Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inşallah ilaçtan falan değildir
ve yarın o silik çizginin koyu pembesini görürsün
ben burda olmıycam bi kaç günlüğüne
şehir dışına çıkıcam ama mutlaka biyerden
girip senin sonucuna bakarım
Allah yardımcın olsun

yyaa geliyorum gidiyorum kimse yok

canım ah bi girebilsek kaç saattir deniyorum ilk defa girmeyi başardım

slm arkadaslar..ben ilkkez yaziyorum buraya cunku benimde sorunum ayni beni ancak siz anlarsiniz..benimde esimin testisleri gelismemisti cok kusuk bi cocugun testisleri gibi demis doktor yaklasik 10 aydir haftada 2 gun igne tedavisi yapiyoruz ilk baslkadigimizla simdiki arasinda cok fark var testisler buyudu gelisti cok sukur..ama doktor hala spermler canli degil diyor aranizda esi bu tedaviyi gorupde hamile olan varmi ve ya duyduydunuz mu lutfen yardimci olurmusunuzzzzz

teşekkür ederim cnm kafam çok karışık bilmiyorum

hoşgeldin canım...

sizin rahatsızlığınızla ilgili çok bir bilgim yok benim...
çok geçmiş olsun...rabbim şifanızı versin...
inşallah tedavi olumlu sonuç verir...

sagolun kizlar...

valla fadikcim dayanamadim bile bile yaptim testi, silik cizgi oldugu için benimde pek umudum yok acikcasi, kader kismet....

ebru bu sefer kendimi cok guzel oyaladim, ilk bikac gun evden cikmadim ama sonra gezdim, kendimi hiç yormadan biseyler yaptim, yoksa yat yat vakit gecmiyo, zaten transferden sonrada 1hafta banyo yapmadim sedece sacimi yikadim, sonrada yine fazla yikanamadim,koktuuuum yani-tatlicadiarzu-

aymes canim insallah sonucumu ogrenmek için girdiginde bosuna girmemis olursun canim....sana simdiden iyi hafta sonlari....

kizlar ben sistim patlamak uzereyim, midem 2gundur allak bullak, cikardim cikaracam nerdeyse(buyuk ihtimal psikolojik); nefes alamiyorum, ve kasiklarimda ara ara gelen bi agri ve batma var,annemlerde duramadim eve kendimi zor attim..bide ben transfer gununden beri ates olcumune devam ediyorum, hep 36.3filandi dun 36ya dustu ama bu sabah 36.5ti

:teytey::teytey::teytey:canım inan çok ama çok sevindim haberine rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşşşş:Saruboceq:

iyi geceler kizlar
benim bilgisayar kafayi yedi giremiyorum

rapunzel hamileymis cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim

nesrin eviniz hayirli olsun
hakkinizdada hayirlisi canim

kizlar simdilik olandan bitenden pek haberim yok
sonra okumaya calisicam her an bilgisayar kapanabilir
kendinize iyi bakin kizlar hepinizi optum

ayşecim inşallah yarın neti açtığımda buralar halaylarla dolar... sen ilk günlerde çok gaz var deyince ben sana diycektim tutmuştur diye ama insan genede içinde tutuyo umutlanıptanegatifi görmek çok kötü( inşallah bu defa pozitif olcak canım benimde bu transferimde o kadar gaz olduki artık düşün yattığım için annemin bile yanında çıkarmak zorunda kaldım çünkü her defasında dışarı çıksam yatağa değmezdim bile o kadar çok gaz oldu bide hasta gibi ateşim vardı ama en çok karnımda bacaklarımın üst taraflarında resmen yanıyodu inşallah seninde belirtilerin pozitife işarettir canım hadi bakalım yarın halayla başlamak umuduyla gidiyorum şimdi iyi geceler....

çok doğru diyorsun aslında hayatım..çok sağoll..

Amin canım..inşallah sen de ben de hepimiz de buradan bağıra bağıra verirriz müjdemizi:)
bu arada yücel beyle mailleştim..anlattım işte biraz..gelin görüşelim dedi..7 kasıma ilk randevuyu aldımm..belki bu vesileyle senle de tanışmış oluruz canımm..

canım hayırlısı ne diyelim..
Allah yardımcın olsun..
hiç sıkıntıların kalmasın..
yeni bir doktor sana bebeğini getirsin inş..
Amin canım..çok sağol yanımda olduğun iççin..cümlemizin inşallah..

sagol yatarcim

papatya canim herseyin basi saglik, benim 6.transferim bu....ve her dafsinda rahatim stres yapmiyorum desemde içimi gel bana sor seni cok iyi anliyorum
insallah yeni tedavin hayirli olur canim

aynen canım yaa..hele ki bunda dedim negatif olsa da üzülmicem..ama en çok bunda ağladım..:gitme:
sağol..çok sağol..
inşallah gördüğün o sililk çizgi iğneden falan değildir canım..o kadar istiyorum ki meleğine kavuşmayı..hakediyorsun çünkü..yarın burda halayını çekicez inşallah tatlım..
sağolasın arkadaşım..evet eşim de aynı senin gibi düşünüyor değerler bu kadar yükselmişken ama ..ben yarım rahimim..yani normal rahmin yarısı..doğuştan yani.şimdi 3.sünde de olmayınca acaba diyorum yarım rahimden dolayı mı tutmuyor..aymesin doktoru olan yücel beye gitmeyi o yüzden istiyorum .bu adam yarım rahimlilere bir operasyon yapıp rahmi genişletiyor biraz..bebeğin rahatça büyümesi için..ve türkiyede bu operasyonu yapan tek doktor yücel bey..riskli bir operasyon olduğu için diğerleri cesaret edemiyor.hamile kalamayan kaç yarım rahim rahimli arkadaşım onda hamile kaldı:)biliyordum bu doktoru ama yinede bi ümit belki operasyon geçirmedende hamile kalabilirim diye gitmedim..ama şimdi başka çarem kalmadı artık...kararımı verdim..gidicem.
inşallah yücel bey benim de aymesimin de yüzünü güldürür..:Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar. sidelyacığım sanada günaydın tatlım nasılsın?
oooo herkes uyuyomu daha yoksa, ben okula gittimde geldim bile siz hala uyuyomusunuz? kalkın bakiiiiiimmmmmmmmklava:

günaydın kızlar. sidelyacığım sanada günaydın tatlım nasılsın?
oooo herkes uyuyomu daha yoksa, ben okula gittimde geldim bile siz hala uyuyomusunuz? kalkın bakiiiiiimmmmmmmmklava:

günaydın hoş geldin şeker.... evet malesef tatlım bu saat oldu kimseyi kaldıramadım henüz ....çok şükür iyiyim inş sende iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…