canisocum bu yumurtaların çok olması için ekstradan bişey yaptınmı şeker benim ilk tüp denememde 8 tane olmuştu ancak onun için soruyorum tatlım
sabah sabah güzel bi haber vereyimde uykunuz açılsın;
transferimden sonra 8.ve 9.günlerde yaptığım idrar testlerinin pozitif çıkmasından dolayı 10.gün kan testi yaptırdım ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki :CüvCüv:
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMM:CüvCüv: :teytey::teytey::teytey:
Şimdiye kadar hepinizden aldığım desteğe çok teşekkür ederim
Allahım tüm bebiş isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip etsin inşallah
transferimden sonra 8.ve 9.günlerde yaptığım idrar testlerinin pozitif çıkmasından dolayı 10.gün kan testi yaptırdım ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki :CüvCüv:
HAMıLEYııııııııııııııııııMMMMMMM:CüvCüv: :teytey::teytey::teytey:
paptyacım hayırlısı olsun
olmayınca olmuyor demekki
yeni bir yer sana hayırlı uğurlu gelir inşallah :Saruboceq:
ayşecim inşiallah sende hamısler kervanına katılacaksın
sanki bu sefer oldu gibi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :CüvCüv:
çooook sevindim canım..ne güzel bir haber bu..hayırlı olsun..Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..
canım bişey sormak istiyorum..transferden sonra nelere dikkat ettin?2 gün yattım derken,transferden sonraki 2 günmü?yoksa ilk 48 saatten mi bahsediyorsun?ayrıntılı yazabilirmisin?
darısı bizim başımıza inşallah..
inşallah ayşenin de güzel haberini alırız bugün...
sağol tatlım..amin..inşallah..
ARKADAŞLAR HEPİMİZİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN..
GÜZEL VATANIMIZI BÖLMEK İSTEYENLER BU AMAÇLARINA ASLA ULAŞAMAYACAKLAR..
BİR CANIMIZ VAR...ONU DA BU VATAN UĞRUNA VERMEYE HAZIRIZ HER ZAMAN..
ATAM SEN RAHAT UYU..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
slm,
sitedeki sorun beni deli ediyor bi turlu baglanamadim......
Sonuc yine ayni kizlar, yine suya dusen umutlar yikilan hayaller, her ne kadar ben alistim desemde, her seferinde acim dahada buyuyo sanki, bu benim 6.hayal kirikligim,bir bucuk saattir agliyorum gozlerim kan canagina dondu, isyan etmek istemiyorum ama neden demedende duramiyorum, allahim bana tasiyamayacagim dert vermesin, bu sinavdan yuzumun akiyla cikmayi nasip etsin, .....
Hastaneden aradiklarinda hemsire sonuc negatif deyince gozyaslarimi tutamadim adetimin gelip gelmedigini sordu, hicbisey yok dedim, pazartesine kadar bekleyin eger gelmezse yine kan alacaz dedi, sizi kesinlikle umutlandirmak istemiyorum ama degeriniz cok dusuk gebelik olma sansi yok, diye biseyler anlatti zaten bende film kopmustu takip edemedim dediklerini!!!
Simdi adetimi bekliyorum ve gelir gelmezde yine ilaclara basliyorum, 6tane dondurulmus var 2tane transfer ediliyo yani 3kez daha deneyebilirim, bunlarda olmazsa hemen tedaviye yani protokole baslicem....
Birgun gulerim elbet....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?