Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar..........ben bugün çok fenayım...dün komple temizlik yaptım halılarımı serdim hafiften bir baş ağrım vardı ama okadar önemli değildi...ay bütün gece rahatsız etti beni sabaha kadar uyandım durdum.......sabaha karşı eşim işe gitti 5.30 o saatten beri ağrım dahada arttı......bende baş ağrısı falan hiç olmazdı olsada bu kadar uzun süemezdi az önce bir ağrı kesici içtim kendimi biraz toplayım soğuk suyla duş alacam belki fayda eder........zaten yatamıyordum bari topiğe gireyim oyalanayım belki dikkatim dağılır ağrım azalır dedim lattopu yatağa getirdim yazarken bile bazen gözüm şaşılıyo...........geçmezse dr.gidecem ilk defa oluyo böyle allah korusun şüphedeyim.........10 dk.beri yazmaya çalışıyom hadi sizlere iyi sohbetler ben duşa gireyim

günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorm rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize

harzemim çok geçmiş olsun..UFF BAŞ AĞRISINI BıLıRıMMM..Bende BUNDAN 20 gün önce hiç baş ağrısı bilmezdım bende ağrı yaşadım hemde kesıntisiz 15 gün hiçbir ağrı kesici kesmemişti ağrımı benim göz altlarınada vuruyordu k.b.b. gittim aslında nörolojıye gitmeliydimm.yüz tomografısı temız cıkmıstı ben sunıstten suphelenmıstım .benımkı kesın sınırseldı senınkıde ınsallh önemlı bişi degıldır ...

kızlar merhabalar...duygu hamıleymıs.masallah dıyorum..allah tamamına erdırsın...
harzemcım cok gecmıs olsun canım.arada tutuyor oyle bas agrıları.cıkolata yeme sakın ıyıce azdırıyor.bılgın olsun..
bızım mahalledede cenaze vardı.o beyın kanaması gecıren abı vefat ettı.feryat fıgan mahalleyı cınlattı ya.kac gundur kendımde deılım.kızı aglıyomus benı babama goturun dıye.daha uc yasında ya.rabbımden herseyın hayırlısını ıstemek lazım.bunlar bızım ıcın bırer ıbret ıste..

harzemın tansıyonun kaç peki ?tansıyon ölçümü önemli ben 15 gün boyunca evde ölçmüştüm

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bence bir dr git hafife alma

canım yyaa allah sabır versin ailesine çok zor

amanınnn yeterrr yakaladım seni...sobelendin ebe sensinnnn
aymess canım günaydın nasıldı tatilll
herkese günaydınlarrr

günaydın canım tatil güzel olmazmı ya
bigünde olsa tatil tatildir değişik insanlarla berbarer olmak güzel

Ne gibi haber aymesimm siteye girmiyordum günlerdir.Hiçbirşeyden haberim yok merak ettim asimiii :sinifsinif:

canım ben geçen çarşambadan beri yoktum
asi tüp bebek tedavisindeymişya haberin var herhalde
perşembe yumoşlarıyla ilgili haber gelicekti doktordan
büyümüyomuş sanırım onu merak ettim onun için yazdım

sırnaşık şey Hayalet resimlerini su yüzüne çıkardım kızmadın demi :roflol:

şimdi basındada yayınlanır bu resimlerim ne yapacam ben

dök balım dök ne kadar resmim varsa çıkart opuyorumnanaktan

harzemim geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir. dikkat et soğu duş alırkende bu seferde üşütmeyesn canım. banyodan sonra yat sıak yatağına güzel bir uyku çekmeye çalış belki uyanınca geçmiş olur.

herkese hayırlı pazarlar canlara.s.

herkes iyidir umarım...

duygucumda hamileymiş:teytey::teytey:
çok çok sevindim...rabbim tamamına erdirsin:Saruboceq:

aminn fadikcimm çok saolll......darısı bütün arkadaşlarım başına inşalah...

aymesım ben bılmıyordum tedavıde oldugunu bii demedi delü kız ok

canım bizde4 bilmiyoduk haber vermek istememiş bu sefer 10 kasım muhabbeti vardıya hatırlarsın 10 kasım test günü olucakmış oyüzden yazmış ama problem çıkmış dr dozları çok az vermiş iğnelerin yumoşlar aşırı büyüyo diye bu seferde büyümemiş bide baskılayıcı iğnede vermiş dr baya karışıklık olmuş anlıycağın kendi gelse daha iyi anlatır sana benim bildiklerim bu kadar

aminn canımm çokk saolll......hayrlısı olsunn inşallah...darısı isteyen herkezin başına en kısa zaman daa....:ecrin_bebek:

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Oh ne güzel hamileler artıyozemuszemus
İnşallah arkası hiç kesilmez:Saruboceq::CüvCüv:
Kimsenin kucağı boş kalmaz:Saruboceq:
can_iso nun haberi nerde kızlar, hangi gün haber verdi?

GÜNAYDIN
İNŞŞ BURADAKİ HERKES HAMİŞ OLUR:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
GÖBÜŞLER BİRİBİRİNE ÇARPAR :roflol::roflol:

selam kızlar..ayy okuldan yeni geldim..o sel felaketinde okulun altını su basmıştı,kaloriferler çalışmıyordu..bizim akıllı müdürümüz de şimdiye kadar yaptırmamış..klava: donduk okulda yaa..kızlar sizin oralar nasıl bilmem ama burası çooook ama çok soğuk,felaket bir rüzgar var dışarda..okul da çok soğukkk..2 saat dersim vardı ama onu bile zor işledimm..bu havada kalorifer yanmaz mı yaaa?sinir olduk valla..:mymeka:

bu arada inşallah geçen haftaki gibi bol hamişşşşşşli bir hafta geçiririz kızlar..

canım memlektin sıcak bölgelerinden birinde yaşammıza rağman buralarda çok soğuk galiba kış geldi

aminnn canım inşallah hergün bol bol hamiş çıkarıız
sene sonuna kadar hamiş olmayan kimse kalmaz:Saruboceq:

kıslarrrr demek topik hızlandı bir hamiş daha çıkardı ne guzel yaa.ALLAH hamişlerimizin bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin. bu arada bende başladım tedaviye aslında sölemek istemedim çünkü çok etkileniyor psikolojım hatta normalde bile düşünmemeye çalışıyorum tedavide oldugumu buyuk ihtimal kendi tahminimce cuma gibi toplanır yumoşlarım.dua edin bana olmaz mı hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…