hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :lepi: :Saruboceq:
hoşgeldin canım...tamam senide ekleyeyim...
ama sakın iism yazdırdıktan sonra kaybolamyın...
herzaman sohbete bekleriz...
morfolojiye gelicede krugere mi bakılmış...
eğer öyleyse evet biraz az...ama 0 olmaktan daha iyidir...
bazı dr lar morfoloji %5 tem aşağı aşıma yapmıyorlar ama yapanlar da var...
% 3 lede denenebilr bence...
evet krugere bakılmış. peki yeni test için ne diyorsun? ne zaman yapılmalı iki test arası zaman sence nasıl olmalı. biz ilkini tüp bebek merkezinde yaptırdık. acaba diyorum bütün değerler iyiyken morfolojinin kötü çıkması ticari olarak düşünülerek mi yapılıyor diye düşünmeden de edemiyorum. ikinci testimizi başka bir yerde yaptırıcaz. aca keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. 1 ay oldu daha.
kullanmadım canım ama istiyorum kullanmak. bu ay bebiş gelmezse önümüzdeki ay deneyeceğim. gecen sefer eczaneye sordum testi. kutunun içinde 1 tane var dedi. ben daha fazla olur diye düşünmüştüm. farklı markalar var sanırım. baktığım eczanede yoktu. bende boşverdim açıkcası.bence normal yolla olma sansın baya yuksek
hıc ovulasyon testlerını kullandın mı onlar sana cok yardımcı olabılır
ula bal geberttin beni:roflol::roflol:
bizdede spermin sayısı rekora koşuyo emme gelen giden yooook
balım takvimin yine çok şeker olmuş
ben bi türlü güzel bişey bulamadım o sitelerde
ama sen bulmuşsun valla bakan körüm ben galibakaydirigubbakcemile3
balım takvimin yine çok şeker olmuş
ben bi türlü güzel bişey bulamadım o sitelerde
ama sen bulmuşsun valla bakan körüm ben galibakaydirigubbakcemile3
selam kızlar herkesler iyiler maşallah allah daha iyi etsin yüzümüzü güldürsün inşallah
Badem canım hoşgeldin transferin hayırlı olsun inşallah allahın izniyle bebişlerinde seninledir sağ salimde kucağın almayı nasip etsin
pink canım evlilik yıldönümüzn kutlu olsun bir dahaki seneyede bebişin kucağında kutlarsınız inşallah canım
elitu canım hoşgeldin kendine iyi bak yat dinlen canım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin allahım
ALLAHIM HEPİMİZN DUALARINI KABUL EYLESİN KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN
kullanmadım canım ama istiyorum kullanmak. bu ay bebiş gelmezse önümüzdeki ay deneyeceğim. gecen sefer eczaneye sordum testi. kutunun içinde 1 tane var dedi. ben daha fazla olur diye düşünmüştüm. farklı markalar var sanırım. baktığım eczanede yoktu. bende boşverdim açıkcası.
Sağolasın aymesim :asigim: istersen sanada yaparız
Sağolasın aymesim :asigim: istersen sanada yaparız
yapalım şeker ya ben beceremedim baktım baktım
gözüme hiç güzel gelen bişey bulamadım:kedi:
yerimseniben yerimsenibenBENDE İSTİYORUM :lepi::lepi::lepi::lepi:
yeterim dikkat et fazla pc bakma .Pcdende labilir baş ağrın çok geçmiş olsunKIZLAR BEN ÇIKIYORUM İYİ AKŞAMALR SİZE
BAŞIMAĞRIYOR YİNE senağlamasenağlamasenağlama
yapalım şeker ya ben beceremedim baktım baktım
gözüme hiç güzel gelen bişey bulamadım:kedi:
selam kızlar hayırlı günler nasılsınız aa badem gelmiş hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin inş meleklerin içindedir hayırlısıyla kucağına alır anne olursun inşş..bende micro tedavisine başladım bugün üçüncü gün iğneye başlayışım ama yarın dr kontrolüm var tedavi devammı edicek iptalmi karar vericek dr hayırlısıyla yumoşlar güzel gelişirde bende anne olurum inş:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar eşim sperm testi yaptırdı morfoloji %3 çıktı. yani düşük 1 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. doktor bir daha test istedi. sizce ne zaman yaptıralım keçi boynuzu işe yarıyormu acaba test sonucunu etkileyecek mi? bir de diğer sonuçlarını da yazsam bir yorum yapabilirmiseniz çok sevinirim. bu arada bende de yumurta takibi yaplılıyor. yumurtam bu 16 mm çatladı.((
test sonuçları kısaca:
ileri hızlı hareketli %26
yavaş hareketli %52
yerinde hareketli %7
hareketsiz %15
yıkama sonrası değerler ise;
ileri hızlı hareketli %55
yavaş hareketli %31
yerinde hareketli %5
hareketsiz %9
sperm konsantrasyon 26mil/ml
toplam hareketli sperm 118 mil.
Bugün hastanede tahlillerim vardı
sabah tülişle konuştuk hastanede işi olmamasına rağmen kalktı geldi sabah sabah kıyamam ya opuyorumnanaktan
çok tatlısın çokk :1hug:
ahmet aaabey baya bi bekletti bizi ama :mymeka: olsun kaydirigubbakcemile3
Balkuşum koşturup duruyorum napim Şeniz
hepinizi kocaman öpüyorum kızlar
sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah pozitifi yakalarlar :Saruboceq:
yaa öle demeyin bizim %1 ve ilk aşılmamızı yapıcaz aralıkda:gitme:
amin inş canım benima.s.senin ticker çok şeker aynı senin gibi renkliŞenizPinkim canım benim yarın evlilik yıldönümünüzmüşş nice mutlusağlık huzur dolu yıllara inşallahh.Allahımm inşallahhh yarın inşallahh pink arkadaşıma en güzel hediye olurr tedavisinin devam etmesiiii içinnnnnnnnnnnn :dance:
hoşgeldin canım nasılsın 25 haftlk olmuşsunuz maşallah hayırlısıyla kucağına alırsın meleklerini inşş süha beydemi yapıcaksın doğumuda haydi hayırlısı az kaldıŞenizSelam kızlar nasılsınız görüşmeyeli..opuyorumnanaktan
amin cnm inşşpinkim nice
yıldönümleri olsun sağlıkla innşşşş
yeni seneniz yeni mutlukla gelsin
yeni seneniz bebişle mucizeyle gelsin
iinnnşşşşşşşşşş
Ben folik asid,c vitamini,e vitamini,marincap balık yağı,propolis ve çinko alıyorum.Tedaviye başlamadan 1 hafta önceden beri de günde 1 tane coraspin alıyorum.her gün crinone vajinal jel,gün aşırı günde 1 kez akşamları progesteron iğne ve günde 2 kez sabah akşam 1 er tane cylclo-progynova nın beyaz olan haplarını kullanıyorum..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?