kıslarrrr demek topik hızlandı bir hamiş daha çıkardı ne guzel yaa.ALLAH hamişlerimizin bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin. bu arada bende başladım tedaviye aslında sölemek istemedim çünkü çok etkileniyor psikolojım hatta normalde bile düşünmemeye çalışıyorum tedavide oldugumu buyuk ihtimal kendi tahminimce cuma gibi toplanır yumoşlarım.dua edin bana olmaz mı hepinizi öpüyorum
canım hayırlı olsun tedavin demek sende başladın he herkes bu aralar tedavide ama kimse haber vermiyo nedense:kedi:
dualarımız tabiki seninle ve diğer tüm arkadaşlarımızla
Allahım emeklerini boşa çıkarmasın
kıslarrrr demek topik hızlandı bir hamiş daha çıkardı ne guzel yaa.ALLAH hamişlerimizin bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin. bu arada bende başladım tedaviye aslında sölemek istemedim çünkü çok etkileniyor psikolojım hatta normalde bile düşünmemeye çalışıyorum tedavide oldugumu buyuk ihtimal kendi tahminimce cuma gibi toplanır yumoşlarım.dua edin bana olmaz mı hepinizi öpüyorum
hihoyyythihoyyyt
dugun bıttı geldım cok sukur:kedi:
gecmıse donmedım ama bılıyorumkı guzel dıleklerde bulundunuz.Şeniz
cok tes ederım..
profılıme mesajlar geldı ama cevaplayamadan cıkmak zorunda kaldım...
ıkı gunde sıteye gırılmedı sanırım sorun vardı..:kedi:
sımdıdıe gıtmıs profılımdekkı mesajlar..ozur dılerım herkesden cevaplayamadıım..
ama cok tesk ederım
sımdı baldan ogrendım..
yıne hamıs haberlerı varmıs...
duygucum tebrık ederım saglıkla kucagınada alırısn hayırlısyla..:Saruboceq:
can ısommm cok sevındım tebrık ederım..
saglıkla kucagına alırsın ınsallahŞeniz
aminnnnnnn canım:Saruboceq: göbekten takviye almaya basladım. diyorum ya kendime bile sölememeye çalışıyorum. kayınvalidemler felan altlı üstlü oturuyoruz am asölemedim. kısmet bakalım bebişimde isteyecek mi beni benim:ecrin_bebek: onu istediğim kadar.
yeteeer sen nasılsın bende bugün kırmızıları bekliyorummafoldumben
gelecek gibiler
Kızlar :sinifsinif: Asinin üyeliği silinmiş msnden yazdı şimdi haber vereyim dedim.Nedenini bilmiyorum :sinifsinif:
Kızlar :sinifsinif: Asinin üyeliği silinmiş msnden yazdı şimdi haber vereyim dedim.Nedenini bilmiyorum :sinifsinif:
yetercim nasılsın canım dün akşam canım çok sıkılmıştı ondan öyle yazdım bu bebiş stresi nezman geçicek acaba üzerimizden rabbim inşallah daha fazla bekletmez bizleri
Haydaaaaa
bu nerden çıktı şimdi...
senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?