Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hahahha balsurat amma heyecan yaptın sabo için...sen bu gazla kendin de test yaarsın acaba sabo hamile mi diye ..tek gelirse cık, çift çizgiyse hamiş ... naniknanik
şaka bi yana inşallah hayırlı haberlerini alırız sabonun..halay çekilecek sabaa akşama

aslında mantığı doğru bu aptallar bile anladı ozaman herkes anlar anlamında bence sırf bunun için oynatmışlar onlarızemuszemus

ay bir de GDO ürünleriyle başımız belada şimdi...daha başka işleri yoktu sanki...bizim tohumlarımız nelerine yetmiyor anlamıyorum

RAFa kaldırılmış bebek :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:

Eklentiler

• ${2DE65FF7-91CE-4FA9-9330-82C3135721F9}.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 18
delü balım ulan milleti umutlandırma nan bişiy çıkıcağı yok pinkim tüpten sonra gecikme olması normal dedi .. drum bana adet gecikmem olmasın diye adetin 16.günü duphaston başlatmıştı ilacım biteli baya oldu ama hala gelen yok :bbo:

Tamam peki :kedi: benneyaptımki

delikafaduldendelikafadulden
slm kızlar nasılsınız can -iso hamileymişsin hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah
tedavideki arkadaşlar inşallah emeklerinizin karşılığını alırısnız

slm canım hoşgeldin, nasılsın? çok sağol, amin inşallah,

selam kızlar

can isom tekrar tekrar tebrik ederim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin bi kaç defa yolladım ama kalabalıkta kayboldu sanırım:)

ebrucum tebrik ederim enerjine hayran kaldım bende geçen yıl çok çabaladım bir iş bulabilmek için ama olmadı bilgisayar kursu dikiş kursu işkur kursları kps filan ama olmadı bi baltaya sap olamadım inşallah sen olursunda hayatın daha dolu dolu geçer canımyüzerken aklına benide getirmeyi unutma olurmu tatlım benim için bi tur fazladan at

canııııım çok sağol bitanem, buraya yazman sorun değil tatlım niyetini ve iyi dileklerini biliyorum zaten, rabbim buradaki arkadaşlarımın hepsine ve isteyen herkese biran evvel nasip etsin inşallah, dualarım sizinle canım benim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

aaa sabo testmi yapıyor? Hadi hayırlısı sonuç kaçta çıkacak...

can iso hamileymişsin canım. çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

ben çok yoğun çalışıyorum. Pek vaktim olmuyor girmeye. özledim sizleri... Gitmem yakındır kızlar eşimle...

sağol nesrinimmm çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin göbişleri bebişlerle doldursun inşallah

canım üzülme her işte bir hayır vardır belkide tüpe gerek kalmıcak biz burda ne süprizler gördük yaşadık hep birlikte o yüzden umutlu ol aşılaman olumsuz olmasın canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

balsurat sana koca bi prafo alkisalkisalkis hani dedikoducu tipler pencereye yastık koyup gelen geçene bakar ya...tam bu kıvamda olmuş civeleeem

caneylom atarım tur atarım tabe...istersen senin için ekstradan overlok da geçerim ... şakkıdı öğretirler mi acep...ben dikiş konusuna pek bi fransızım..aslında ithalatçıyım, bu kurslarla yakından uzaktan alakam yok..ama işte işsizliiin canı çıksınnn

amin canım inşşş sizlere sağlıcakal kucaklamayı nasip etsin rabim bizlerede

hoş geldin canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…