Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sabah sabah güzel bi haber vereyimde uykunuz açılsın;
transferimden sonra 8.ve 9.günlerde yaptığım idrar testlerinin pozitif çıkmasından dolayı 10.gün kan testi yaptırdım ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki :CüvCüv:
HAMıLEYııııııııııııııııııMMMMMMM:CüvCüv: :teytey::teytey::teytey:
Şimdiye kadar hepinizden aldığım desteğe çok teşekkür ederim
Allahım tüm bebiş isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip etsin inşallah

arkadaşım tebrik ederim ALLAH analı babalı büyütsün umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeni transfer derken tüp bebeğimi kastediyosun darısı bizlere hihoyyyt

CAN_İSO TEBRİKLER CANIM
RABİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞ
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey:NE GÜZEL TOPİĞMİZ HEP BÖLE OLUR İNŞŞŞŞŞ

bu arada herkese günaydın cumhuriyet bayramınızda kutlu olsun turkbayragi türk bayrağı hep dalgalansın yeteeercim günaydın nasılsın??

canım ciddimisinnnn çok sevindim yaaa rabbim yardımcın olsun sonuna kadar inşşş.....:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

turkbayragiturkbayragi... 29 EKıM CUMHıRYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

• “Türkiye devletinin şekl-i hükûmeti cumhuriyettir.”

• Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir. (1924)

• Cumhuriyet rejimi demek, demokrasi sistemiyle devlet şekli demektir. (1933)

• Cumhuriyet, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir. (1925)

• Bugünkü hükümetimizin, devlet teşkilatımızın doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet ve hükümet teşkilatıdır ki onun adı Cumhuriyettir. Artık hükümet ile millet arasında geçmişteki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millet ve millet hükümettir. (1925)

• Türk Milletinin tabiatına ve geleneklerine en uygun olan yönetim, cumhuriyet yönetimidir

• Cumhuriyet, yeni ve sağlam esaslariyle, Türk milletini emin ve sağlam bir istikbal yoluna koyduğu kadar, asıl fikirlerde ve ruhlarda yarattığı güvenlik itibariyle, büsbütün yeni bir hayatın müjdecisi olmuştur. 1936 (Atatürk’ün S.D. I, S. 372)

• Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır. 29 Ekim 1923 (Nutuk II, S. 814-15)

• Cumhuriyetimiz öyle zannolunduğu gibi zayıf değildir. Cumhuriyet bedava da kazanılmış değildir. Bunu elde etmek için kan döktük. Her tarafta kırmızı kanımızı akıttık. ıcabında müesseselerimizi müdafaa için lâzım olanı yapmağa hazırız. 1923 (Atatürk’ün S.D. III, S. 71)

• Onlar, kolaylıkla anlayacaklardır ki, çürümüş bir hanedanın, halife unvanıyla başının üstünden zerre kadar uzaklaşmasına imkân kalmayacak surette muhafazasının mecburî kılan bir devlet şeklinde, cumhuriyet idaresi ilân olunsa bile, onu yaşatmak mümkün değildir. 1927 (Nutuk II, S. 831)

• Bugünkü hükûmetimiz, devlet teşkilâtımız doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet teşkilâtı ve hükûmettir ki, onun ismi Cumhuriyettir. Artık hükûmet ile millet arasında mazideki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millettir ve millet hükûmettir. Artık hükûmet ve hükûmet mensupları kendilerinin milletten ayrı olmadıklarını ve milletin efendi olduğunu tamamen anlamışlardır. 1925 (Atatürk’ün S.D. II, S. 230)

• Son senelerde milletimizin fiilen gösterdiği kabiliyet, istidat, idrak, kendi hakkında kötü fikir besleyenlerin ne kadar gafil ve ne kadar tetkikten uzak görünüşe düşkün insanlar olduğunu pek güzel ispat etti. Milletimiz haiz olduğu özelliklerini ve liyakatini hükûmetinin yeni ismiyle medeniyet dünyasına daha çok kolaylıkla göstermeğe muvaffak olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti, cihanda işgal ettiği mevkiye lâyık olduğunu eserleriyle ispat edecektir.

