evet gerçekten doğru diyosun doktorların umrunda değilki
karşısındaki insanın ne istediği yada ne hissettiği hiç umurlarında değil
yaşla alakalı değilki sonuçta spermle alakalı
insanı yıpratmanın ne mantığı var ama anlamazlar işte
neyse canım sen yinede üzme kendini
hayırlısı olur inşallah:CüvCüv:
CANIM YA TALKILMA ŞU DR
BEN KASIM 15 TE 34 OLUYORUN BANADA GENÇSİN DAHA DİYORLAR
GERÇEKTEN HİÇ BİR ŞEY HASTA PSKOLOJİSİ UMURLARIDA DEĞİL
lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
kıslarrr merhabaaa, bugün yüzmeye gittim ve o yüzden giremedim siteye...iyisiniz inşallah..ay ben bir de dikiş kursuna başlıyorum..işsizlik kafayı yedirtecek bana..yarın kurs başlıyor...kihkihkih
tülincin...hakkında hayırlısı olsun canım...inşallah hayırlısıyla tedavin olumlu sonuçlanır ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın..olumlu olacak de olumlu olsun...inanmayarak tedaviye başlamak başarı oranını düşürecektir..morfoloji değerlerine hiç kafayı takma..inşallah spermlerin yenilenmesinde herşey iyi olacaktır... opuyorumnanaktan öpüyorum yanaklarından tatlım
aymescim senden ne haberler
tuliny ne yapıyoruz
ehp gülümsüyoruzopuyorumnanaktan
bugün haricinde canım delikafadulden
he heeeeeeekötükedihüso kötükedihüsonesrinim biz iyiyiz seni sormalı :)görüşemiyoz hiççç
yabanumm avatardakiii senmisin kaynanayımı kırbaçlıyorsun :roflol:
evet canım önemli olan sağlık işallah bebişlerde gelir bir an önce:Saruboceq:canım üzülme her ay aynı şeyi bende yaşıyorum
kısmet böyleymiş napalım
güldürdün beni yine ya delü kıss
sende olmasan napıcaz bizŞeniz
tülişim herşeyde bi hayır vardır aşılamada hamile kalırsın işallah.tüp bebeğe gerek kalmaz.selam kızlar..
heyetten aşılama kararı çıktı..
aralıkta aşılama yapılacak..
boş yere yapılacak zaman kaybı olacak uğraştıracaklar..
hayırlısı artık ne yapim.
çok sıkıldım artık..
işallah canım o günleri rabbim en kısa zamnda göstersin işallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq:kızlar nasılsınıza.s.
tulıny üzülme canım inşaallah hayırlı haberini böyle alırsın:Saruboceq:
yabangülü sende üzülme ne yapalım bi gün bizde o kırmızıları oyuna getiricez merak etmekötükedihüso
balsuratım yine döktürüyosunalkisalkisalkis
canım üzme kendini inşş bir gün gelmediğinde sen her zanaki gibi diye düşünürken hiç beklemezken süpriz yapacak sana
sen bizim moral depomuzsun iyi varsın her böle düşünki bizde senden güç alalım
canım ya benimde yeğenim geçenlerde bir yaşını doldurdu seni çok iyi anlıyorum ama inşş bizimde kuzulzrımız gelecek bizi muttlu eecek inşşşş
selam kızlar..
çok sıkıldım artık..
unutma amakaydirigubbakcemile5
tülişim herşeyde bi hayır vardır aşılamada hamile kalırsın işallah.tüp bebeğe gerek kalmaz.
slm kizlar nasilsiniz
giremiyorum kac gundur annemlerde kaliyordum esim turkiyede oldugu icin ama artik evdeyim
allahin izniyle esim sabah geliyor
tuliny ne yapıyoruz
ehp gülümsüyoruzopuyorumnanaktan
tulinim hakkında hayırlısı olsun canım bu kadar kötü düşünme bakarsın ummadık taş baş yarar sanki hiçmi hamile kalan yok aşılamayla bellimi olur canım benim vakti geldiyse hiç bişey engel olamaz inşallah ya bismillah de başla gerisi allahtan rabbim hakkinda en hayırlısını versin inşallah canımopuyorumnanaktan
selam kızlar..
çok sıkıldım artık..
olsun be Tülincim
napalım vardır bir hayır.
ben heyete girildiğini bilmiyordum.
demek ki sperm değerleri aşılamaya uygun görülmüş
öyle mi?
canım rapor için 3 kadın doğumcu 1 ürolog karar veriyormuş..
nesini uygun gördüler hala anlamıyorum..
sürekli aynı şeyleri yazıp canınızı da sıkmak istemiyorum.
aşılama için uygun olduğunu sanmıyorum..
tamam canım
ne diyeyim, Rabbim hayırla sonlandırsın.
doktorlardan kurtarsın bizi tez zamanda
canım demek sende tedaviye başladın...,hayırlı olsun cnım...,rabbim yüzünü güldürsün...kıslarrrr demek topik hızlandı bir hamiş daha çıkardı ne guzel yaa.ALLAH hamişlerimizin bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin. bu arada bende başladım tedaviye aslında sölemek istemedim çünkü çok etkileniyor psikolojım hatta normalde bile düşünmemeye çalışıyorum tedavide oldugumu buyuk ihtimal kendi tahminimce cuma gibi toplanır yumoşlarım.dua edin bana olmaz mı hepinizi öpüyorum
ama neden ya...,belki yanlışlık falan vardır...,yöneticele bildirdimi acaba...Kızlar :sinifsinif: Asinin üyeliği silinmiş msnden yazdı şimdi haber vereyim dedim.Nedenini bilmiyorum :sinifsinif:
hayırlısı canım ya...allah yardımcın olsun....sagol canim....
ben kendimi artik tupbebek bagimlisi gibi goruyorum yaptirmadan duramiyorum sırnaşık şey
son 6tane dondurulmus kaldi herhalde 3transfer olur onlarla, gercei ben artik bu kalanlardan umutlu degilim cunki en iyilerden basliyolar yani bu kalanlar artik kalitesi daha dusuk olanlar...
bunlar bitmedende tedaviye basliyamiyorum bu yuzden biran once bitsinde yeni tedaviye baslayayim diye bakiyorum artik....
fadikom, yeni tarihim 1aralik, ve yine tedavi listesindeyim canim opuyorumnanaktan
hayırlısı canım ya...selam kızlar..
çok sıkıldım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?