Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[KIZLAR BEN ÇIKIYORUM
SİZE İYİ AKŞAMLAR
YARIN YİNE ÜNVRST YE KADEŞİMLE GİDECEĞİM AKŞAMA ANCAK GELİRİM
İNŞŞ HER ŞEY YOLUNDA GİDER İNŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
KIZLAR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
RABİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSŞİN İNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ah canım sorma be ya bende aynı işkurun kursuydu dikiş nakış kesin kayıtlar için gittik kurs hocası dediki yatkınlığınız varsa seçin yoksa diğer kursları seçin dikiş kursunu seçecek eli yatkın olan kursiyerle mani olmayın dedi yarım bırakacaksanız yani başlamayın dedi anacım bende evde elime iğne iplik bile almayan biriyim bişey söküldümü küçükse çöpe büyükse rafa ... aslında huyumu biliyodum bana göre olmadığınıda ama işsizlik belasına gitmiştim hocada öyle diyince bıraktım kursu bir gün bile gitmedim yani ama sonra pişman olduğumdada iş işten geçmişti hakkım yanmıştı sen yarım bırakma canım istersen yaparsın bence hem denemekle bişey kaybekmessin inşallah başarırsın canım başarırsan banada kılavuz olmuş olursun çünkü bende dikişi nakışı hiçmi hiç sevmeemm:))

peşini bırakmadım canım henüz.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
18 kasıma kadar vaktim var..
sperm testini tekrarlamayı düşünüyoruz.
eğer yine bir öncekinden düşük çıkarsa gidip göstericem onlara :mymeka:
uyuzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mymeka: :mymeka: :mymeka:

kızlar eşim test almayı unutmuş
yarın sabah sırf balın hatırına ve sizlerin hatırına merakta bırakmamak adına yapıcam testi

fatimacım ben de belediyeninkine gidiyorum..ama geç başlamış bu sene...bilmem artık ben dikebilecek miyim...benim morale çok ihtiyacım va...yeni bir başlangıç o kadar rahatlatıyor ki anlatamam...yüzmeye de başladım, o bambaşka bir terapi...o da belediyenin...bedava bomba bulsam ona da atlayacam alayım die -tatlicadiarzu- tek sorun evde dikiş makinam yok bu arada onu da söyleyeyim...senin var mı

yarın sabah sırf balın hatırına ve sizlerin hatırına merakta bırakmamak adına yapıcam testi

canım bende sırf senden haber varmı diye açtım valla
biraz korkorak birazda heyecanla ama neyse yarına saklıyım
heyecanımı ben en iyisi Şeniz

canım bende sırf senden haber varmı diye açtım valla
biraz korkorak birazda heyecanla ama neyse yarına saklıyım
heyecanımı ben en iyisi Şeniz

Ben fazla heycanlanamıyorum nedense kaydirigubbakcemile3
Sonuç 3seneden beri hiç değişmediki
:sinifsinif:

hoşgeldin aramıza arkadaşım inşallah tez zamanda sende hamiş olursun burası çok uğurlu bi topik genelde yeni gelen arkadaşlarımız hep hamiş kalıyo sende çok yakında hamiş kalırsın inşallah

ayyy ne güzel ağzından bal damlıyor arkadaşım inşallaaaaahh cümlemizekaydirigubbakcemile2

slm kızlarrr.....
bayağıdır uğramıyordum pinkim can isonun hamiş olduğunu söyledi.....

canisom tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin....

sabom merakla bekliyorum ben de inşallah hamişsindir canım....

kızlar merhaba kızlar artık sık giremiyorum topiğee
hepinizi özledimm

tulinim hayırlısı be canım belkide aşılama ile gelecek bebişin

sabo inşallah hamişsinidrr canım beniimm

yaa size bise sorcam ben bu ay ovuluasyon testi aldım 30 günde bir oluyorum bazende 28 bazende 29 değişiyor oyuzden 12. gün başladım yapmaya 13. 14. 15 gün yaptım bişe yok kafama takıldı illa 4 saat idrara çıkmamamı gerekiyo bide su çok içmeyin diyorr ama ben beklemedin 4 saati 1 veya 2 saat sonra yaptımm bide çay ve kahveyi severim ve içerim acaba onlarmı etkiledi anlamadım ben mi yanlış yapıyorum...

tülincim hayırlısı olsun..belli mi olur?
belki Allah aşılamayla yüzünü güldürür..
hem aşılamada yumurtalıklar daha güzel çalışıyor,daha çok sayıda yumurta oluşabiliyor..
aşılamada ilişki yasağı da yok..
belki de bu sebeple doğal yoldan olur:)
canım bişey sorcam..rapor için ilk ne götürdün?aşılama kararı ne kadar zamanda çıktı?
ve şimdi aşılamayı devlette mi yaptırman gerekiyor?

melonicim,evet ovulasyon testi için 4 ssaat idrarını tutman gerkiyor..çok zor bilioyrum ama maalesef böyle..bu 4 saatin ilk 1-2 saatinde sıvı tüketebilirsin ama 2 saatten sonra tüketmemeye özen göstermen lazım..ben de 28 günde bir oluyorum..ama bir defasında 11.günde yumurtlamıştım..yani günü tam belli olmuyor..o yüzden adet bittiği gibi başlamak daha iyi oluyor.ama belli olmaz..belki de daha geçmemiştir ovulasyon günün..ben bir defasında da yumurtlayacakmıyım acaba diye diye sırf stresten 17-18 .günlerde yumurtlamıştım..senin inşallah geçmemiştir tatlım..

canlarım yine ilk günaydınıznız benden
herkese kocaman kucak dolusu sevgileropuyorumnanaktan
inşallah çok güzel bi gün olur sabodan müjde gelirse:lepi:
oh ne güzel olur valla sabolim canım akşam rüyama girdin valla
okadar çok düşünüyorumki seni inş.hayra çıkar rüyam:Saruboceq:

günün ilk günaydını aymesden gelmiş
ikincide benden olsun
günüz aydın güzel haberlerle dolu lsun inşşşşşşşşş

ben fazla heycanlanamıyorum nedense kaydirigubbakcemile3
sonuç 3seneden beri hiç değişmediki
:sinifsinif:

sabo bak bu gün çok güzel şeyler olacak
ve sen anne adayı olarak diğer listeye geçeceksin
3 yıldır değişmeyen her şey değişecek

günaydın canım inşallah çokkkkkkk güzel haberler alırız bugün:jeyyar:

GÜNAYDIN AYMESİM
İNŞŞŞ CANIM BENDE ÇIKIYORUM ŞİMDİ
KADEŞİMLE GİDECEĞİM İNŞŞŞ
AKŞAM GELDİĞİMDE BURASI COŞMUŞ OLUR
İİNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…