neyttiriyonuz bakemmmmmmmmmmlülülülülülü
hayırlısı olsun canım...fadiğim yeni tarihim 3 aralık
inşaallah bi daha ki ay
ama galiba doğal yolu boşuna bekliyorum
şimdi aşılaman olmuştur canım...slm kızlarrrrr
yarın aşılamam yapılacak inşallahhh:kedi::kedi:
hayırlısıyla biolsaaaaa
allahım yardımcımız olsunnn
hiçbirimizin kucagını boş bırakmasın:Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canıma.s.tşk ederim aymes benim eşimde varikosel 3. ay önce ameliyat oldu dün 3. ayımızdı tahlil yaptı sonuçları pek anlamadık ama düzelme var sanırım bakalım yarın doktora gösterceğiz senin ney ....
hadi hayırlısı canım...aminnnnnn cnaım benim içinde dua edin bugun yarın yumoşlarım toplanacak saat 8,30 da :kedi:
sende hoşgeldin canım...canım biz 18 aydır evliyiz evlenmeden önce biliyordum eşimin azosperm olduğunu ama micro tese de çıkar diye düşünmüştüm. eylülde tür bebeğe karar verdik ben ilaçları kullandım eşimde micro tese oldu sonuç kocaman bi sıfır. patolojide de sonuç olumsuz çıktı. eşim tamamen bu konuyu kapattı benim de açmama izin vermiyor ama benim içim hergün cayır cayır yanıyor. kimseyle konuşamıyorum. zaten benim ailemin durumdan haberi yok. çocuk istemiyoruz zannediyorlar. onun annesi de sürekli öbür oğlunun yeni doğan bebeğinden bahsedip duruyor. zaten onunla derdimi paylaşacak değilim. kendi kendime düşüne düşüne kafayı yiycem. hergün sinir stres içindeyim. biliyorum ne düşünürsem düşüneyim çare değil ama gerçekten kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum.
canım her zamn dualarımdasın...ama üzülerek ne elde edeceksin canım...sizin önünüzde şimdi seçenek aşılama...bırak olsun...olmadı mı bir daha olsun...sonra tüp bebek...ne yapalım canım...bir yerden sonra kaderin önüne geçilemiyor...eğer kafana çok takarsan eşine de yansıtırsın ve de bu ikinizin hormonlarını da tepe taklak yapar..inan ki sağlık olsun..inan ki ağız tadı olsun...gerisi önemli değil hayatım...ben de şimdi eşim niye kanser, ben niye bebek yapamıyorum diye günlerimi cehenneme mi çevireyim...hayır tabii ki...eşimin sağlığı başta gelir...ufak bir şeye stres yapsa içim gidiyor...kafayı birşeye taksa o şey için çözümler arıyorum...elim yüreğimde...ne yapalım Allah bu günümüzü aratmasın
geçenlerde rüya gördüm ...10 gün sonra eşimin kontrolleri var...yine kanser oluyordu...o rüya nasıl bitti, nasıl kendime geldim anlatamam...grip olacak diye ödüm kopuyor....bu arada ne olur dua edin kızlar bizim için bu mübarek günde...ne olur hayırlı sonuçlar alalım..ben bugün regl oldum, dualarınızdan mahrum etmeyin beni..Allah hepinize hayırlı, sağlıklı, Allah ın razı olduğu çocuklar versin
hadi tülincim vardır bunda da bir hayır..moralini tez topla...hayat mucizelerle dolu...şimdi yemene içmene dikkat et, sağlıklı beslen...ve inan..gerisi Allah tan canım
kusura bakmayın sizi üzdüysem...ama şükretmeniz için iyi bir örneğim sanırım
canım üzmek istemiyorum sizleri..
ama paylaşamazsam çatlıcam..
Allah kimseyi dermansız bırakmasın..
Sizin içinde çıkış yolunu göstersin inş..
daha kötüsünü her zaman düşünüyorum ama insanoğlu işte..
o an başındaki dert büyük geliyor..
özür dilerim seni üzdüğüm için..
ayy canım sana da geçmiş olsunnn...benim de eşim kesti parmağını geçen h.sonu...onda da 3 dikiş var...tetanoz aşısı vurdular mı...aman dikkat
aaa eftalya aşımı oldun sen neden ameliyat olalı ne kadar oldu......[/QUOT
evveett aşı oldum hem de bu hafta 2. aşı biri tetenos biri zatürre aşısı mafoldumben
eşim 1 eylülde ameliyat oldu canım aralıkta 3ay olucak bizi sonuca falan çağırmadılar ma biz dışarıda yaptırıcaz inşallah düelme olur bu arada evicap ve keçi boynuzu kürü yapıyoruz bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile5
zambakçım tekrar hayırlı olsun canım
inşallah Rabbim senin için ol emrini nasip etmiştir
emeklerinin karşılığını alırsın inşallah :Saruboceq:
hayırlı olsun zambakcım inşallah olmıycaksın adet test yapıp halay çektirirsin inşallah bize:Saruboceq:
güzel dilekleriniz için çok sagolun kızlar
allahım hepimize nasip eder inşallah:CüvCüv::CüvCüv:
bişey sorcam nevrodan haberiniz varmı???
canım son günlerindeymiş biraz zorlu geçiyomuş
geçenlerde bi arkadaş yazmıştı ama şimdi hatırlayamadım kim olduğunu:asigim:
hadi hayırlısı canım....slm arkadaşlar
güzel dilekleriniz için çok sagolunŞenizŞeniz
inşallah aşılama tutarr:Saruboceq:
5milyon sperm elde edildi
20sinde test günüm ama ben 10.yada 12. günde tabi adet olmazsam test yapıcamm:kedi:
ama aşılama sırasında zaten birazı geri çıktı:gitme::gitme:
ya kızlar gerçekten allah isterse olacak bizim bu çabalarımız biyere kadar
allahımm ne olurr kucaklarımızı boş bırakma:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?