Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canisocum bu yumurtaların çok olması için ekstradan bişey yaptınmı şeker benim ilk tüp denememde 8 tane olmuştu ancak onun için soruyorum tatlım

hayırlı günler kızlar.........kaçgünden beri sitede problem var diye giremiyordum girsemde mesaj yazamıyodum..........ay bugün sonunda halen site yavaş olsada girebildim mesajda yazabiliyorum................çok ama çok sevindirici haberler gelmiş topiğe öncelikle ilk hamişimizi tebrik edeyim rapunzelcim allah tamamına erdirsin inşallah sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirirsin hayırlısıylada kucağına alırsın canım.............caniso rabbim seninde yüzünü güldürdü sonunda sende umarım hayırlısıyla ikiz bebeklerini kucağına alırsın sonucun yüksek çıkmış inşallah böyle devam eder bir tane isterken ikiz bebeklerin olur canım.....................darısı bütün yüreği evlat hasretiyle yanan arkadaşlarımın başına olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh

canisocum bu yumurtaların çok olması için ekstradan bişey yaptınmı şeker benim ilk tüp denememde 8 tane olmuştu ancak onun için soruyorum tatlım

canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, annemdeyim bugün, çok uzun yazamıyorum evde de net yok yarına hallolurda girerim uzun uzun koonuşuruz inşallah Allahım isteyen herkese bebişlerini göndersin inşallah...

canım sadece 4 kutu gonal-f ve lucrin kullandım tedavim boyunca, başkada farklı bişey yapmadım bitanem

kızlar herkese merhabalar..canıso cok kutluyorum canım.rabbım tamamına erdırsın ınsallah..
sevıncıde uzuntuyude bır arada yasıyoruz ıste.bende dun adet oldum malesef.cok hayal kuruyoruz ama olmayınca olmuyor ıste.napalım mevlam neylerse guzel eyler ınsallah..

can_iso tebrik ederim canim
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
darisi basimiza olsun

merhaba kizlar
hayirli gunlerropuyorumnanaktan

tebrik ederim canim :teytey: :teytey: :teytey:
cok güzel bir haber bu,Allah tamamina erdirsin,saglicakla kucagina alirsin insallah:Saruboceq:

bu arada cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun kizlar turkbayragi turkbayragi

çooook sevindim canım..ne güzel bir haber bu..hayırlı olsun..Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..
canım bişey sormak istiyorum..transferden sonra nelere dikkat ettin?2 gün yattım derken,transferden sonraki 2 günmü?yoksa ilk 48 saatten mi bahsediyorsun?ayrıntılı yazabilirmisin?
darısı bizim başımıza inşallah..
inşallah ayşenin de güzel haberini alırız bugün...

sağol tatlım..amin..inşallah..

ARKADAŞLAR HEPıMıZıN CUMHURıYET BAYRAMI KUTLU OLSUN..
GÜZEL VATANIMIZI BÖLMEK ıSTEYENLER BU AMAÇLARINA ASLA ULAŞAMAYACAKLAR..
BıR CANIMIZ VAR...ONU DA BU VATAN UĞRUNA VERMEYE HAZIRIZ HER ZAMAN..
ATAM SEN RAHAT UYU..
NE MUTLU TÜRKÜM DıYENE..turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Son düzenleme:

canım allah tamamına erdirsin çoookkk sevindim biri daha kurtuldu bu dertten:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım ben pazar günü transferden sonra 2 saat hastanede yattım zaten, çıktıktan sonrada pazartesi ve salı yattım salı günü fazla yatmadım bile, öğleden sonra hafif işlerle falan uğraştım çarşamba sabahıda işe gittim öyle çok yatmadım yani

can iso tebrik ederim canim allah kucaginada almayi nasip etsin canim benim bu ne guzel bi haber:teytey:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi cumhuriyet bayraminiz kutlu olsun arkadaslar, atamizin kutsal emanetine uzanan eller kirilsinturkbayragiturkbayragiturkbayragi

ben hala sonuclari bekliyorum herhalde 3-4saat sonra ogrenirim, bence negatif sanki ne bileyim içimden hep oyle geciyo(tabii bi yanimda hamilesin diyo o ayri ikizler burcununun dezavantajlari...)

