- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
sabah sabah güzel bi haber vereyimde uykunuz açılsın;
transferimden sonra 8.ve 9.günlerde yaptığım idrar testlerinin pozitif çıkmasından dolayı 10.gün kan testi yaptırdım ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki :CüvCüv:
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMM:CüvCüv: :teytey::teytey::teytey:
Şimdiye kadar hepinizden aldığım desteğe çok teşekkür ederim
Allahım tüm bebiş isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip etsin inşallah
transferimden sonra 8.ve 9.günlerde yaptığım idrar testlerinin pozitif çıkmasından dolayı 10.gün kan testi yaptırdım ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki :CüvCüv:
CANIM BENKALKALI ÇOK OLDU AMA NETTE GELEMEDİM İŞLERİM VARDI BİRAZkızlar bugün bayram kalkın haydiii saat kaç oldu uykucularrrr
YOK YOK UYANDIK ....................... AMA BU BU GÜN SENİN GÜNÜN :lepi::lepi::lepi:günaydın kızlar. sidelyacığım sanada günaydın tatlım nasılsın?
oooo herkes uyuyomu daha yoksa, ben okula gittimde geldim bile siz hala uyuyomusunuz? kalkın bakiiiiiimmmmmmmmklava:
GÜNAYDIN CANIM SAĞOL ALLAH.....EVET CANIM SONUZA KADAR DALGALANSIN BAYRAĞINIZ turkbayragiturkbayragiturkbayragi SONSUZA KADARbu arada herkese günaydın cumhuriyet bayramınızda kutlu olsun turkbayragi türk bayrağı hep dalgalansın yeteeercim günaydın nasılsın??
kesinlikle yetercim atamızın ruhu şadolsun.....o bayragımızın göklerde dalgalanması yokmu içim içime sıgmıyor onu öylece izlerken,herkezin bayramı kutlu olsun bu aradaaa...ama can isocumuzun sayesnde çifte bayramımız var bu günnnn...rabbim her günümüzü bayram sevinciyle yaşatsın inşş hepimiizn
sidelyacııım canım tüp bebek tedavisindeydim, 26 eylülde ilk iğnelerimle başlayan uzun yolculuğumuz 15 ekimde toplanan 35 yumoşla devam etti, bunlardan 20 si döllendi 18 ekimde çok iyi kalitede 3 yumoşumu alıp geldim evime, 2 gün dinlenip 3.gün işe başladım, bütün bunlar olurken gribe yakalandım, transferimin 7.günü öksürükle devam etti, şuan hala çok şiddetli öksürüyorum ve beklerkende çok tedirgindim bundan dolayı, 6,gün ilaçların etkisinin geçip geçmediğini merak edip idrar testi yapmıştım, negatif çıktı, silik bişey bile yoktu, 8,gün öööle meraktan bi test daha yaptım silik pembe 2.çizgi çıktı, insan hem tedirgin hemde heyecanla beklediği için hemen ihtimal vermiyo tabiki, kesinmi diye 9.gün testi tekrarladım yine 2.çizgi bi öncekinden daha belirgin çıktı ama yine silikti sabredip, dua edip birgün daha bekledim ve 10.gün kan testine gittim, Rabbime şükürler olsun 302 gibi yüksek bir değerle hamile olduğumu öğrendim, şok oldum tabiii, ancak kendime gelebildim :) doktorum değerin yüksek olmasından dolayı çoğul olabilir dedi, şimdi büyük bir sabırsızlıkla keseyi (veya keseleri )görmeyi bekliyoruz,Allahım bekleyen herkese bu güzel haberin verdiği heyecanı ve mutluluğu yaşamayı nasip etsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?