oldular bile canım maşşallahhh bir sürüler ekranda gördüm yumoşlarımı çabuk çabuk buyuttum gecen hafta bu gunlerde doktora yeni gitmişitk bu hafta toplanıyo çok şükürhayırlı cumalar canlar
dualarımız hayırlısıyla kabul olur inşallah :Saruboceq:
özlemcim rabbim gönlündekini versin sana canım :CüvCüv:
inşallah sağlıklı bir sürü yumişlerin olur yerimseniben
canım yaa maşşallah çok büyümüş toparlanmış hiç prematüre gibi değil maşşallahhhhhhiyiyiz canım kızım da büyüyor 1600 dogmustu 3800 olduk duzeltilmis yası 1 haftalık premature oldugu icin duzeltilmis yasımız var bu da son halimiz Allahım isteyen herkese nasip etsin bende gecen yıl bu zamanlar tedaviye baslamıstım dualarınızla simdi kızımla dua ediyoruz hayırlı saglıklı evlatlar en kısa zamanda insallah
inşallah canım inşallah bende halay çektiricem bu millete bir gun az kaldıkızlar nasılsınız özlem inşaallah hayırlı haberlerini alıcaz canım az kaldı:lepi:
ece kızın çok tatlı
Allah hepimize bu duyguyu tattırır inşaallah:Saruboceq:
tulinciğim sağol düzelmiş mi sencede.... kızlar sizin sorununuz ne herkes aşılama mı yapıyo eger bizimde 3 ay sonra olmazsa bizde aşılama yapalım diyoruz
ameliyat öncesini bilemiyorum tabi ama değerler normal canım..
aşılama kahretsin ki şart mıdır nedir yaptır tüp gerekirse daha fazla zaman kaybetmezsiniz..
aaa tülincim topla kendiniiii...sen pozitif bir insansın...olmuyor ama walla..iki aşılama olursun sonrası tüp bebek...biraz daha geç olacak, ama inşallah hayırlısıyla olacak be yauw
kıs ben ne yapayım...elim kolum bağlı..Allah ıma şükürler olsun yaşıyoruz bir şekilde
hadi ama yaaa
ben neşeli, pozitif tülinimi istiyorum
kıslllaaaa yardım edin de tülin kendine gelsiiiinnn
canım sana yazamadım yazdıgın bölüm uzundu. evet canım az kaldı ama bana ne zaman geçti zaman bu hale geldim . hiç anlamadım. asıl zor kısmı test gununu beklemek sanırım 2 hafta nasıl geçicek bakalım:ecrin_bebek:
hangisi daha iyi ki ?
hoşgeldin samsakcım...canım ben prolaktin tedavisi gördüm uzun süre...sonra anladım ki herşey kafada bitiyor...e yaşanan tecrübeler de insanı olgunlaştırıyor...baktım stresin maması olmuşumsana da geçmiş olsun...senin hikayen nedir..inşallah bu mübarek günde sen de hayırlı haberlerini alırsın
canım biz 18 aydır evliyiz evlenmeden önce biliyordum eşimin azosperm olduğunu ama micro tese de çıkar diye düşünmüştüm. eylülde tür bebeğe karar verdik ben ilaçları kullandım eşimde micro tese oldu sonuç kocaman bi sıfır. patolojide de sonuç olumsuz çıktı. eşim tamamen bu konuyu kapattı benim de açmama izin vermiyor ama benim içim hergün cayır cayır yanıyor. kimseyle konuşamıyorum. zaten benim ailemin durumdan haberi yok. çocuk istemiyoruz zannediyorlar. onun annesi de sürekli öbür oğlunun yeni doğan bebeğinden bahsedip duruyor. zaten onunla derdimi paylaşacak değilim. kendi kendime düşüne düşüne kafayı yiycem. hergün sinir stres içindeyim. biliyorum ne düşünürsem düşüneyim çare değil ama gerçekten kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum.
canım biz 18 aydır evliyiz evlenmeden önce biliyordum eşimin azosperm olduğunu ama micro tese de çıkar diye düşünmüştüm. eylülde tür bebeğe karar verdik ben ilaçları kullandım eşimde micro tese oldu sonuç kocaman bi sıfır. patolojide de sonuç olumsuz çıktı. eşim tamamen bu konuyu kapattı benim de açmama izin vermiyor ama benim içim hergün cayır cayır yanıyor. kimseyle konuşamıyorum. zaten benim ailemin durumdan haberi yok. çocuk istemiyoruz zannediyorlar. onun annesi de sürekli öbür oğlunun yeni doğan bebeğinden bahsedip duruyor. zaten onunla derdimi paylaşacak değilim. kendi kendime düşüne düşüne kafayı yiycem. hergün sinir stres içindeyim. biliyorum ne düşünürsem düşüneyim çare değil ama gerçekten kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum.