CAN-------ıSOOOOOOOOOOO TEBRıKLER........

bu ne güzel bir haber böyle süperrrrrrrr

Rabbim tamamına erdirsin........

bir güzel haberde hadi ayşe sen getir

maşallah topicimizdeee çoğalıyorrr mutlu haberlerrrrrrrrrrrrrrr

darısı tüm arkaşlarımın başınaa

ayşecim hadi sıra sende......... inşallah sende birkaç saat sonra bizlere mutlu haberi vereceksin canım benim

slm,
sitedeki sorun beni deli ediyor bi turlu baglanamadim......

sonuc yine ayni kizlar, yine suya dusen umutlar yikilan hayaller, her ne kadar ben alistim desemde, her seferinde acim dahada buyuyo sanki, bu benim 6.hayal kirikligim,bir bucuk saattir agliyorum gozlerim kan canagina dondu, isyan etmek istemiyorum ama neden demedende duramiyorum, allahim bana tasiyamayacagim dert vermesin, bu sinavdan yuzumun akiyla cikmayi nasip etsin, .....

hastaneden aradiklarinda hemsire sonuc negatif deyince gozyaslarimi tutamadim adetimin gelip gelmedigini sordu, hicbisey yok dedim, pazartesine kadar bekleyin eger gelmezse yine kan alacaz dedi, sizi kesinlikle umutlandirmak istemiyorum ama degeriniz cok dusuk gebelik olma sansi yok, diye biseyler anlatti zaten bende film kopmustu takip edemedim dediklerini!!!

simdi adetimi bekliyorum ve gelir gelmezde yine ilaclara basliyorum, 6tane dondurulmus var 2tane transfer ediliyo yani 3kez daha deneyebilirim, bunlarda olmazsa hemen tedaviye yani protokole baslicem....
birgun gulerim elbet....

RApunzelimmmm canım tebrik ederim .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn sabom haberinii verdi siteye anca yazabildimmm.opuyorumnanaktan

can isom canım tebrik ederim.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

ne diyebilirim ki Ayşem Allah yardımcın olsun yeni protokol belkide getirecek bebişini ağla tabiki içini dök ama isyan yok cnm

ŞÜkÜr kavuŞturana ........... Bu ne yaaaaaaaaaaaa sabahtan bu yana

canım bu gün her AN senDEN gelecek haberi düşünmüştüm sağlık olsun (yine sözün bitiği yerdeyiz )ama ne olur üzme kendini

Son düzenleme:
ayşecim hayırlısı olsun be canım...hayırlısıyla geçersin bu sınavdan inşallah...daha dün yazdım biliyorsun...Allah belki çocuk verir ama yine her gün ağlarsın Allah korusun...o yüzden ne olur isyan etme...bu şerde de vardır elbet bir hayır... bence bir an önce toparlanıp bir uğraşı bul canım...hemşire beklemeni demiş, çıkmadık candan ümit kesilmezmiş..bu kritik dönemde hayırlısını dile Allah tan
başka topikten bir arkadaş anlattı...bir bayan hamile kalmış ve sonraki aylarında bebeğin kalbinin delik olduğu anlaşılmış...dr lar alalım demiş ama aldırtmamışlar..doğum gerçekleşmiş, bebek bir-iki hafta yaşamış fakat dayanamamış ölmüş... sonrasında aileden gelen genlerden dolayı yine hamile kalsa bile çocuğunun asla sağlam bir çocuk olmayacağını öğrenmiş....

bak hayatta neler oluyor...ne olur canım...biliyorum üzülüyorsun ama o göz yaşları birikse çocuğa mı dönüşecek...eminim ki hepimiz bu yüzden ağladık ama o ağlamalar bize ne kazandırdı...koca bir hiç...önemli olan can sağlığı , ağız tadı...Allah hepimizin halini görüyor, elbet vardır bunda bir hikmet...hadi toparlan canım...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…