aman aman kimleri görüyorum ben
kimler gelmiş böyle tozbezim hoşgeldin tatlum
özledim kıs seni nerelerdesin senŞeniz
kizlar buarada pazartesi dra gittim bidaha deneyelim dedi bende yok dinlenmek istiyorum dedim
ama artik burda denemicez bidaha karar verdik yilbasinda turkiyede denicez allahin izniyle
bide anemler bilmiyodu tedavilerimizi uzulmesinler diye soylemedik daha oncekileri soylemedim ama olmuyo dedim trye gidicez dedim tedavi icin rahatladim biraz aneme soyleyince uzmek istemedim ama nappim artik soledim en azindan artik beraber uzuluruz
aaa bak asi kalabaliklastik birde kaydirigubbakcemile5
gecmis olsun meryem, insallah sagligina kavusur....
yagmurcum birtek merdivenlerden uzak duruyorum benim ev 2katli, aksamlarida salonda yatiyorum cunki esim cok manyak yatiyo bende butun gece evir cevir onunla ugrasiyorum, birde daha banyo yapmadim sadece saclarimi yikayip keseyi sabunlayip siliniyorum hic içime sinmiyo ama olsun cunki cok sicak suyla banyo yapiyorum....
bende transferden sonra banyo yapılmıyor diye biliyorum...selam birsey sormak istiyorum trasferden sonra banyo yapmak sakincali mi banyodan sonra 7 gun kanama olmus merak ettim aydinlatirsaniz sevinirim cunku bende tedavi asamasindayim
mrb arkadaşlar.bende grubunuza katılmak istiyorum beni de bilgilendirin çok vaktim olmuyor.eski yazılanları okuyayım deesem yalan söylerim.yeteeeer arkadaşımla tanıştım.o da detaylı kendini tanıt başından geçenleri anlat bu linkteki arkadaşlar yardımcı olur dedi.lütfen cvp yazın.
eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı geçirmiş.tedaviye karar vermeden önce evliliğimizin ilk yılında bir defa spermiyogram yaptırdık 1 milyon çıktı.gittiğimiz kadın doğum dr. tüp bebek tedavisi önerdi.iğneler ilaçlar derken tüp bebek merkezine gitme günü geldi o güne kadar da tekrar bir test yaptırmadık.(spermiyogram)dr. bu test yeterli demişti.neyse benim yumurtalarım toplandı.sıra eşimdeydi.2 defa örnek alınmasına rağmen sperm hücresine rastlanmadığını söylediler.tesa işlemi yapıldı yine bulunamdı ve anestezi altında tese oldu.ama sonuç negatif.embriyolar tutunmadı.incir kürü,keçiboynuzu kürü,harnup pekmezi,havuç suyu,arı sütü,polen..denedik.bunlar bizim geçirdiklerimiz....önerileriz düşünceleriniz paylaşmak istedikleriniz bildiğiniz her şeye ihtiyacım var.
mrb arkadaşlar.bende grubunuza katılmak istiyorum beni de bilgilendirin çok vaktim olmuyor.eski yazılanları okuyayım deesem yalan söylerim.yeteeeer arkadaşımla tanıştım.o da detaylı kendini tanıt başından geçenleri anlat bu linkteki arkadaşlar yardımcı olur dedi.lütfen cvp yazın.
eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı geçirmiş.tedaviye karar vermeden önce evliliğimizin ilk yılında bir defa spermiyogram yaptırdık 1 milyon çıktı.gittiğimiz kadın doğum dr. Tüp bebek tedavisi önerdi.iğneler ilaçlar derken tüp bebek merkezine gitme günü geldi o güne kadar da tekrar bir test yaptırmadık.(spermiyogram)dr. Bu test yeterli demişti.neyse benim yumurtalarım toplandı.sıra eşimdeydi.2 defa örnek alınmasına rağmen sperm hücresine rastlanmadığını söylediler.tesa işlemi yapıldı yine bulunamdı ve anestezi altında tese oldu.ama sonuç negatif.embriyolar tutunmadı.incir kürü,keçiboynuzu kürü,harnup pekmezi,havuç suyu,arı sütü,polen..denedik.bunlar bizim geçirdiklerimiz....önerileriz düşünceleriniz paylaşmak istedikleriniz bildiğiniz her şeye ihtiyacım var.
canım yyaaaaaa ben im dr bir sorun olmaz 3 günden sonra normal hayatınıza devam edin demiştiselam birsey sormak istiyorum trasferden sonra banyo yapmak sakincali mi banyodan sonra 7 gun kanama olmus merak ettim aydinlatirsaniz sevinirim cunku bende tedavi asamasindayim
kız tozbezi nerden buldun bu niki güzelmiş valla bende değiştirecemde yeni nik ararayayışındayımaymes maşallah yarılamışsın.
Bende soğan suyuna başladım. Bakalım belki faydası olur
bende gelemiyordum bir süredir.
canım hakkında hayırlısı olsun inşşş meleğin gelsin sağlıcakla ama doğru diyorsun benim dr 4 günden sonra işne dönebilirsin demişti eğer o mucize gerçekleşecekse eğer rabim ol dediyse önünde hiç bir şey duramıyor mevamın ol dediği günleri görürüüz inşşşşşşşşşmavimenekse, harzem, yagmur guzel dilekleriniz icin tsk ederim
8gun kalmis dediniz heycanlandirdiniz valla az kalmis farketmemisim zaman iyi gecmiszemuszemus
bu sefer hep yatmiyorum, evin içinde baya bi geziniyorum, ufak tefek islerimi yapiyorum dun gezmeye bile gittim
tutacak olduktan sonra yatsamda yatmasamda tutar, allah buyuktur....
