Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar ettiğiniz tüm dualar kabul olsun allahım bizlerin kucaklarını boş bırakmasın biran önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aminnnnnn cnaım benim içinde dua edin bugun yarın yumoşlarım toplanacak saat 8,30 da :kedi:

canım hayırlısı olsun inşallah dualarımız seninle olacak ne kadar güzel yaklaştın meleklerine yada meleğine alllahım emeklerinizi boşa çıkarmasın gönlünün muradını versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tülinim canım herşey iyi olacak merak etme sende hiçbir sorun olmadığı için aşılama yapmayı uygun görmüşlerdir ama sendede ufacık bir sorun olsaydı ki iyi ki yok o zaman direk tüpe onay çıkardı devlet tüp bebekte çok prosedür izliyor malesef baya rant kapısı olmaya başladığı için asıl böyle gereken insanlarda mağdur olabiliyor tatlım ama herşeyde bir hayır vardır lafı çokkkk doğru boşuna söylenmeyen bir laf allahım senin için bunu uygun gördü böyle olacak ve bakacaksın hiç istemeden yaptırdığın aşılamada yada sonrasında hamiş kalacaksın buna inan ve rahat olarak aşılamanı yaptır olmazsada takdiri ilahi deyip tüpe geçersin sonuçta çaresi olmayan bir dert değil ortadaki canım bizler seni çok seviyoruz ve iyiliğini istiyoruz kendini yıpratmanada gönlümüz razı gelmiyor tatlımmm

ebru canım allahım eşini senin başından hiçç eksik etmesin sonuçlarınızda allahın izniyle güzel çıkacak inşallah canım merak etme rabbim dularımızı kabul etsin

Canım Allah eşinin ve tabiki senin yardımcın olsun
bu günler zor günler ama inşallah ileride gülerek hatırlarsın
eşinin hastalığından eser kalmaz inşallah
kontrolleri içinde herşey dileğin gibi olsun
Dualarımdasın :Saruboceq: :Saruboceq: rüyaların tersi çıkarmış,
senin rüyanında tam tersi çıkar inşallah:Saruboceq:

canım ben seni çok iyi anlıyorum
bazı durumlarda insan üzülmeden yapamıyo işte
ama tabiki bizimle paylaşıcaksın ne demek özür dilemek
falan biz ne için burdayız herşeyi paylaşmak için dimi
sadece sevinçlerimizi değil üzüntülerimizide paylaşıcaz
dediğin gibi insanoğlu hep kendi başındakini en kötüsü sanıyo
ama beterin beteri var sakın unutma
Allahım yardımcın olsun:Saruboceq:
kendinide çok yıpratıp üzme
doktorlar karşısındakini hiç düşünmüyolarki
bize bile rapor çıkarmamak için binbir dereden su getirtmişlerdi
çok sinirlenip özel hastanede denedim bende tüp bebeği
ama olmadı işte şimdi tekrar denemek için uğraşıyorum
maddi manevi çok zorluyo ama napalım buda benim kaderim

kızlar hayırlı cumalar.kurstan geldım bı bakayım dedım..
morelerı bozmak yok.allahın ıznı ıle hepımız anne olacagız.mevla dualarımızı elbet kabul edecek..pes etmek yok..

CANIM HAKLISIN YYAAAAA :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey:

Tuliynin ne oldu nan seni ilk defa öyle gördüm :mymeka:toparlan .içinden gelmiyorsada yaptırma aşılamayı

canım rabim acil şifalar versin
rüyan hayırlara çıksın inşşşşş
çok haklısın sağlık her şeyden önce gelir
mevlam bu günümüzü aratmasın inşşşşşş
verdiklerine çok şükür

tüliiin nerdesin kaçırdım mı ben seniii

ebrucum seni yanlış anlamadım ve kırılmadım..
çok öptüm seni..
iyi olucam inş..

sağol canım biliyorum..
sizleri üzmek istemedim..
kendimi toparlamak destek almak için yazdım..

sağol aymesim..
hayırlısı tabi..
ne diyeyim artık nasılsa olacağına varıcak..
bakalım neler olucak..

canım çok geçmiş olsun
rabim rüyanı hayırlara çıkarsın
çok doğru sölüyorsun her şeyin başı sağlık
mevlem bu günümüzü aratmasın inşşşşşş

canım çok geçmiş olsun
rabim rüyanı hayırlara çıkarsın
çok doğru sölüyorsun her şeyin başı sağlık
mevlem bu günümüzü aratmasın inşşşşşş

nan bal bu topicte başka ne konuşulacak hamiş kalmayan bayanlar ne konuşur erkke indertıltesinden dolayı ne demek gelmicemmmm pat kütt sana

Kızlar ciddi söylüyorum bebe ile yazdığınız mesajları üstün körü okuyup geçiyorum hatta okumuyorum bile sıkıyor beni bu mevzu .HAklısınız başka ne konuşulcakki bu topikte bebeden başka :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…