Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar hayırlı akşamlar ayşecim ALLAHIM hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşş çok yıpratma kendini denemeye devam hayırlısıyla olucak inşşş

herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın güzel haberlerle geliriz inşşş

selam kızlar hayırlı akşamlar ayşecim allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşş çok yıpratma kendini denemeye devam hayırlısıyla olucak inşşş

amin pinkim inşşşşşşşşşşş güzel gğnler göreceğiz inşşşşşşşş

eee yetercim koca gün birisi gelsin diye bekledin..şimdi herkes burada sen kaçıyorsun :S
:a015:

canım çok tebrik ediyorum darısı başımıza inşş:teytey::teytey::teytey::teytey:

toparlanacam, ama bana bir iki gun musade...
ben hep alistim diyorum ama bu sonuca hicte alisamiyo insan, ben aglamicem desemde sanki gozlerim beni dinlemiyo, bende artik biraktim...bi saattir evde ugrasiyorum guya unutacamya, mutfagimin camlarini sildim turkiyeden yeni aldigim tulleri asacam, oyaliyorum kendimi ama naparsinizki bu kfa bende oldukca elden bisey gelmiyo, esimde ise gitti o'da cok uzuldu birazdan gelir onunlada konusacam benim sinirler iyice yipraniyo galiba,tekrar psikologa baslamayi dusunuyorum, baya bi faydasini gormustum,...
bebek konusuna gelince ne kadar istiyorum neden bu kadar uzuluyorum, anlayamiyorum bastan bebek icin girdik bu yola ama simdi amac ne oldu, zoru basarmakmi, anne olmakmi??
aslinda balim hakli, onsuzda yasaniyo hemde cok guzel yasaniyo, bugune kadar o mu vardi hayatimizda!!!!
ben cok karmasik duygular içindeyim, neden agladigimi bile anlayamaz haldeyim

allahim bana yol goster yarabbim

eee yetercim koca gün birisi gelsin diye bekledin..şimdi herkes burada sen kaçıyorsun :s
:a015:

yok canım yyaa giremedimki bu gün siteye sinir oldum sabah hamiş haberi vardı çok sevindim ayşeden haber varmı diye baktımama girilimyor bende yeğenimi alışverişe götürdüm gün boyu onunlaydım sıpa bu gün çok tatlıydı sonrada annesiyle baraber bana geld,iler şimdi çıktılar bende sizlere bir bakim dedim

canım hayırlısı olsun...
Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inş..
sağlıkla büyüsünler inş.. :Saruboceq: :Saruboceq:

ayşecim bugün aklımdaydın..
hamileyim demeni çok istediğimi hissediyorsundur..
çok denedin çok yoruldun ama yılmak yok canım..
biraz da olsa birşeyler yoluna girmeye başladı..
adetlerin düzene girdi..
bundan sonrası daha hayırlı olur inş canım..
üzülmemek elbet elde değil..
ben hiç yaşamadım iğneymiş tedaviymiş başıma ne geleceğini de bilmiyorum..
ama hayatta acılar da sevinçlerde bizler için..
can isoya sevinirken sana üzüldüm..
isyan etmemek lazım sabırla bekliyoruz bekliyecez..
keşke elimizde olsa da istediğimiz an bebeğimizi rahmimize koyabilsek..
uğraşıp didiniyoruz bir gün karşılığını bizler de görücez canım..
Allah yardımcın olsun..
artık bu tedavilerin son bulsun bebeğine kavuş inş canım.. Şeniz

CUMHURıYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN KIZLAR..
ŞU ıSTENMEYEN ıNSANLAR TÜRKıYE'Yı ELE GEÇıREMıYECEKLER ıNŞ..

