Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım.. Şeniz
bakalım neler olucak..
bugün kötüyüm yarına düzelirim..

CANIM YA TALKILMA ŞU DR
BEN KASIM 15 TE 34 OLUYORUN BANADA GENÇSİN DAHA DİYORLAR
GERÇEKTEN HİÇ BİR ŞEY HASTA PSKOLOJİSİ UMURLARIDA DEĞİL
lmaz: lmaz:lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:

doğru diyosun yeterim.. Şeniz
mecburen de dediklerini yapıyoruz elimiz mahkum.. mafoldumben

ebrucum sağol canım.. Şeniz
valla olumlu olacak durum yok ortada ama hepsi kısmet..
sperm tahlilini ay ay yaptırdık öyle olmasına rağmen hep düşüşteydi..
endişem aşılama sırasında iyice kötü sonuç alınması..
ya da birşeylere geç kalmak..
bu ay yine yaptıralım ona göre kararda değişir belki dedim olmaz dedi ürolog..
yıkanınca daha da az çıkacak zaten o kesin de..
neyse sizlerinde canını sıkmak istemiyorum..
kafamda o kadar soru var ki..
yanlış tedavi işte yine.. :mymeka:

nesrinim biz iyiyiz seni sormalı :)görüşemiyoz hiççç

yabanumm avatardakiii senmisin kaynanayımı kırbaçlıyorsun :roflol:
he heeeeeeekötükedihüso kötükedihüso
canım üzülme her ay aynı şeyi bende yaşıyorum
kısmet böyleymiş napalım

güldürdün beni yine ya delü kıss
sende olmasan napıcaz bizŞeniz
evet canım önemli olan sağlık işallah bebişlerde gelir bir an önce:Saruboceq:

tülişim herşeyde bi hayır vardır aşılamada hamile kalırsın işallah.tüp bebeğe gerek kalmaz.
işallah canım o günleri rabbim en kısa zamnda göstersin işallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

işallah ya işallah ne zaman gelecek o günlerhayırlısı olsun en başta:Saruboceq:

slm kizlar nasilsiniz
giremiyorum kac gundur annemlerde kaliyordum esim turkiyede oldugu icin ama artik evdeyim
allahin izniyle esim sabah geliyor

tulinim hakkında hayırlısı olsun canım bu kadar kötü düşünme bakarsın ummadık taş baş yarar sanki hiçmi hamile kalan yok aşılamayla bellimi olur canım benim vakti geldiyse hiç bişey engel olamaz inşallah ya bismillah de başla gerisi allahtan rabbim hakkinda en hayırlısını versin inşallah canımopuyorumnanaktan

unutma amakaydirigubbakcemile5

tamam canım opuyorumnanaktan

tülişim herşeyde bi hayır vardır aşılamada hamile kalırsın işallah.tüp bebeğe gerek kalmaz.

bilmiyorum yabanım bakalım ne olucak..

slm kizlar nasilsiniz
giremiyorum kac gundur annemlerde kaliyordum esim turkiyede oldugu icin ama artik evdeyim
allahin izniyle esim sabah geliyor

hadi gözün aydın canım..

bugün ilk kez denk geldim zencilerin çocukları doğduklarında beyazmış..
dergide okudum.. akannehir

canoom sağol canım.. opuyorumnanaktan
ama durum iyi değil ki..
tabi herşey Allah'a kalmış..
ben hiç ümidim yok derken gelir belli olmaz..
ama spermlerde %100 baş anomalisi var bu da sperm yok demek..
aylık testlerde hep düşüyordu..
aralıkta ne kadar kalır acaba.. :sinifsinif:

olsun be Tülincim
napalım vardır bir hayır.
ben heyete girildiğini bilmiyordum.
demek ki sperm değerleri aşılamaya uygun görülmüş
öyle mi?

olsun be Tülincim
napalım vardır bir hayır.
ben heyete girildiğini bilmiyordum.
demek ki sperm değerleri aşılamaya uygun görülmüş
öyle mi?

canım rapor için 3 kadın doğumcu 1 ürolog karar veriyormuş..
nesini uygun gördüler hala anlamıyorum..
sürekli aynı şeyleri yazıp canınızı da sıkmak istemiyorum.
aşılama için uygun olduğunu sanmıyorum..

tamam canım
ne diyeyim, Rabbim hayırla sonlandırsın.
doktorlardan kurtarsın bizi tez zamanda

canım demek sende tedaviye başladın...,hayırlı olsun cnım...,rabbim yüzünü güldürsün...

