Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Pinkim canım benim yarın evlilik yıldönümünüzmüşş nice mutlusağlık huzur dolu yıllara inşallahh.Allahımm inşallahhh yarın inşallahh pink arkadaşıma en güzel hediye olurr tedavisinin devam etmesiiii içinnnnnnnnnnnn :dance:

Morfolojinin düşüklüğüne takılma ne mucizeler yaşandı bu topikte :) morfoloji yüksek olunca tutcak diye bişi yok örnek :)ben morfolojı %65 :roflol:

yağmurum sabırla beklemekten başka çarem yokki ama elbet mutlu günüm gelicek buna inanıyorum sizleride gördükçe daha da çok bu inanca bağlanıyorum sağol dewsteğin için güzelim

Evlilik yıldönümün kutlu olsun pinkçiğim a.s.
merhaba kizlar
badem canim ikinci cizgide bebislerin sana merhaba demistir insallah

pinkrose insallah tedavinin sonunda guzel haberlerini alip hepbirlikte seviniriz

ilk bademin halayini sonrada pinkin halayini cekelim:Saruboceq:

Halay çekmedik üye kalmasın bu topikte inşallah :Saruboceq::1hug:

benide listeye eklernisiniz.
arzu0000 22.11.2009 morfoloji %3 doğal yoldan deniyoruz. keçiboynuzu kürü uyguluyoruz.

aşılamamı ??? bence bu degerler süper...
doğal yolla da olması laızm benim eşimin morfolojisi %1,ileri hızlı sı ise %3

buna rağmen yeni aşılamaya karar verdi..ne kadar zamandır korunmuyorsunuz?

hepinize selam kızlar
bademim hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bu defa canım zaman çok yavaş geçiyo hamile olunca ama arkana dönüp bakınca aslında çokta yavaş geçmediğini anlıyosun inşallah 28 leri 30 ları sonrada 40 ı görür bebişlerini sağlıcakla kucağına alırsın canım darısıda pinkime inşallah....

aşılamamı ??? bence bu degerler süper...
doğal yolla da olması laızm benim eşimin morfolojisi %1,ileri hızlı sı ise %3

buna rağmen yeni aşılamaya karar verdi..ne kadar zamandır korunmuyorsunuz?

1 yıldır korunmuyoruz. 3-4 ay kendim bıraktım sonra doktora gittim. yumurtlamam olmuyor diye klomen verdi klomenin ikinci ayında kist oluştu. hiç eşime bakmadı. sende sorun var dedi. sonra doktorumu değiştirdim gıcık oldum. yeni doktorum klomene gerek yok hersey normal gözüküyor eşinin testlerine bakalım dedi. sonuç morfoloji düşük çıktı. 2 aydır. doktorum yumurta kontrolü yapıp çatlama zamanını söylüyor. ona göre ilişki günü veriyor. ama tık yok daha. bu ay biraz ümitli gibi ama yumurtamda geç gelişti ve 16 mm çatladı. 21-22 bekliyorduk. doktorum yinede doğru zamanda ilişkiyle hamile kalabilirsin dedi. beni ümitlendirdi açıkcası.

badem transferin hayırlı olsun inşallah. Pink de tedavideymiş ve tedavideki tüm arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. Sürekli dualarımdasınız.
Ben çok uzun süreli oturamıyorum artık. Vücut iyice ağırlaştı. Tansiyonum yükseliyor. 25.haftaya girdik Allahın izniyle ama sol ayağımı pek basamıyorum kasılıyor. Nefes alıp vermekte zorlanıyorum. Epey şikayetlerim oluyor o yüzden zorunlu ihtiyaçlar hariç yatıyorum hep. İnşallah sağlıkla dünyaya gelirler. Dualarınızı bekliyorum.Allahım tez zamanda sizlerin de yüzünü güldürsün inşallah. Sıktıysam kusura bakmayın. Çok yazdım galiba

Bugün hastanede tahlillerim vardı
sabah tülişle konuştuk hastanede işi olmamasına rağmen kalktı geldi sabah sabah kıyamam ya opuyorumnanaktan
çok tatlısın çokk :1hug:
ahmet aaabey baya bi bekletti bizi ama :mymeka: olsun kaydirigubbakcemile3

Balkuşum koşturup duruyorum napim Şeniz
hepinizi kocaman öpüyorum kızlar
sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah pozitifi yakalarlar
:Saruboceq:

pinkim nice
yıldönümleri olsun sağlıkla innşşşş
yeni seneniz yeni mutlukla gelsin
yeni seneniz bebişle mucizeyle gelsin
iinnnşşşşşşşşşş

Canım çok teşekküler,Allah tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

sağol canım iyiyim şimdi
...................................
Valla şimdi geldim yanından bu çocuklar gerçekten mucize
şahane bir şey

İNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIM
İNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ SENDEN GELECEK GÜZEL HABERİ:lepi::lepi::lepi::lepi:
ALLAHIN İZNİ İLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…