Evlilik yıldönümün kutlu olsun pinkçiğimhakkımızda hayırlısı olsun inş ah ah yarın büyükgün benim için dr umunda yurtdışına gitmesi gerekiyormuş başka dr bakıcak hayırlısıyla güzel ve sevinçli haberler verebilirim inşş ayrıca yarın bizim evlilik yıldönümümüz 15 yıl dile kolay
canım AMİNN İNŞALLAH ALLHIM hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşşş
merhaba kizlar
badem canim ikinci cizgide bebislerin sana merhaba demistir insallah
pinkrose insallah tedavinin sonunda guzel haberlerini alip hepbirlikte seviniriz
ilk bademin halayini sonrada pinkin halayini cekelim:Saruboceq:
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (09-11-2009 - Pazartesi)
:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:
65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)
66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)
67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)
68.hamişşimizz---maviumutolsun---01-10-2009-Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız)---
69.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)
70.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)
71.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???
72. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)
73.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rapunzell_82 arkadaşımız hamile :CüvCüv: bebişi doğal yoldan süpriz yaptı:hooray:
can_iso arkadaşımız ilk tüp bebek denemesiyle hamile:CüvCüv::teytey:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:
surayn ---???---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla):Saruboceq:
ZAMBAK 3---20 Kasım---aşılama tedavisinde(aşılama oldu sonuç bekliyoruz :Saruboceq:
ozlem82do---20 Kasım---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
ayşe57---1 Aralık---dondurulmuşlarla tüp bebek tedavisinde :Saruboceq:
LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan
TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...
Morfolojinin düşüklüğüne takılma ne mucizeler yaşandı bu topikte :) morfoloji yüksek olunca tutcak diye bişi yok örnek :)ben morfolojı %65 :roflol:
kızlar eşim sperm testi yaptırdı morfoloji %3 çıktı. yani düşük 1 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. doktor bir daha test istedi. sizce ne zaman yaptıralım keçi boynuzu işe yarıyormu acaba test sonucunu etkileyecek mi? bir de diğer sonuçlarını da yazsam bir yorum yapabilirmiseniz çok sevinirim. bu arada bende de yumurta takibi yaplılıyor. yumurtam bu 16 mm çatladı.((
test sonuçları kısaca:
ileri hızlı hareketli %26
yavaş hareketli %52
yerinde hareketli %7
hareketsiz %15
yıkama sonrası değerler ise;
ileri hızlı hareketli %55
yavaş hareketli %31
yerinde hareketli %5
hareketsiz %9
sperm konsantrasyon 26mil/ml
toplam hareketli sperm 118 mil.
delü asim ,çabuk dön aramıza
balkafali canim sen gorusebiliyormusun asiyle
ben msn yi aciyorum denk gelirim diye ama hic karsilasamadik
msj biraktim cevapta gelmedi
merak ediyorum onu
aşılamamı ??? bence bu degerler süper...
doğal yolla da olması laızm benim eşimin morfolojisi %1,ileri hızlı sı ise %3
buna rağmen yeni aşılamaya karar verdi..ne kadar zamandır korunmuyorsunuz?
hakkımızda hayırlısı olsun inş ah ah yarın büyükgün benim için dr umunda yurtdışına gitmesi gerekiyormuş başka dr bakıcak hayırlısıyla güzel ve sevinçli haberler verebilirim inşş ayrıca yarın bizim evlilik yıldönümümüz 15 yıl dile kolay
Canım aminn inşallah allhım hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşşş
badem transferin hayırlı olsun inşallah. Pink de tedavideymiş ve tedavideki tüm arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. Sürekli dualarımdasınız.
Ben çok uzun süreli oturamıyorum artık. Vücut iyice ağırlaştı. Tansiyonum yükseliyor. 25.haftaya girdik Allahın izniyle ama sol ayağımı pek basamıyorum kasılıyor. Nefes alıp vermekte zorlanıyorum. Epey şikayetlerim oluyor o yüzden zorunlu ihtiyaçlar hariç yatıyorum hep. İnşallah sağlıkla dünyaya gelirler. Dualarınızı bekliyorum.Allahım tez zamanda sizlerin de yüzünü güldürsün inşallah. Sıktıysam kusura bakmayın. Çok yazdım galiba
yetercim geçmiş olsun sanada yeğen,in nasıl iyimi
bizimki buara duygusallıkta yeğenim ranadan bahsediyorum annesi çalışmaya başladı oda amcasının karısıyla kalıyor annemler falan geçenlerde çocuğun elinden defterlerini almış saklamış bizimki sonrada anneside kızınca benim annem babam yokki yanımda beni neden azarlıyosunuz diyomuuş annem böyle anlayınca okdar içim acıdıki rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bizlerde çalışan anne olucaz mecburen rabbim kolaylıkları nasip etsin
Az evvel idrar testi yaptım,gözle zor görülecek kadar çok hafif bir pembe 2. çizgi çıktı.Biraz daha bekledim..Şimdi daha iyi seçilebiliyor :):Saruboceq:
Transferin 4. gününden beri test yapıyorum bi mok çıktığı yok..Bu gün transferimin 8. günü..
Günlüğe de yazacağım :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?