Son düzenleme:
haklısın cnm şuanda duygularını tarif edemeyiz ne umutlarla bu yola düşüyoruz bende ilk tüp bebek denememde kanama olunca 7 günü tutmadı diye nasıl ağlamıştım o günü unutamam sanki dünya yıkıldı başıma o kadar kötü olmuştum zor işte
bu arada Türkiye' de tedavi imkanın yok mu?
Bence kimde de duyduysam Türkiye' de tedavi yöntemleri daha başarılı.

sagolun arkadaslar...
tulincim gercekten zor, hani asi soruyodu hangisi zor tedavi bile olamamakmi yoksa olupta negatifi gormekmi...bence negatifi gormek cok zor hersey yolunda gidiyo yumoslar gelisiyo dolleniyo embriyo oluyo, ve sonra uzun bi bekleyis ama sonuc negatif cok zor, dusuk yaptim dusuk yapmak negatiftende zor, yagmurun ve bademin gibi az kaldi derken kaybetmek dahada zordur, bu liste boyle uzar gider...
insallah tulincim benim gibi surunmezsin ve ilk deneyiminde basarili olursun...

yagmurcum turkiyeyide dusunduk ama cok pahali su an imkanimiz yok, hadi 100de yuz garanti olsa bulup bulustururuz ama onunda garantisi yok, fransdan bi arkadas fertijine gitti 5embriyodan bitanesi bile tutmadi aymes benim turkiyedeki gorustugum doktora gitti onunda sonucu basarisiz oldu, bende olacak olduktan sonra burdada olur diyorum, en azindan burda sigortam karsiliyo, dondurulmuslari saymadam 6 tedaviyi karsiliyo, ben 6 denememdeyim ama sigortada ikinici olarak gorunuyo, bu yuzden daha burda sansimiz varken denicem bir kere oldu neden yine olmasinki!!

Aysecim canim sonucun negatif olmasina cok uzuldum canim... Umarim bir sonraki transferde bu defa bebegin gelir.... Hic kolay degil ama en azindan dondurulmuslar var bu gercekten buyuk bir sans...

tebrikler canım ..rabbim sağ sğlim kucağına almayı nasip etsin

delikafadulden can-iso tebrikler canım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin :Saruboceq:

uykucununda bugündü test günü ondan haber varmı acaba :CüvCüv:

bugün değildi bitanem benim test günüm 19 ekimdi negatif

ayşecieğim hayırlısı olsun canım.. rabbim biliyo herşeyin iyisini ..

sağlığımız huzurumuz yerinde olsun tek

ayşecim canım çok üzüldüm hakkında hayırlıı olsun canım. çok yıpranıyosun biliyorum bencede sonuna kadar dene mutlaka güleceksin sende kucağına alacaksın canım. rabbimen iyi zamanı kolluyodur göndermek için.

kızlar ben de yeni girebildim...
bir iyi bir kötü haber varmış...

ayşecim canım inan çok üzüldüm...
allah yardımcın olsun...
rabbim en kısa zaman da bebişinle seni kavuştursun....

can iso canım tebrik ederim...
allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin...

ayşecim seni öyle iyi anlıyorum ki..
üzülme diyemiyorum o yüzden sana..elinde değil çünkü..
her defasında bir ümit başlıyorsun ama sonu boşşş..
ama bir süre sonra buna da alışıp yeniden ümit etmeye başlıyorsun..insan doğası..
ben eminim tatlım..sen de ben de,hepimiz meleklerimize kavuşacağız..
ümidini kaybetmek,pes etmek yokkk..
Allahtan hep hayırlısını isteyeceğiz..
ne evlatlar duyuyoruz,görüyoruz..
veya hayırlı bir evlat oluyor ama uzuvlarındaki anomaliler anneye de babaya da bir ömür boyu ızdırap veriyor..böyle olmaktansa hiç olmasın daha iyi..
ben hep diyorum..Allahım sağlıklısını,hayırlısını nasip etsin arkadaşalrıma da bana da..
inşallah da öyle olacak..kendini çok bırakma tatlım..güçlüsün sen..1-2 güne toparlanır gelirsin yine..:1hug: :1hug:

günaydın kızlar ayşecim canım melegin hiç beklemediğin bir anda süpriz yaparda bu çekdiğin acıları hatırlamazsın bile tatlım inş.kızlar bu arada benim kırmızılar da bir gün gecikmeyle teşrif ettiler hayırlısı bakalım.yeni tarihim 30 kasım fadikcim.hayırlı cumalar bu arada canlar

Son düzenleme:
kızlar günaydın
şükretmemiz gereken bir olay daha söyleyim
domuz gribi yüzünden ikiz bebeklerine hamile bir kadın bebekleriyle birlikte vefat etmiş...ne olur yaşadıklarınıza üzülün ona birşey demiyorum ama kısa sürsün üzüntünüz...sonra hep birlikte halimize şükredelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…