balsurat sana koca bi prafo alkisalkisalkis hani dedikoducu tipler pencereye yastık koyup gelen geçene bakar ya...tam bu kıvamda olmuş civeleeem
caneylom atarım tur atarım tabe...istersen senin için ekstradan overlok da geçerim ... şakkıdı öğretirler mi acep...ben dikiş konusuna pek bi fransızım..aslında ithalatçıyım, bu kurslarla yakından uzaktan alakam yok..ama işte işsizliiin canı çıksınnn
Tuliyn uf keşke direk tüp bebek çıkartsaydılar..Aşılamayı oldum olası sevmiyorum .Olsun herşeyde bir hayır vardır belkide rabbim senin kolay bir şekilde bebeklerini göndericek :) bebeklerii dedim belkide ikiz olur
kızlar merhabalar.oh keyıfler yerıne gelmıs cok sukur...
tıulın hayırlı olsun canım.burda asılama ıle ne mucızeler gorduk bılıyosun.bıtanesıde sana ugrar ınsallah hayatım..
tuana saglıkla kucagına alırsın ınsallah canım bebısını..
ebru bende dıkıs kursuna gıdıyorum.gercekten cok ıyı gelıyor.kendıme bırsuru sey dıktım.gıyıyyorum bıle.bırakma sakın terapı gıbı oluyor vallahı.sene sonundada sergı olur.sen beledıyenın kursunamı gıdıyosun yoksa ozelmı.ben beledıyenınkıne gıdıyorum.cok ıyı hocalar var.guzel ılgılenıyorlar yanı..
kızlar eşim test almayı unutmuş
yarın sabah sırf balın hatırına ve sizlerin hatırına merakta bırakmamak adına yapıcam testi
canım bende sırf senden haber varmı diye açtım valla
biraz korkorak birazda heyecanla ama neyse yarına saklıyım
heyecanımı ben en iyisi Şeniz
hoşgeldin aramıza arkadaşım inşallah tez zamanda sende hamiş olursun burası çok uğurlu bi topik genelde yeni gelen arkadaşlarımız hep hamiş kalıyo sende çok yakında hamiş kalırsın inşallah
hoş geldin aramıza rabi,m kolaylık versin hepimize inşşşşşşşş
Ben fazla heycanlanamıyorum nedense kaydirigubbakcemile3
Sonuç 3seneden beri hiç değişmediki :sinifsinif:
ayyy ne güzel ağzından bal damlıyor arkadaşım inşallaaaaahh cümlemizekaydirigubbakcemile2
amiiin listeyi kim yapıyordu beni ekledimi acaba bilgileri verdim ama listeyi göremedim ayrıca hızınıza yetişmek mümkün değil walla
günün ilk günaydını aymesden gelmiş
ikincide benden olsun
günüz aydın güzel haberlerle dolu lsun inşşşşşşşşş
kızlar eşim test almayı unutmuş
yarın sabah sırf balın hatırına ve sizlerin hatırına merakta bırakmamak adına yapıcam testi
ben fazla heycanlanamıyorum nedense kaydirigubbakcemile3
sonuç 3seneden beri hiç değişmediki :sinifsinif:
günaydın canım inşallah çokkkkkkk güzel haberler alırız bugün:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?