Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oldular bile canım maşşallahhh bir sürüler ekranda gördüm yumoşlarımı çabuk çabuk buyuttum gecen hafta bu gunlerde doktora yeni gitmişitk bu hafta toplanıyo çok şükür
canım yaa maşşallah çok büyümüş toparlanmış hiç prematüre gibi değil maşşallahhhhhh
kızlar nasılsınız özlem inşaallah hayırlı haberlerini alıcaz canım az kaldı:lepi:
inşallah canım inşallah bende halay çektiricem bu millete bir gun az kaldı
ece kızın çok tatlı
Allah hepimize bu duyguyu tattırır inşaallah:Saruboceq:

tulinciğim sağol düzelmiş mi sencede.... kızlar sizin sorununuz ne herkes aşılama mı yapıyo eger bizimde 3 ay sonra olmazsa bizde aşılama yapalım diyoruz

ameliyat öncesini bilemiyorum tabi ama değerler normal canım..
aşılama kahretsin ki şart mıdır nedir yaptır tüp gerekirse daha fazla zaman kaybetmezsiniz..

aaa tülincim topla kendiniiii...sen pozitif bir insansın...olmuyor ama walla..iki aşılama olursun sonrası tüp bebek...biraz daha geç olacak, ama inşallah hayırlısıyla olacak be yauw
kıs ben ne yapayım...elim kolum bağlı..Allah ıma şükürler olsun yaşıyoruz bir şekilde
hadi ama yaaa
ben neşeli, pozitif tülinimi istiyorum

kıslllaaaa yardım edin de tülin kendine gelsiiiinnn

ameliyat öncesini bilemiyorum tabi ama değerler normal canım..
aşılama kahretsin ki şart mıdır nedir yaptır tüp gerekirse daha fazla zaman kaybetmezsiniz..

canım sana yazamadım yazdıgın bölüm uzundu. evet canım az kaldı ama bana ne zaman geçti zaman bu hale geldim . hiç anlamadım. asıl zor kısmı test gununu beklemek sanırım 2 hafta nasıl geçicek bakalım:ecrin_bebek:

tülincim daha bu sabah bir arkadaşa daha yazdım..al sen de oku canım

ah selmacım ah...bugüne kadar konuştuklarım boşuna mıydı...önemli olan sizin sağlığınız ve ağız tadı...bebek gelir de bunlar giderse ne olacak canım...rüyada bebek görmek iyidir..hayırlı bir haber alırsın inşallah...bak canım yine yine yine demeyi bırak artık....insanın başına ne geleceği hiiiiç mi hiç belli değil...1 salise sonrasının garantisi yok...bu üzüzntü keder yerine hayata umutla bakmaya çalış...ne güzel çalışabiliyorsun...ya işten çıksaydın, ya Allah korusun çalışamaz hale gelseydin, ya iş yeri kapatılmış olsaydı, ya ocak ta doğurup şubatta kaybetseydin bebeğini....
bu ya ya ya ları çoğaltmak mümkün...
bak gel ne yapalım...sağ baş parmağını elinin içine sakla ve o olmadan iş yapmaya çalış..ne bileyim ayakkabı bağlamaya çalış, bardak al, yazı yazmayı dene
bu sadece bir organımız...lafı uzatmama gerek var mı hayatım...
gel bu hayırlı Cuma gününde şükret ve hayırlısı için dua et...inan ki şükredecek çok şeyimiz var hayatta

ebrum biliyorum herşeyin daha kötüsü var hayatta..
ama hakkımda verilen karara müdahale edememek çok canımı sıkıyor..
neye göre hangi mantıkla verdiler bu kararı..
sorunumuz spermler ürolog ilkte direk tüp aşılama zaman kaybı deyip sonra aşılamaya nasıl imzasını atıyor..
dediğim herşeye neden karşı çıkıyor..
çok arada kaldım başka yere gidip şansımı denesem mi aşılamayı yaptırsam mı..
şu durumu atlatana kadar kendime gelemicem sanırım canım..
kusura bakma üzmek istemiyorum ama kötüyüm.. senağlama

canım olsun konuşuyoruz nasılsa..
o günlerde geçicek inş sonunda güzel haberi alıcaz..
anlamadan sorunsuz geçsin inş herşey..

