Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şu burger king reklamlarından nefret ediyorum yaaa
ay yoksa ben bu yüzden mi hamile kalamıyorum :uhm: yoksa geyiklerin azgın döneminde eflendiim için mi akannehir şaştım kaldım amanınnn

hahahah can iso, topik adını değiştirmek için beni çooooooooooook beklersiniz
ben bu topiğe uğramasam mı ne :roflol:

dur kııısss nere gidiyonlmaz:lmaz:lmaz: kalan son kişi de hamiş olana kadar hepimiz burdayız anacım sen nereyeklava:

şu burger king reklamlarından nefret ediyorum yaaa
ay yoksa ben bu yüzden mi hamile kalamıyorum :uhm: yoksa geyiklerin azgın döneminde eflendiim için mi akannehir şaştım kaldım amanınnn

bende sinir oluyorum oreklama ya klava:
adamı çileden çıkarır o gıcıkler

sabırlı olun şekerler, topiği ilk açan nevroydu o doğurunca herkese sıra gelecek ben inanıyorum sonra topiğimizin adı " infertilite sorunu olupta hamiş olanların listesi" olarak değişecekzemuszemus

İNŞŞŞŞŞ ÇOK GÜZEL ÇOK YARATICI alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tamam tamam caniso
ben de tek ben kalırsam giderim artık kaydirigubbakcemile
bırakır mıyım burayı daa yerimseniben

aymescim ben mc den se burger king i tercih ederim -ki sağlıklı beslenmeye çalıştığım için çok nadir yerim
bu reklamdan sonra burger king den soğudum resmen
eminim ki çoğu kişi de aynı düşünüyordur...bu reklamı yapan reklamcıyı, hele hele bu reklama onay veren burger king yetkilisini bulup sormak lazım -nedennn?!!!!!

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Yok ben çocuğu rafa kaldıranlar topiği istiyorum

hahahha bi sürü çocuk alıp rafa dizdiğimizi düşündüm bi an :1shok: :roflol: :roflol: :roflol:
soranlara hiiç topik açtık da çocuğu rafa kaldıranlar die...bu kadar zor olacağını bilmediydik sabah akşam raf açocuk diziyoz boncuk dizer gibi die sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…