Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar.uzun bir aradan sonra sizleyim.hamile oldu bizi unuttu demeyin sakın.bebeğim ben iyiyiz çok çükür.bgn 11 hafta 4günlüğüz.sizler nasılsın yani hamiş haberleri varmı bakalım,,,can-iso tebrik ederim canım senide.allahım elimize almayı nasip etsin.

canım o sorunu olduğunu bilmiyorum..
ameliyattan sonra 1 sene ilaçlarını kullandı..
düzeldi ilaçlara devam etti yine bir süre daha düşmeye başladı..
herşeyi bırakın dedi doktor..
hala düşüşteydi..
herşey yolundayken iyice kötüleşti..
şimdi aralıkta birşey kalmazsa diye endişem..
bilmiyorum canım.. bakalım ne olucak.

canım bizim ameliyat falan olmadı ama eşim tedaviye ilk başladığına sayı 18 milyondu her tedaviden sonra her ilaçtan sonra sayı azaldı morfoloji bozuldu şimdi sayı 4.500 morfolojide %1 dr bu durumun pskolojik olduğunu söledi yani gerçekten sorun eşimin bunu takmasından mı yoksa dr ler açıklayamamasındanmı bilmiyorum ama inşşş her şey yoluna girer hepimiz için inşşşşş

hoş geldin canım rabim sorunusuz bir hamilelik versin sağlıcakal kucaklamayı nasip etsin inşşşşşş

kızlar merhabalar.oh keyıfler yerıne gelmıs cok sukur...
tıulın hayırlı olsun canım.burda asılama ıle ne mucızeler gorduk bılıyosun.bıtanesıde sana ugrar ınsallah hayatım..
tuana saglıkla kucagına alırsın ınsallah canım bebısını..
ebru bende dıkıs kursuna gıdıyorum.gercekten cok ıyı gelıyor.kendıme bırsuru sey dıktım.gıyıyyorum bıle.bırakma sakın terapı gıbı oluyor vallahı.sene sonundada sergı olur.sen beledıyenın kursunamı gıdıyosun yoksa ozelmı.ben beledıyenınkıne gıdıyorum.cok ıyı hocalar var.guzel ılgılenıyorlar yanı..

arkadaşlar ankarada kısırlık araştırma ve tedavi merkezi varmış üniversite hastanesinin ismini hatılayamadım bilgisi olan arkadaşlar ismini söyleyebilirmi bide eşim için çok iyi ürolog yardımcı olun lütfen

canım hiç bir fikrim yok bu ko0nuda

maalesef canım hiç bilmiyorum.
ama dur bi dakika.
sanki ankara üniversitesinin var mıydı?
yazarken hatırladım.
öyle birşeyler okumuştum.

nan ben kafaya koydum.
valla bana yakışır bence en çok.:sm_cool:
başkasını yap bakalım müdür yardımcısı yıkarım ortalığı.:1ninca:Çok üzgünüm çoook

KIZ BENDEN SANA BİR OY HADİ YOLUN AÇIK OLSUN SAYIN MÜDÜR YARDIMCISI :roflol::roflol::roflol::roflol:

anladım canım..
streste etkilidir tabi ki..
ama bünyeye göre ilaçların etkisi de ters olabiliyor.
biz testleri aylık yaptırdık yenilenmeden yani..
her seferinde daha kötü çıktı..
doktorlar birşey diyemiyor ama demek için pek çabaları da yok..
banane diye düşünyorlar..

tıulın hayırlı olsun canım.burda asılama ıle ne mucızeler gorduk bılıyosun.bıtanesıde sana ugrar ınsallah hayatım....

doğru diyorsun canım..
ancak mucize olur aşılamanın tutması..

nan ben kafaya koydum.
valla bana yakışır bence en çok.:sm_cool:
başkasını yap bakalım müdür yardımcısı yıkarım ortalığı.:1ninca:Çok üzgünüm çoook

Dedektifim benim :)) topik dedktüfüm tamam müdür yardımcısı sensin ama ortada topik yok tozum :roflol:

Tuliyn uf keşke direk tüp bebek çıkartsaydılar..Aşılamayı oldum olası sevmiyorum .Olsun herşeyde bir hayır vardır belkide rabbim senin kolay bir şekilde bebeklerini göndericek :) bebeklerii dedim belkide ikiz olur

saol datlum.
Yeterim bana oy verirde beni kim tutar.
oh yandan yandan:sm_cool:

:roflol::roflol::roflol::roflol:KIZLAR BU GÜN BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜNÜZ RABİMDE SİZLERİ GÜLDÜRÜR İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…