yetercim ben varım...kıslar nerede bilmiyorum
iyi akşamlar hanımlarr!! uzun zaman oldu uğramayalı inş güzel haberler vardır...........
iyi akşamlar hanımlarr!! uzun zaman oldu uğramayalı inş güzel haberler vardır...........
slm arkadaslar nasilsiniz?
ben heyecanliyim yarin test gunum, bu sabah dayanamadim idrar testi yaptim, silikte olsa cift cizgi ordum ama korkuyorum ilaclarin etkisi olabilir, en son cumartesi yarim pregnyl vurundum
keske hic yapmasaydim ama merakima yenik dustum
yyaa geliyorum gidiyorum kimse yok
teşekkür ederim cnm kafam çok karışık bilmiyorumcanum ben orada tedavi olmadımancak birkaç arkadaşım var hata bir tanesi bu günlere anne olmak üzre ayrıca ben merkezdeki dr le görüştüm ve benimüzerimde iyi bit etki bıraktılar eğer adanada yaptırmayı düşünüyorsan adana ankara ve başkent iyi
teşekkür ederim cnm kafam çok karışık bilmiyorum
hoşgeldin canım...slm arkadaslar..ben ilkkez yaziyorum buraya cunku benimde sorunum ayni beni ancak siz anlarsiniz..benimde esimin testisleri gelismemisti cok kusuk bi cocugun testisleri gibi demis doktor yaklasik 10 aydir haftada 2 gun igne tedavisi yapiyoruz ilk baslkadigimizla simdiki arasinda cok fark var testisler buyudu gelisti cok sukur..ama doktor hala spermler canli degil diyor aranizda esi bu tedaviyi gorupde hamile olan varmi ve ya duyduydunuz mu lutfen yardimci olurmusunuzzzzz
yetercim sitedeki sorunlar yüzünden özel mesajlar da bir süreliğine kapalı kalacakmış...canım hakkında çok şey yazmamışsın özelinede yazamıyorum nedense ilk denemenmi olacak
MERHABA ARKADSLAR KUUSRA BAKMAYIN GEC HABER VERMEK ZORUNDA KALDIM..
MALUM GORUMCEMDEN DOLYI DUGUN TELASIDA VARDI..BUGUN YAPRAK SARMAYA GITTIKDE....:gitme:
SONUCU YETERIM SOYLEMISSSSS...
VE SONUNDA YINE MUCIZEMMMM GELDII
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMM:CüvCüv:
YANIMDA OLDUGUNUZ IICN TESEKKEUR EDERIMMM..
INSALLAH AYAGIMI SURUKLERIMDE YINE HAMIS CIKARTIRIZ..
DULARIM HEP SIZINLE OLCAK..
RABBIM HERKESE BU DUYGUYU YASATSINNN:gitme:
çok doğru diyorsun aslında hayatım..çok sağoll..papatya merhaba...eminim ki çok zor zamanlar geçirmişsindir..hep umutla başlayıp hüsranla bitmesi tabii ki zordur...ama ne olur üzüntüye boğulma, umudunu yitirme...her şerde bir hayır olacağını unutma.
şimdi doktorum programını izliyorum...bir sürü alete bağlı nefes almakta zorlanan 1-2 yaşlarında bir bebek var...canım ızdırabı o kadar büyük ki..kendisi diyabet hastasıymış...o bebeğin gözü yaşlı annesini düşün...yine bir kız çocuğu var akıllı mı akıllı, gözlerinden enerji fışkıran...henüz 10-12 yaşlarında..o da diyabet hastası...kız diyor ki ' arkadaşlarım dondurma yerken elimi yumruk yapıp elimi yaladığım günleri bilirim..çok kötü bir duygu çok dramatik birşey'...ya o kızın hayatı, ya o kızın gözü yaşlı annesi...
bu anlattıklarım bir hastalıktan dolayı muzdarip iki örnek..daha binlercesi var bu hastalıkla mücadele eden...ayrıca nice bilmediğimiz hastalıklar ve onların kurbanları...elbet bizim de hakkımızda hayırlısı oluyordur...inşallah bu yazıyı okursun ve ne demek istediğimi anlıyorsundur...
sadece sen değil buradaki herkes bu yazıyı okur ve ders çıkarır...hayatı cehenneme çevirmeyin canlarım...Allah kimseyi kucağı boş bırakmasın...sağlıklı, akıllı, dini imanı bütün evlatlar versin
Herkese günaydın canlarımopuyorumnanaktan
canım sendemi maşallah herkes tedavideymişte
bizim haberimiz yokmuş hepinizden müjde almak tek arzumuz tabiki
ama olmayıncada elden bişey gelmiyo işte
demekki ozaman hala gelmemiş
Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:
Amin canım..çok sağol yanımda olduğun iççin..cümlemizin inşallah..canım hayırlısı ne diyelim..
Allah yardımcın olsun..
hiç sıkıntıların kalmasın..
yeni bir doktor sana bebeğini getirsin inş..
sagol yatarcim
papatya canim herseyin basi saglik, benim 6.transferim bu....ve her dafsinda rahatim stres yapmiyorum desemde içimi gel bana sor seni cok iyi anliyorum
insallah yeni tedavin hayirli olur canim
sağolasın arkadaşım..evet eşim de aynı senin gibi düşünüyor değerler bu kadar yükselmişken ama ..ben yarım rahimim..yani normal rahmin yarısı..doğuştan yani.şimdi 3.sünde de olmayınca acaba diyorum yarım rahimden dolayı mı tutmuyor..aymesin doktoru olan yücel beye gitmeyi o yüzden istiyorum .bu adam yarım rahimlilere bir operasyon yapıp rahmi genişletiyor biraz..bebeğin rahatça büyümesi için..ve türkiyede bu operasyonu yapan tek doktor yücel bey..riskli bir operasyon olduğu için diğerleri cesaret edemiyor.hamile kalamayan kaç yarım rahim rahimli arkadaşım onda hamile kaldı:)biliyordum bu doktoru ama yinede bi ümit belki operasyon geçirmedende hamile kalabilirim diye gitmedim..ama şimdi başka çarem kalmadı artık...kararımı verdim..gidicem.
canım şimdi ne desek boş...
allah yardımcın olsun...
rabbim kalbini ferahlatsın...
canım sende de mi problem var...senin sorununu bilmiyorum ama eşinin değerleri güzel bence...
yani normal yolla bile olabilir...
sadece biraz sabır istiyor...
ben seninde hamileliğe engel olacak büyük bir problemin yoksa biraz normal deneyin derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?