Kızlar :sinifsinif: Asinin üyeliği silinmiş msnden yazdı şimdi haber vereyim dedim.Nedenini bilmiyorum :sinifsinif:
ama neden ya...,belki yanlışlık falan vardır...,yöneticele bildirdimi acaba...

hayırlısı canım ya...allah yardımcın olsun....

hayırlısı canım ya...
bende bu karara çok şaşırdım...
ama ne yazıkki bazı şeylere biz karar veremiyoruz...
allah yardımcın olsun...

herkese hayırlı akşamlar canlarıma.s.
biizm nette bu sıralar kopukluk var...düne kadar idare ediyordum ama 2 gündür hiç yoktu...
şuan annemlerden yazıyorum...
bana bu kopukluk havaların bozuk olmasından kaynaklanıyor gibi geldi...
ya kışın hep kopuk olursa ne yaparım bilmiyorum...
öncelerden de bahsetmiştim ya biz neti annemden kalosuz alıyoruz...
bu yüzden netimiz çok hassas...
birazdan eve gideriz ve evde de net yok şimdilik...

sizleri seviyorum kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

Gokkbb---10 Ekim---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---13 Ekim---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
minos---14 Ekim---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
zehra.tugba---16 Ekim---???---???---???
HARZEM---26 Ekim---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
yabangülüm.---28 Ekim---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---???
fatıma zehra---30 Ekim---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
nazz81---5 Kasım---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
asimira---8 Kasım---Sayı ve Morfoloji---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Başarısız,2. deneme yarım kaldı)---Keçi.Boy.Kürü(ara verdiler),pekmezi,bal,fındık,fıstık,üzüm,domates çorbası,arısütü
becun---8 kasım ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
aşk_meleği---9 Kasım---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
meryem42---10 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı
leylmelek---16 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
laluz24z---16 Kasım---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---Keçiboynuzu kürü,havuç kürü,zencefil,çörek otu yağı
tuliny---18 Kasım---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
serenalar---19 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
zencefill---19 Kasım---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
melony---20 kasım---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
aymes---20 Kasım---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
UykucuSirine---22 Kasım---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek düşük)---Keçiboynuzu kürü
Fadik---23 Kasım---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
canzi3445---25 Kasım ---Sayı---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir erken doğum)---???
yeteeeeer---28 KasımSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
Ceylin_naz---28 Kasım---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
sidelya01---30 Kasım---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
ayse57---1 Aralık---Morfoloji(Kendisinde de PKO var)---dondurulmuşlarla tüp bebek tedeavisin de(4 Aşılama ve 5 Tüp Bebek başarısız , 1 Tüp Bebek düşük)---???
butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental
nergis55---???---Morfoloji---Aşılama tedavisinde---(1. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
surayn ---???azosperm---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla)---(1. tüp bebek karnında öldü)
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
ozlem82do---???---Hareket---Doğal yoldan (2. Aşılama başarısız)---???
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---9 Kasım
saboli---???

Son düzenleme:
ÖNEMLı OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (04-11-2009 - çarşamba)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LıSTE (Erkek ınfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---maviumutolsun---01-10-2009-Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız)---

69.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

70.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

71.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

72. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

73.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rapunzell_82 arkadaşımız hamile :CüvCüv: bebişi doğal yoldan süpriz yaptı:hooray:

can_iso arkadaşımız ilk tüp bebek denemesiyle hamile:CüvCüv::teytey:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

nergis55---???---aşılama tedavisinde:Saruboceq:
surayn ---???---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla):Saruboceq:
ZAMBAK 3---???---aşılama tedavisinde :Saruboceq:
ozlem82do---20 Kasım---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
ayşe57---1 Aralık---dondurulmuşlarla tüp bebek tedavisinde :Saruboceq:

LıSTEDE ıSMı OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARıHLERıNıZı VERıRMıSıNıZopuyorumnanaktan

TOPıĞıMıZE YENı GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSıNE HOŞGELDıNıZ DıYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LıSTEMıZE GıRMEK ıSTEYENLER VARSA BıLGıLERıNı
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERıP
BENDE LıSTEYE GıRMEK ıSTıYORUM DıYE BELıRTMELERıNı ıSTıYORUM...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…