Allah yardımcın olsun canım..
çaresizlik zor..
Rabbim mucizesini sizde göstersin bir an önce inş.
en olmaz denenler oluyor..
ebrucum Allah şifalar versin ve verdiği şifayı kaybettirmesin. inşallah güzel sonuçlar alırsın. rabbim yüzünü güldürsün. heranlamda.
ama üzülerek ne elde edeceksin canım...sizin önünüzde şimdi seçenek aşılama...bırak olsun...olmadı mı bir daha olsun...sonra tüp bebek...ne yapalım canım...bir yerden sonra kaderin önüne geçilemiyor...eğer kafana çok takarsan eşine de yansıtırsın ve de bu ikinizin hormonlarını da tepe taklak yapar..inan ki sağlık olsun..inan ki ağız tadı olsun...gerisi önemli değil hayatım...ben de şimdi eşim niye kanser, ben niye bebek yapamıyorum diye günlerimi cehenneme mi çevireyim...hayır tabii ki...eşimin sağlığı başta gelir...ufak bir şeye stres yapsa içim gidiyor...kafayı birşeye taksa o şey için çözümler arıyorum...elim yüreğimde...ne yapalım Allah bu günümüzü aratmasın
geçenlerde rüya gördüm ...10 gün sonra eşimin kontrolleri var...yine kanser oluyordu...o rüya nasıl bitti, nasıl kendime geldim anlatamam...grip olacak diye ödüm kopuyor....bu arada ne olur dua edin kızlar bizim için bu mübarek günde...ne olur hayırlı sonuçlar alalım..ben bugün regl oldum, dualarınızdan mahrum etmeyin beni..Allah hepinize hayırlı, sağlıklı, Allah ın razı olduğu çocuklar versin
hadi tülincim vardır bunda da bir hayır..moralini tez topla...hayat mucizelerle dolu...şimdi yemene içmene dikkat et, sağlıklı beslen...ve inan..gerisi Allah tan canım
kusura bakmayın sizi üzdüysem...ama şükretmeniz için iyi bir örneğim sanırım
canım biz 18 aydır evliyiz evlenmeden önce biliyordum eşimin azosperm olduğunu ama micro tese de çıkar diye düşünmüştüm. Eylülde tür bebeğe karar verdik ben ilaçları kullandım eşimde micro tese oldu sonuç kocaman bi sıfır. Patolojide de sonuç olumsuz çıktı. Eşim tamamen bu konuyu kapattı benim de açmama izin vermiyor ama benim içim hergün cayır cayır yanıyor. Kimseyle konuşamıyorum. Zaten benim ailemin durumdan haberi yok. çocuk istemiyoruz zannediyorlar. Onun annesi de sürekli öbür oğlunun yeni doğan bebeğinden bahsedip duruyor. Zaten onunla derdimi paylaşacak değilim. Kendi kendime düşüne düşüne kafayı yiycem. Hergün sinir stres içindeyim. Biliyorum ne düşünürsem düşüneyim çare değil ama gerçekten kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum.
[ı]canım üzmek istemiyorum sizleri..[/ı]
[ı]ama paylaşamazsam çatlıcam..[/ı]
[ı]allah kimseyi dermansız bırakmasın..[/ı]
[ı]sizin içinde çıkış yolunu göstersin inş..[/ı]
[ı]daha kötüsünü her zaman düşünüyorum ama insanoğlu işte..[/ı]
[ı]o an başındaki dert büyük geliyor..[/ı]
[ı]özür dilerim seni üzdüğüm için.. [/ı]
aminn, hepimizin inşallah canım...allah hepimizin dualarını peygamberimiz hz. Muhammed adına kabul eder inşallah...biliyorum ki gözleriniz yaşlı...inşallah bundan sonraki ağlamanız sevincinizden olur sadece
ne olur hayatın iyi yönlerini görüp mutlu olun, kötü birşey olsa ondan ders çıkarın
yoksa üzülmekle hayat geçmiyor
canım yaaa çok doğru düşünüyorsun hep dertlenerek hep kederlenerek
hayatı kendimize zehir etmeyelim elbette çok yorulduğumuz bunaldığımız zamnlar olacak
ama inşş olarında üstesinden gelmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?