aymescim ben mc den se burger king i tercih ederim -ki sağlıklı beslenmeye çalıştığım için çok nadir yerim
bu reklamdan sonra burger king den soğudum resmen
eminim ki çoğu kişi de aynı düşünüyordur...bu reklamı yapan reklamcıyı, hele hele bu reklama onay veren burger king yetkilisini bulup sormak lazım -nedennn?!!!!!
rafa kaldırılmış bebek :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:
balım kız .......... O bebiş orda yalnız korkmayacakmı yanına bir kaçtane daha koy
delü balım ulan milleti umutlandırma nan bişiy çıkıcağı yok pinkim tüpten sonra gecikme olması normal dedi .. drum bana adet gecikmem olmasın diye adetin 16.günü duphaston başlatmıştı ilacım biteli baya oldu ama hala gelen yok :bbo:
RAFa kaldırılmış bebek :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:
delikafaduldendelikafadulden
slm kızlar nasılsınız can -iso hamileymişsin hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah
tedavideki arkadaşlar inşallah emeklerinizin karşılığını alırısnız
selam kızlar
can isom tekrar tekrar tebrik ederim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin bi kaç defa yolladım ama kalabalıkta kayboldu sanırım:)
ebrucum tebrik ederim enerjine hayran kaldım bende geçen yıl çok çabaladım bir iş bulabilmek için ama olmadı bilgisayar kursu dikiş kursu işkur kursları kps filan ama olmadı bi baltaya sap olamadım inşallah sen olursunda hayatın daha dolu dolu geçer canımyüzerken aklına benide getirmeyi unutma olurmu tatlım benim için bi tur fazladan at
aaa sabo testmi yapıyor? Hadi hayırlısı sonuç kaçta çıkacak...
can iso hamileymişsin canım. çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ben çok yoğun çalışıyorum. Pek vaktim olmuyor girmeye. özledim sizleri... Gitmem yakındır kızlar eşimle...
selam kızlar..
heyetten aşılama kararı çıktı..
aralıkta aşılama yapılacak..
boş yere yapılacak zaman kaybı olacak uğraştıracaklar..
hayırlısı artık ne yapim.
çok sıkıldım artık..
canııııım çok sağol bitanem, buraya yazman sorun değil tatlım niyetini ve iyi dileklerini biliyorum zaten, rabbim buradaki arkadaşlarımın hepsine ve isteyen herkese biran evvel nasip etsin inşallah, dualarım sizinle canım benim:saruboceq::saruboceq::saruboceq::1hug:
aaa sabo testmi yapıyor? Hadi hayırlısı sonuç kaçta çıkacak...
can iso hamileymişsin canım. çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ben çok yoğun çalışıyorum. Pek vaktim olmuyor girmeye. özledim sizleri... Gitmem yakındır kızlar eşimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?