• Temeli büyük Türk milletinin ve onun kahraman evlâtlarından mürekkep büyük ordumuzun vicdanında akıl ve şuurunda kurulmuş olan Cumhuriyetimizin ve milletin ruhundan mülhem prensiplerimizin bir vücudun ortadan kaldırılması ile bozulabileceği fikrinde bulunanlar, çok zayıf dimağlı bedbahtlardır. Bu gibi bedbahtların, Cumhuriyetin adalet ve kudret pençesinde lâyık oldukları muameleye maruz kalmaktan başka nasipleri olmaz. Benim naçiz vücudum birgün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşıyacaktır. Ve Türk milleti emniyet ve saadetinin kefili olan prensiplerle medeniyet yolunda, tereddütsüz yürümeğe devam edecektir. 1926 (Atatürk’ün S.D. III, S. 80)

• Gelecek nesillerin Türkiye de Cumhuriyetin ilanı günü, ona en merhametsizce hücum edenlerin başında, cumhuriyetçiyim iddiasında bulunanların yer aldığını görerek şaşıracaklarını asla farz etmeyiniz! Bilâkis, Türkiye’nin münevver ve cumhuriyetçi çocukları, böyle cumhuriyetçi geçinmiş olanların hakikî zihniyetlerini tahlil ve tesbitte hiç de tereddüde düşmeyeceklerdir.

• Cumhuriyet rejimi demek, demokrasi sistemi ile devlet şekli demektir. Biz Cumhuriyeti kurduk, o on yaşını doldururken demokrasinin bütün icaplarını sırası geldikçe uygulamaya koymalıdır. 1933 (Afetinan, Atatürk Hakkında B. H., S. 251)

• Cumhuriyet düşünce serbestliği taraftarıdır. Samimî ve meşru olmak şartiyle her fikre hürmet ederiz. Her kanaat bizce muhteremdir. Yalnız muarızlarımızın insaflı olması lâzımdır. 1923 (Atatürk’ün S.D. III, S. 71)
...................... ATTAM SANA SONSUZ TEŞEKÜRLER BıZE CUMHURıYETı BIRAKTIĞIN ıÇıN ............RUHUM ŞAD OLSUN

Son düzenleme:
kesinlikle yetercim atamızın ruhu şadolsun.....o bayragımızın göklerde dalgalanması yokmu içim içime sıgmıyor onu öylece izlerken,herkezin bayramı kutlu olsun bu aradaaa...ama can isocumuzun sayesnde çifte bayramımız var bu günnnn...rabbim her günümüzü bayram sevinciyle yaşatsın inşş hepimiizn

kızlar bugün bayram kalkın haydiii saat kaç oldu uykucularrrr
CANIM BENKALKALI ÇOK OLDU AMA NETTE GELEMEDİM İŞLERİM VARDI BİRAZ
günaydın kızlar. sidelyacığım sanada günaydın tatlım nasılsın?
oooo herkes uyuyomu daha yoksa, ben okula gittimde geldim bile siz hala uyuyomusunuz? kalkın bakiiiiiimmmmmmmmklava:
YOK YOK UYANDIK ....................... AMA BU BU GÜN SENİN GÜNÜN :lepi::lepi::lepi:
bu arada herkese günaydın cumhuriyet bayramınızda kutlu olsun turkbayragi türk bayrağı hep dalgalansın yeteeercim günaydın nasılsın??
GÜNAYDIN CANIM SAĞOL ALLAH.....EVET CANIM SONUZA KADAR DALGALANSIN BAYRAĞINIZ turkbayragiturkbayragiturkbayragi SONSUZA KADAR

EVET YÜCA ATATÜRKE NE KADAR ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ İYİKİ BİZ ATATÜRK ÇOCUKLARIYIZ turkbayragi turkbayragi turkbayragi

turkbayragi turkbayragi turkbayragi Bir sevdasın Türkiyem..!!

