Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fadikcim,benimde yeni tarihim 19 kasım,haber verememiştim.bi de orada yazan ilaçları kullanmıyoruz artık.doğal yoldan devam ediyoruz.güncellersen sevinirim canım.şimdiden teşekkürler.

zemuszemusYanayım yanayım ateşlerde yanayım zemuszemuso kırmızı dudağından bir öpücük alayımdelikafadulden delikafadulden delikafaduldendelikafadulden zemuszemus kaydirigubbakcemile2

zemuszemusYanayım yanayım ateşlerde yanayım zemuszemuso kırmızı dudağından bir öpücük alayımdelikafadulden delikafadulden delikafaduldendelikafadulden zemuszemus kaydirigubbakcemile2

SURATI BAL OLAN ARKADAŞ NE OLDU SANA BÖLE KIZ :lepi::lepi::lepi:

iyi akşamlar kızlar.........balkafa yine döktürmeye başlamış sen dua et nevro yok yoksa ikazı yerdin haaaa..............eeeeeeee bu arada kızlar bişe sorcem ya bu sizin ruh hallerinizin altında minnik resimler vardı puanlarla falan alınıyodu acep onlara ne oldu benmi göremiyom yoksa tümü silindimi iptalmi ettiler yine

abouwww buralar kalabalıklaşmış... ne yapaysinuz uşaklar

ARTI İKİ KİŞİYİ GÖRDÜKMÜ KALABALI OLDU SANIYORUZ :roflol::roflol::roflol::roflol:CANIM İYİ YA KİMSELER YOK Kİ YALNIZIZ YİNE :teselli: :teselli: :teselli:

merhaba kızlar iyi akşmlar yeter kıs sen hiç buurdan çıkmıyon bekçilikmi yapıyon yoksam

HEEEE VALLA KIZ BEKLİYORUM BURALARI ZATEN BİR BEN BİRDE CİNLER VAR BURDA :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:CANIM EŞİM İŞTE BENDE SIKILIYORUM AÇIK NET GİRİP CEVAPLIYORUM BAKIYORUM KİMLERGELİYOR DİYE

kızlar ıyı akŞamlar sıze benden bu kadar bu gÜnlÜk sıze ıyı sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…