Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bence normal yolla olma sansın baya yuksek
hıc ovulasyon testlerını kullandın mı onlar sana cok yardımcı olabılır
kullanmadım canım ama istiyorum kullanmak. bu ay bebiş gelmezse önümüzdeki ay deneyeceğim. gecen sefer eczaneye sordum testi. kutunun içinde 1 tane var dedi. ben daha fazla olur diye düşünmüştüm. farklı markalar var sanırım. baktığım eczanede yoktu. bende boşverdim açıkcası.

ula bal geberttin beni:roflol::roflol:
bizdede spermin sayısı rekora koşuyo emme gelen giden yooook

öptüm nurum :) :jeyyar:Şeniz

Ne yapalım gelen giden yok olsun :jeyyar:rabbim vericeği zamanı beliyor sabırla bekleyelim kaydirigubbakcemile5

kızlar merhaba..herkes ıyıdır umarım.kurstu cemaattı kosturuyorum.buraya fazla takılamıyorum.ama hep takıpteyım..kk olmazsa olmazzz

balım takvimin yine çok şeker olmuş
ben bi türlü güzel bişey bulamadım o sitelerde
ama sen bulmuşsun valla bakan körüm ben galibakaydirigubbakcemile3

selam kızlar herkesler iyiler maşallah allah daha iyi etsin yüzümüzü güldürsün inşallah
Badem canım hoşgeldin transferin hayırlı olsun inşallah allahın izniyle bebişlerinde seninledir sağ salimde kucağın almayı nasip etsin
pink canım evlilik yıldönümüzn kutlu olsun bir dahaki seneyede bebişin kucağında kutlarsınız inşallah canım
elitu canım hoşgeldin kendine iyi bak yat dinlen canım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin allahım

ALLAHIM HEPİMİZN DUALARINI KABUL EYLESİN KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN

balım takvimin yine çok şeker olmuş
ben bi türlü güzel bişey bulamadım o sitelerde
ama sen bulmuşsun valla bakan körüm ben galibakaydirigubbakcemile3

BENDE YAPMAK İSTİYORUM AMMAAAAA
CANIM BEN O SİTELERE GİREMİYOR BİLE :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Hoşbuldum canım opuyorumnanaktan

BENCE İNTERNETTEN HEMEN AL İÇİNDE 5 6 TANE VAR VE 2 TANEDE GEBELIK TESTI OLUYOR HERGUN YAPIP HANGI GUN CATLADIGINI ANLARSIN VE 16 SAAT İÇÇİNDE DE KİM BİLİR BELKİ GELİR...

HAYIRLISI OLSUN AMA BENCE BOSUNA STRES YAPIYORSUNUZ...

bence güvenmeyin ovulasyon testlerine..ben günlerce baktım.kesin yumurtlama olmadı demeye başladım.hep negatifti ..adetin 21. gün progesteron testi yaptırdım.gayet güzel yumurtlamışım..
en iyisi dr a gidip ovulasyon takibi yaptırmak..

ovulasyon testleri çokkk yanıltıcı..aylarca kullandım ben...

Son düzenleyen: Moderatör:
KIZLAR BEN ÇIKIYORUM İYİ AKŞAMALR SİZE

BAŞIMAĞRIYOR YİNE senağlamasenağlamasenağlama

BENDE İSTİYORUM :lepi::lepi::lepi::lepi:
yerimseniben yerimseniben
KIZLAR BEN ÇIKIYORUM İYİ AKŞAMALR SİZE

BAŞIMAĞRIYOR YİNE senağlamasenağlamasenağlama
yeterim dikkat et fazla pc bakma .Pcdende labilir baş ağrın çok geçmiş olsun ağrı kesici al istersen :teselli:
yapalım şeker ya ben beceremedim baktım baktım
gözüme hiç güzel gelen bişey bulamadım:kedi:

yerimseniben yerimseniben

Allah'ın izniyle inş pinkim inş..
Evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun..
eşin ve çocuklarınla sağlıklı uzun ömürler inş.. Şeniz

sayı sorunu zaten yok..
hareket değerleri de güzel..
yazılanlara göre morfoloji 3 müş..
o da yine iyi yani..
aşılama olur bu değerlerle...
sonraki test için keçi boynuzunun etkisi görelim dersen 3 aylık süre dolsun öyle tekrarlayın..
zaten aşılama da olucakmış..
öyle çok büyük sorun da yok takmayın kafanıza..

aman kızım nolcak ya..
gelirim yine fırsatım oldukça merak etme sen kaydirigubbakcemile5 Şeniz

yaa öle demeyin bizim %1 ve ilk aşılmamızı yapıcaz aralıkda:gitme:

üzülme canım üzülme beterin beteri var..
bizim 0 morfoloji aralıkta aşılama var kaydirigubbakcemile3
ne de tutacak ya :mymeka:

fadiğim kolay gelsin canım..
uzak kalıcakmışsın biraz..
insanın evi gibisi yok yine de inş çok sürmez evlerini özlerler misafirler kaydirigubbakcemile3

amin inş canım benima.s.senin ticker çok şeker aynı senin gibi renkliŞeniz
Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli..opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım nasılsın 25 haftlk olmuşsunuz maşallah hayırlısıyla kucağına alırsın meleklerini inşş süha beydemi yapıcaksın doğumuda haydi hayırlısı az kaldıŞeniz
pinkim nice
yıldönümleri olsun sağlıkla innşşşş
yeni seneniz yeni mutlukla gelsin
yeni seneniz bebişle mucizeyle gelsin
iinnnşşşşşşşşşş
amin cnm inşş

sağolasın bademcim ilaçlar iğneler yarasın bebişler sıkı sıkı tutunsunlar inşş

hepinize çok teşekkürler canlarım herkesten alıntı yapamadım hepinizi öpüyorum çoka.s.

iyi akşamlar kızlr. çoğunluk iyi heralde. arkadaşlar ben iyice psikopata bağladım kendimi evin içinde ve işyerinde terör estiriyorum. sanırım en kısa zamanda psikolojik olarak tedavi olmam lazım. son derece iradeli ve duygularını geriye itebilen biriyim ama bu ara yapamıyorum.

kızlar beni de ekleyin.eşimin sperm sayısı 3.600.000.ileri hareketli %5 morfoloji %1.Geçen c.tesi Amerikan da mikro ya başladık.ultrasonda 5 yumurta görüldü.Doktor tedaviye suprecur diye bi spreyle başlattı.long protocol olacak sanırım.Bi de 5.gün transferi yazdı.Umarım bunlar iyi şeylerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…