Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tebrikler canim
saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah
ne kadar guzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:

iyi aksamlar kizlar
bende hafta sonu gelemedim cumadan beri almanyadana amcamin kizi tatile geldi bize
yeni gitti onunla ilgilendim cok yoruldum
iki tanede cocugu vardi evi tahmin edin artik

kızlarr nasılsınızz artık ara ara giriyorum herkese şimdide iyi haftalar diliyorum

hepinizi çokk seviyorumm

günaydın kızlarrrrrrr iyi haftalar inşşşşşşş bol hamiş haberleri olan bir hafta olur

Su aralar okadar yogunumki esim yurtdısına gitti gecen hafta izinliydim bebege tek basıma baktı o yuzden buralara fazla ugrayamadım topikten koptum iyice su ara kimler hamile takip edemedim. Umarım herkesin sağlığı sıhati yerindedir...

hayırlı haftalar kıslar ben geldim herkes iyidir inşallah
ne kadar hamiş haberleriyle kapanmış geçen hafta
tekrar tebrik ederim canlarım hepinizi

asim sormaya korkuyorum ama senden ne haber:uhm::çok üzgünüm:

amanınnn yeterrr yakaladım seni...sobelendin ebe sensinnnn
aymess canım günaydın nasıldı tatilll
herkese günaydınlarrr

günaydın kızlarrr hayırlı haftalar hepinize..bu arada duygucum rabbim sonuna kadar problemsiz götürsün inş.. çok sevindim adına .....inş bizde yazarız buraya bir gün hamileyim diyee..

Ne gibi haber aymesimm siteye girmiyordum günlerdir.Hiçbirşeyden haberim yok merak ettim asimiii :sinifsinif:

amanınnn yeterrr yakaladım seni...sobelendin ebe sensinnnn
aymess canım günaydın nasıldı tatilll
herkese günaydınlarrr
günaydın evet yakaladın beni canım iyi işte
günaydın kızlarrr hayırlı haftalar hepinize..bu arada duygucum rabbim sonuna kadar problemsiz götürsün inş.. çok sevindim adına .....inş bizde yazarız buraya bir gün hamileyim diyee..

günaydın inşşş canım bizde burada bayram yapacağız yaptıracağğız inşşşşşşşşşş

kıslar doktorum programını izliyorum
takıntılı çocukları işliyor....neler yapıyor yaa ebeveynler...kanald web sayfasından tekrarını izleyebilirsiniz...e ne de olsa bi gün lazım olacak size yerimseniben

günaydin kizlar,nasilsiniz??
birkac gündür hata veriyordu site,bugün normale dönmüs gibi :hulya:
herkes iyidir umarim opuyorumnanaktan
duyguma cok sevindim :dance:
hadi bakalim insallah güzel haberlerinizi almaya devam edicez :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…