hangisi daha iyi ki ?

aşılamanın normal ilişkiden farklı yanı spermlerin yıkanıp enjekte edilmesi canım..
tabi sende ilaç kullanıp yumurtaları çoğaltıyosun..
tüp daha iyi çünkü en azından döllenen embriyoları transfer ediyorlar..
tutar tutmaz orası Allah'ın takdiri..

canım biz 18 aydır evliyiz evlenmeden önce biliyordum eşimin azosperm olduğunu ama micro tese de çıkar diye düşünmüştüm. eylülde tür bebeğe karar verdik ben ilaçları kullandım eşimde micro tese oldu sonuç kocaman bi sıfır. patolojide de sonuç olumsuz çıktı. eşim tamamen bu konuyu kapattı benim de açmama izin vermiyor ama benim içim hergün cayır cayır yanıyor. kimseyle konuşamıyorum. zaten benim ailemin durumdan haberi yok. çocuk istemiyoruz zannediyorlar. onun annesi de sürekli öbür oğlunun yeni doğan bebeğinden bahsedip duruyor. zaten onunla derdimi paylaşacak değilim. kendi kendime düşüne düşüne kafayı yiycem. hergün sinir stres içindeyim. biliyorum ne düşünürsem düşüneyim çare değil ama gerçekten kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum.

ama üzülerek ne elde edeceksin canım...sizin önünüzde şimdi seçenek aşılama...bırak olsun...olmadı mı bir daha olsun...sonra tüp bebek...ne yapalım canım...bir yerden sonra kaderin önüne geçilemiyor...eğer kafana çok takarsan eşine de yansıtırsın ve de bu ikinizin hormonlarını da tepe taklak yapar..inan ki sağlık olsun..inan ki ağız tadı olsun...gerisi önemli değil hayatım...ben de şimdi eşim niye kanser, ben niye bebek yapamıyorum diye günlerimi cehenneme mi çevireyim...hayır tabii ki...eşimin sağlığı başta gelir...ufak bir şeye stres yapsa içim gidiyor...kafayı birşeye taksa o şey için çözümler arıyorum...elim yüreğimde...ne yapalım Allah bu günümüzü aratmasın
geçenlerde rüya gördüm ...10 gün sonra eşimin kontrolleri var...yine kanser oluyordu...o rüya nasıl bitti, nasıl kendime geldim anlatamam...grip olacak diye ödüm kopuyor....bu arada ne olur dua edin kızlar bizim için bu mübarek günde...ne olur hayırlı sonuçlar alalım..ben bugün regl oldum, dualarınızdan mahrum etmeyin beni..Allah hepinize hayırlı, sağlıklı, Allah ın razı olduğu çocuklar versin
hadi tülincim vardır bunda da bir hayır..moralini tez topla...hayat mucizelerle dolu...şimdi yemene içmene dikkat et, sağlıklı beslen...ve inan..gerisi Allah tan canım
kusura bakmayın sizi üzdüysem...ama şükretmeniz için iyi bir örneğim sanırım

ebrucum Allah şifalar versin ve verdiği şifayı kaybettirmesin. inşallah güzel sonuçlar alırsın. rabbim yüzünü güldürsün. heranlamda.

Allah yardımcın olsun canım..
çaresizlik zor..
Rabbim mucizesini sizde göstersin bir an önce inş.
en olmaz denenler oluyor..

