Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyi etmişsin canım yaa bişeylerle vakit geçirmek senin için daha iyi olmuştur eminim, bende grip kalmadı da öksürük var, doktorum az olmak şartıyla ıhlamur iç onun haricinde başka bişey içme dedi, rapor aldım evdeyim bende, bugün daha iyiyim, yeğeninde iyi çok şükür, cumartesi ultrasonumuz var, tek mi yoksa yanında ikizidemi var görücez bakalım kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hoşgeldin aramıza arkadaşım inşallah tez zamanda sende hamiş olursun burası çok uğurlu bi topik genelde yeni gelen arkadaşlarımız hep hamiş kalıyo sende çok yakında hamiş kalırsın inşallah

AYMESİM BİR BENİ GÖNDEREMEDİ BU TOPİK HAMİŞLERİN ARASINA 2 YILMI DESEN 5 YILMI DESEN KAÇ YIL OLDU UNUTTUM BURAYA GELELİ:roflol::roflol::roflol:

aman yaaa afedersiniz bi gün farklı osursalar çocuklarının olmayışını ona bağlayacaklar akannehir :1shok:

SABOMMM nerdesinnn adetin gelmediiii demii test yap diyorum sana :mymeka:

balımmmmm sabonun adetimi geçti:1shok:
hadi inşallah hayırlı haberdir

AYMESİM BİR BENİ GÖNDEREMEDİ BU TOPİK HAMİŞLERİN ARASINA 2 YILMI DESEN 5 YILMI DESEN KAÇ YIL OLDU UNUTTUM BURAYA GELELİ:roflol::roflol::roflol:

canım bende o demirbaşlar arasındayımkaydirigubbakcemile5
bak hala bekliyorum senin gibi yıllardır
inşallah bizim sıramızda çok yakındır:Saruboceq:

yeterimm bende bu topikin eski dinazorlarındanım :hooray: yakında fosilleşicem :hooray:

aymesım bugun eger adet olmadıysa 6 ALTIIIIIIIIIIII GÜN geçtiiiiiiii hihoyyyt

ohhhh maşallah hadi inşallah canım ya
çok geçmiş gerçekten bi test yapsa süper olur
tüp bebekten sonra hamiş olan çok oluyo
bellimi olur belki sabımda bunların arasına girer:Saruboceq:

sabırlı olun şekerler, topiği ilk açan nevroydu o doğurunca herkese sıra gelecek ben inanıyorum sonra topiğimizin adı " infertilite sorunu olupta hamiş olanların listesi" olarak değişecekzemuszemus

hahahah can iso, topik adını değiştirmek için beni çooooooooooook beklersiniz
ben bu topiğe uğramasam mı ne :roflol:

sabırlı olun şekerler, topiği ilk açan nevroydu o doğurunca herkese sıra gelecek ben inanıyorum sonra topiğimizin adı " infertilite sorunu olupta hamiş olanların listesi" olarak değişecekzemuszemus

inşallah canım inşallah sabrımızın sonu selamettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…