Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar kızlar BENDE LıSTEYE GıRMEK ıSTıYORUM .

22 EKıM---VARıKOSEL hareket 1eylül ameliyat tarihi ---Doğal yoldan --keçiboynuzu kürü yeni başlandı, evicap kullanıyor

kızlar kızlar BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM .

22 EKİM---VARİKOSEL hareket 1eylül ameliyat tarihi ---Doğal yoldan --keçiboynuzu kürü yeni başlandı, evicap kullanıyor

hoşgeldin aramıza arkadaşım inşallah tez zamanda sende hamiş olursun burası çok uğurlu bi topik genelde yeni gelen arkadaşlarımız hep hamiş kalıyo sende çok yakında hamiş kalırsın inşallah

kızlar kızlar bende listeye girmek istiyorum .

22 ekim---varikosel hareket 1eylül ameliyat tarihi ---doğal yoldan --keçiboynuzu kürü yeni başlandı, evicap kullanıyor

hoş geldin aramıza rabi,m kolaylık versin hepimize inşşşşşşşş

günaydın şekerlerrrrropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kıslaaar günaydınnn
bugün dikiş kursuna başladım
hoca yarım metre amerikan bezi istedi :hulya: ben en son ortaokulda ev ekonomisi dersinde gördüm..o zamanlar ölümdü
şimdi ise kendime etek elbise dikicemmm
dün de yüzerken üşürüm sandım ama hiç oole olmadı..çok keyifliydi
eşimle grip olacas die sürekli zencefil içiyos, yiyos
bi de dün bi bomba kokteyl yaptık...olmayan yok...tavsiye edilir
havuç, hurma (şu elma gibi olanlardan), siyah üzüm, mandalina, greyfurt, nar, kivi, brokoli, karnıbahar
tadı süper oldu yaaa...eşim de şaşırdı...çünkü brokoli ve karnıbaharı görünce suratı s harfi gibi oldu
deneyin mutlaka

ebruuuuum canım nasılsın? görüşemiyoruz fazla, ne var ne yok anlat bakem???

kııııısss bi etekte bana dikiversen olmazmı bende sana kazak örerim:hulya: :hulya: :hulya:

canımcımmmm bomba gibiyimmm...iş bulma için çırpınıyorum ama, nafile...evde kös kös oturacağıma da kendimi spora ve dikişe vercemmm
sen nasıl oldun gripmişsin, sen zencefil kullanma...hamile olanlara önermiyorlar...yiğenim nasıl...badem, balık, ceviz yiyor musun

aaa tabii ki hamiş eteği ve bluzu dikerim giyersin opuyorumnanaktan
aayyy çok istiyorum yaa
ama bende dikiş makinesi yok kihkih akannehir bakalım ne olcekk

tülincim canım yeni okudum yazdıklarını
sakın ümitsizliğe kapılma
unuttun mu benim yaşadıklarımı
önemli olan sizin sağlığınız...neden düşüyor değerler o önemli bence..yaa kondurmuyorum ama eşinde inmemiş testis problemi var mıydı..ya da kabakulak hastalığı geçirdi mi
belki eşin de stres yapıyordur..en büyük düşman stres ve biz duygulrımızı hemen belli ediyoruz ama onlar içine atıyor..biz göz yaşlarına boğuluyoruz onlar ellerini kafalarına götürüp susuyorlar
sakın inancını yitirip olmayacak deme..eşin de üzülür ve stres yapar
gerçi seni tanıdığım kadarıyla yapmazsın ama insan bazen unutabiliyor düşüncelerini, duygusallık ağır basıyor
Allah ın izniyle herşey güzel olacak tatlım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…