samsakcım, sana önerim içinde biriktirme acılarını...paylaş birileriyle...o duygular içinde birikir birikir sonra bir yerden patlar...Allah korusun...ailenle paylaşmanı dilerim...özellikle de eşinin ailesiyle...o güzel için cayır cayır yanmasın...daha yeni evlisiniz...tv de duymuştum iyi bir yerde işinin ehli uzmanlara yaptırmak önemliymiş...bir de bir kez yaptırmak değil birkaç kez yaptırmak gerekebiliyormuş...
bak hayatta sakın ha sakın stres yapma hiçbir şey için...olabildiğince sakin yaşamaya çalış hayatını...herşeyin allah tan gelip yine Allah tan alınacağını unutma...hayat koca bir sınav...inşallah sınavarımızdan alnımızın hakkıyla geçeriz...yalnızlık Allah a mahsus...paylaş canım..belli mi olur hiç ummadığın bir yerden yardım, bir çıkış yolu gelir

ebrucum Allah şifalar versin ve verdiği şifayı kaybettirmesin. inşallah güzel sonuçlar alırsın. rabbim yüzünü güldürsün. heranlamda.

aminn, hepimizin inşallah canım...Allah hepimizin dualarını peygamberimiz Hz. Muhammed adına kabul eder inşallah...biliyorum ki gözleriniz yaşlı...inşallah bundan sonraki ağlamanız sevincinizden olur sadece

ne olur hayatın iyi yönlerini görüp mutlu olun, kötü birşey olsa ondan ders çıkarın
yoksa üzülmekle hayat geçmiyor

canım üzmek istemiyorum sizleri..
ama paylaşamazsam çatlıcam..
Allah kimseyi dermansız bırakmasın..
Sizin içinde çıkış yolunu göstersin inş..
daha kötüsünü her zaman düşünüyorum ama insanoğlu işte..
o an başındaki dert büyük geliyor..
özür dilerim seni üzdüğüm için..

canım üzülme
allahın sonsuz mucizeleri vardır
inşş onlardan bir taneside size denk glir

canım ne demek üzmek istemiyorum sizi
biz neden buradayız
neden birlikteyiz
elbette bölüşeceğiz dertlerimizi sorunlarımızı
hep sölüyorum bizi biz anlarız
sakın kafana takma

canım yaaa çok doğru düşünüyorsun hep dertlenerek hep kederlenerek
hayatı kendimize zehir etmeyelim elbette çok yorulduğumuz bunaldığımız zamnlar olacak
ama inşş olarında üstesinden gelmeliyiz

yoo tülincim sen paylaşacaksın tabii ki...niye yazıyorsun demedim ki..ben üzülme istiyorum...tüm amacım moralini bir an önce toplaman hayatım....üzülmekle birşey yerine gelmiyor..aksine sağlığımızdan oluyoruz...size de birşey olacak diye ödüm kopuyor...asıl yazdıklarımla sizi üzdüysem ben özür dilerim...çatlama ne olur

geçende tv de Dr. ıbrahim Saraçoğlu söyledi...vücudumuzun direncini çökertip olmadık hastalıklara neden olan iki şey varmış...birincisi üzüntü, ikincisi de grip...kansere bile neden olurmuş düşün...ben mesela üzülsem hemen grip olurum...vücudum kırılır hemen...artık buna olanak vermemeye çalışıyorum...kötü bir şeyle karşılaşsam amaan şöyle olur böyle olur geçer diyorum...hakikaten de bazı şeylerin üstesinden gelmeye başladım..sen de öyle yap...hadi kalk göbek at, ne bileyim en sevdiğin yemeği yap, gez dolaş ve akşam eşin eve geldiğinde ikinizin de sağlıklı olması ve sevginizin gün geçtikçe arttığının önemli olduğunu söyle...birbirinizden güç alın...
şu an sadece stres ve üzüntü var kafanızda...ikiniz de rahatlatın birbirinizi...film izleyin, çekirdek çıtlatın, ne bileyim tavla oynayın...ama çocuk düşünmeyin...sadece aşılamaya giderken olur inşallah deyip besmeleyle evden çıkın...olmadı bir daha deneyeceğim zaten de...sen güçlüsün unutma
öptm kocaman tülincim...

değil mi yeterrcim yaa...
ayy hep bebek için mi halay çekecez..bugün de mutlu olalım diye halay çekelim....hadii çeppik çeppiikkk...tülincim hadi sen geç başa da koştur...aman çalınsın kasap havası hızlanalımmm

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt :teytey: :teytey:
bu araya kaynak yapan kesin balsurattır...farklı olacak ya arkadaş :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…