Nevrocuma uzuldum ama olsun hersey bebek için dimi, ne yapalim yat derlerse bizde gerekirse 9ay yatariz yeterki saglikla gelsinler.....
Harzem haberleri izledikce esimle deli oluyoruz burda bu konulari fazla dile getirmek istemiyorum ama bana oyle geliyoki vatan elden gidiyo .....
CANIM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN AMıN CANIM EŞLERıMıZ BıZıM HER ŞEYıMıZ (BEBıŞLER OLANA KADAR):roflol::roflol::roflol:ALLAH ONLARI YANIMIZDAN AYIRMASIN HUZUR VE SAĞLIK VERSıN HEPıMıZE ıNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim annemde kaldigim icin fazla giremiyorum
esim turkiyede demistim size kayinpederim ameliyat oldu simdilik hersey yolunda allaha sukur
hastanade kalcak daha
kizlar allah eslerimizi basimizdan eksik etmesin biz esimle pek ayri kalmadik cok ozledim kocisimi allah kimseyi ayirmasin
aysecim rabbim yuzunu guldursun insallah halayini cekeriz
kizlar buarada pazartesi dra gittim bidaha deneyelim dedi bende yok dinlenmek istiyorum dedim
ama artik burda denemicez bidaha karar verdik yilbasinda turkiyede denicez allahin izniyle
bide anemler bilmiyodu tedavilerimizi uzulmesinler diye soylemedik daha oncekileri soylemedim ama olmuyo dedim trye gidicez dedim tedavi icin rahatladim biraz aneme soyleyince uzmek istemedim ama nappim artik soledim en azindan artik beraber uzuluruz
Kolay gelsin aymesimm öptüm canıma.s.
sorma aymescim
gelemedim pek, fırsat olmadı ama gelirim artık.
evde biraz işler yoğun giremiyorum gündüzleri fazla
ılk gunaydın bende olsun dedım yeterrrrım yazmıs gunaydın mesajını...
herkese gunaydınnnnnnnnnnnturkbayragi
maasallah yagmurum oglu nasılda tatalıymıs...
kız dogurmakk lazım bır tanekaydirigubbakcemile3
mınosum ınsallalh sendekı gecıkme bebekdır...
bebek degılsede gelsınkaydirigubbakcemile5
toz bezııı nurum super olmusunnnn:lepi:
fadıgım suc bende anıden gıdınce haber vermedım..leptop degılkı otele goturem..
koskaca pc de tasıyamadım orayakaydirigubbakcemile3
aymesımı asımı herkesı gordugume cok sevındım..
supğersıznı kızlarŞenizŞeniz
ballo yaramazlık yapmıs beyazlamıs:gitme::gitme:
umarım uzun degıldır
günaydin fistiklar,nasilsiniz??
rapunzelim hosgeldin,nerelerdeydin canimmmŞeniz
kizlar dün kirmizilar geldi,cok mutluyum...
aylar sonra adet görebilmek ne güzel bir duyguymus hihoyyyt
GÜNAYDIN CUCUM GÖZÜN AYDIN GELMıŞ SENıN KIRMIZILAR VVEEEEEE SENı ÇOK MUTLU ETMıŞLER ıNŞŞŞ GELMEDıĞıMDE MUTLU OLDUĞUN GÜNLERıDE YAŞARSIN CANIMgünaydin fistiklar,nasilsiniz??
rapunzelim hosgeldin,nerelerdeydin canimmmŞeniz
kizlar dün kirmizilar geldi,cok mutluyum...
aylar sonra adet görebilmek ne güzel bir duyguymus hihoyyyt
ERKENCıYDıM BU GÜN GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN ıNŞŞŞŞŞŞŞ GÜZEL HABERLERLE DOLSUNılk gunaydın bende olsun dedım yeterrrrım yazmıs gunaydın mesajını...
herkese gunaydınnnnnnnnnnnturkbayragi
maasallah yagmurum oglu nasılda tatalıymıs...
kız dogurmakk lazım bır tanekaydirigubbakcemile3
mınosum ınsallalh sendekı gecıkme bebekdır...
bebek degılsede gelsınkaydirigubbakcemile5
toz bezııı nurum super olmusunnnn:lepi:
fadıgım suc bende anıden gıdınce haber vermedım..leptop degılkı otele goturem..
koskaca pc de tasıyamadım orayakaydirigubbakcemile3
aymesımı asımı herkesı gordugume cok sevındım..
supğersıznı kızlarŞenizŞeniz
ballo yaramazlık yapmıs beyazlamıs:gitme::gitme:
umarım uzun degıldır
GÜNAYDINLARgünaydın canlarım hepinize kucak dolusu sevgileropuyorumnanaktan
GÜNAYDIN CANM
canım benim çok sağolda sen niye banlanmışın ya
inşallah kısa sürelidir senin deliliklerin olmadan bu site olmazŞeniz
canım işlerini hafifletirsin inşallah
bende bi sorunmu var acaba diyodum
hiç bu kadar uzun ayrı kalmamıştın burdan
özlüyoruz valla gel artık Şeniz
GÜNAYDINgünaydın kızlar
GÜNAYDIN AMıN CANIM ıNŞŞŞŞŞgünaydın kızlarrrr dilerim umutlu bir gün daha olur hepimiz için ve bu gün inş bir hamiş haberi alırız....ara verdik yine sevinçlerimize çünküüü..yetercim nasılsın
teşekkürler rapunzelimm sabırla bekliyoruz gelin adaylarımızı :))
görmemişin oğlu olmuş misali benim kide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?