıklarına nasıl çare arıyorsa,
bizde elimizden geldiği kadar bütün tedavi yöntemlerini denemeliyiz...
allah yardımcımız olsun...

aramıza hoş geldin canım burası hepimizin birbirimizi en iyi anladığımız yer inşşşş güzel şeyler olur hayatınınızda rabim radımcımız olsun

ılk gunaydın bende olsun dedım yeterrrrım yazmıs gunaydın mesajını...
herkese gunaydınnnnnnnnnnnturkbayragi
maasallah yagmurum oglu nasılda tatalıymıs...
kız dogurmakk lazım bır tanekaydirigubbakcemile3

mınosum ınsallalh sendekı gecıkme bebekdır...
bebek degılsede gelsınkaydirigubbakcemile5

toz bezııı nurum super olmusunnnn:lepi:

fadıgım suc bende anıden gıdınce haber vermedım..leptop degılkı otele goturem..
koskaca pc de tasıyamadım orayakaydirigubbakcemile3

aymesımı asımı herkesı gordugume cok sevındım..
supğersıznı kızlarŞenizŞeniz

ballo yaramazlık yapmıs beyazlamıs:gitme::gitme:
umarım uzun degıldır

canım yyaaaaaa ben im dr bir sorun olmaz 3 günden sonra normal hayatınıza devam edin demişti
aymes maşallah yarılamışsın.
Bende soğan suyuna başladım. Bakalım belki faydası olur
bende gelemiyordum bir süredir.
kız tozbezi nerden buldun bu niki güzelmiş valla bende değiştirecemde yeni nik ararayayışındayım
canım hakkında hayırlısı olsun inşşş meleğin gelsin sağlıcakla ama doğru diyorsun benim dr 4 günden sonra işne dönebilirsin demişti eğer o mucize gerçekleşecekse eğer rabim ol dediyse önünde hiç bir şey duramıyor mevamın ol dediği günleri görürüüz inşşşşşşşşş

CANIM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN AMıN CANIM EŞLERıMıZ BıZıM HER ŞEYıMıZ (BEBıŞLER OLANA KADAR):roflol::roflol::roflol:ALLAH ONLARI YANIMIZDAN AYIRMASIN HUZUR VE SAĞLIK VERSıN HEPıMıZE ıNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CANIM BEN TEDAVıYE GıDERKEN PSKOLOĞ DESTEĞı VERıLıYORDU ORADA DR BıZE ISRARLA ŞUNU SÖLEDı SıZı ANLADIĞINA ıNANDIĞINIZ KıŞıLERLE MUTLAKA KONUŞUN YOKSA ıÇıNıZDE BÜYÜR BUDA HEM HAYATINIZDA HEMDE TEDAVıNıZDE OLMUSUZ ETKıLER ....... BıRDE BıZLERı EN ıYı ANNELERıMıZ ANLAR

teşekkürler rapunzelimm sabırla bekliyoruz gelin adaylarımızı :))
görmemişin oğlu olmuş misali benim kide

günaydın kızlarrrr dilerim umutlu bir gün daha olur hepimiz için ve bu gün inş bir hamiş haberi alırız....ara verdik yine sevinçlerimize çünküüü..yetercim nasılsın

günaydın canlarım hepinize kucak dolusu sevgileropuyorumnanaktan

Kolay gelsin aymesimm öptüm canıma.s.

canım benim çok sağolda sen niye banlanmışın ya
inşallah kısa sürelidir senin deliliklerin olmadan bu site olmazŞeniz

sorma aymescim
gelemedim pek, fırsat olmadı ama gelirim artık.
evde biraz işler yoğun giremiyorum gündüzleri fazla

canım işlerini hafifletirsin inşallah
bende bi sorunmu var acaba diyodum
hiç bu kadar uzun ayrı kalmamıştın burdan
özlüyoruz valla gel artık Şeniz

canım bende seni gördüğüme çok sevindim
gezmelere gitmişsin yine
iyi yapmışsın valla tatlım gez eğlen ,
başka türlü yaşanmaz bu hayat
ama arayıda açma yaz bize sensiz bırakmaŞeniz

günaydin fistiklar,nasilsiniz??
rapunzelim hosgeldin,nerelerdeydin canimmmŞeniz
kizlar dün kirmizilar geldi,cok mutluyum...
aylar sonra adet görebilmek ne güzel bir duyguymus hihoyyyt

günaydın canım gözün aydınalkisalkisalkis
kimimiz adet oldum diye seviniyoruz:lepi:
kimiziz oldum diye üzülüyoruz :çok üzgünüm:
bu hayat ne kadar tuhafakannehir

GÜNAYDIN CUCUM GÖZÜN AYDIN GELMıŞ SENıN KIRMIZILAR VVEEEEEE SENı ÇOK MUTLU ETMıŞLER ıNŞŞŞ GELMEDıĞıMDE MUTLU OLDUĞUN GÜNLERıDE YAŞARSIN CANIM
ERKENCıYDıM BU GÜN GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN ıNŞŞŞŞŞŞŞ GÜZEL HABERLERLE DOLSUN
GÜNAYDINLAR
günaydın kızlar
GÜNAYDIN
günaydın kızlarrrr dilerim umutlu bir gün daha olur hepimiz için ve bu gün inş bir hamiş haberi alırız....ara verdik yine sevinçlerimize çünküüü..yetercim nasılsın
GÜNAYDIN AMıN CANIM ıNŞŞŞŞŞ
teşekkürler rapunzelimm sabırla bekliyoruz gelin adaylarımızı :))
görmemişin oğlu olmuş misali benim kide

YAĞMURCN ALLAHIN ıZNı ıLE YAPACAĞIZ SANA GELıN ADAYI SEÇEMEYECEKSıN GÜZEL KIZLARIN ıÇıNDEN GELıN ADAYINI
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…