Ey,mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, Kızkardeşimin gelinliği,şehidimin son örtüsü! Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. Sana benim gözümle bakmayanın mezarını kazacağım. Seni selamlamadan uçan kuşun yuvasını bozacağım. Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter. Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün. Kızıllığında ısındık, Dağlardan çöllere düşürdüğü gün. Gölgene sığındık. Ey, şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalan; Barışın güvercini, savaşın kartalı... Yüksek yerlerde açan çiçeğim; Senin altında doğdum, Senin dibinde öleceğim. Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim: Yer yüzünde yer beğen ! Nereye dikilmek istersen, Söyle, seni oraya dikeyim !
turkbayragi turkbayragi turkbayragi

delikafadulden can-iso tebrikler canım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin :Saruboceq:

uykucununda bugündü test günü ondan haber varmı acaba :CüvCüv:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi
herkesin bayramını bende kutluyorum opuyorumnanaktan
turkbayragine mutlu türk'üm diyene turkbayragi

sidelyacııım canım tüp bebek tedavisindeydim, 26 eylülde ilk iğnelerimle başlayan uzun yolculuğumuz 15 ekimde toplanan 35 yumoşla devam etti, bunlardan 20 si döllendi 18 ekimde çok iyi kalitede 3 yumoşumu alıp geldim evime, 2 gün dinlenip 3.gün işe başladım, bütün bunlar olurken gribe yakalandım, transferimin 7.günü öksürükle devam etti, şuan hala çok şiddetli öksürüyorum ve beklerkende çok tedirgindim bundan dolayı, 6,gün ilaçların etkisinin geçip geçmediğini merak edip idrar testi yapmıştım, negatif çıktı, silik bişey bile yoktu, 8,gün öööle meraktan bi test daha yaptım silik pembe 2.çizgi çıktı, insan hem tedirgin hemde heyecanla beklediği için hemen ihtimal vermiyo tabiki, kesinmi diye 9.gün testi tekrarladım yine 2.çizgi bi öncekinden daha belirgin çıktı ama yine silikti sabredip, dua edip birgün daha bekledim ve 10.gün kan testine gittim, Rabbime şükürler olsun 302 gibi yüksek bir değerle hamile olduğumu öğrendim, şok oldum tabiii, ancak kendime gelebildim :) doktorum değerin yüksek olmasından dolayı çoğul olabilir dedi, şimdi büyük bir sabırsızlıkla keseyi (veya keseleri )görmeyi bekliyoruz,Allahım bekleyen herkese bu güzel haberin verdiği heyecanı ve mutluluğu yaşamayı nasip etsin:Saruboceq:

günaydın topiğin gülleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.

can isom ne diyon sen ayyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel bir haber bu canım ya tebrik ederim allahım tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

kan değerin kaç çıkmış canım

evet canım büyük ihtimal çoğul canım inşallah keselride hayırlısı ile göreceksin canım ayyyyyyyyyyyyyy çok sevindim ya

paptyacım hayırlısı olsun
olmayınca olmuyor demekki
yeni bir yer sana hayırlı uğurlu gelir inşallah :Saruboceq:

ayşecim inşiallah sende hamısler kervanına katılacaksın
sanki bu sefer oldu gibi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :CüvCüv:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:hooray::hooray::hooray::hooray:
:hooray::hooray::dance::dance:

bu haber cok iyi oldu canim
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
saglikli bir sekilde kucagina alman dilegi ile
bencede cogul gibi gorunuyor
masallah

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

NE MUTLU TURKUM DIYENE

BU VATAN BOLUNMEZ BIR BUTUNDUR

BOLUCULERE KALMAZ

CUMHURIYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN​

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

can isooooooooooooooooooooo
canımmmm ayy msjını görünce gözlerim nasıl açıldı nasıl sevindim anlatamam....Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah...hayırlı bir evladın olur inşallah...darısı tüm isteyenlere
hayatım ne günler geçirdik değil mi...ay çok güzel haber yaaa
elini göbüşüne koy selam söyle yiğenlerime benden...çünkü çoğul bence de
hadi badem, ceviz, fındık ye....bol su iççç
aa bir de ilaç alamazsın sen şimdi...ıhlamur kaynat, içine bal, zencefil (özellikle boğaza çok iyi geliyor) ve çubuk tarçın koy...süper bir karışım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…