Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fadikcim eşime doktor proxeed plus verdi altı ay kullanacak adet tarihi vermiyorum doğal yoldan imkansız olduğu için
misafirlerinle kolay gelsin canım
tamam canım yazdım bu ilacıda...

bu arada çok sağol canım...

krugere %3 çok kötü değil...
acaba bu teste yanlışlıkmı var diye yeni test yaptırmak istiyorsanız beklemeden 3 günlük pehrizle yine test verebilir...
ama gelişme oluyormu diye merak ediyorsanız spermler 3 ayda ancak yenileniyor...

eczeneler çok pahalı...
canım netten bu testleri çok uyguna bulabilirsin...
özellikle çok bilinen g.g. com dan alabilirsin...

belki bazen yanıltabilir ama bu testin çok faydasını görenlerde var...
ben ilk defa bu ay yaptım...ve işe yaradı gerçekten...
yumurtlama zamnını bilmek çok güzel birşeymiş...
başka zaman olsa aman addetin 14 geldi çalış...
daha sonra belki geç yumoş olmuştur durma yine çalış...
sırf bu iş için çalışmak hiç hoşdeğil...şuan yumurtlama günümmün geçtiğini bildiğim için o kadar rahatım ki...artık canımız isterse:jeyyar::kedi:
ayrıca her dr isteye göre yumoş takibi yapmıyor...
mesela eşimin testlerini gösterdiğim dr bana bu testlerle sennen uğraşmaya değmez demiştilmaz:

fadiğim kolay gelsin canım..
uzak kalıcakmışsın biraz..
insanın evi gibisi yok yine de inş çok sürmez evlerini özlerler misafirler kaydirigubbakcemile3
sağol canım...evet biraz eskisi gibi gelemem ama yinede fırsat buldukça kaçarım...
kayınpederim buralara çok alışkın değil ama açıkçası ben hemen gitmesini istemiyorum....
kayınpederim 85 yaşında buraya gelen görümcemde hiç evlenmemiş 55 yaşında...
kaynanam olmadığı için kayınpederin işlerine o bakar...
ama memlekette kendilerinin ayrı bir evi yok...
benim büyüyüm olan eltimlerle kalıyorlar... 6 oğlu varken tek biriyle kalması çok doğru değil bence...
bu yüzden birazda burda kalsın istiyoruz...
bakalım ne kadar kalabilecek...

canım bu kadar takma ne olur...
inan sağlık gibisi yok...ne olur bu kadar takma...
eğer rahatlayacaksan bence pskoloğada git biran önce...
allah yardımcınız olsun...

hoşgeldin canım...tamam ekleyeyim...
tedaviniz hayırlı olsun...rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin...

Çok kabaymış o dr canım..

slm kızlar nasılsınız giremedim uzun zamandır. ne var ne yok yeni hamiş varmı kızlar tadavide olan arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsun hakkınızda hayırlısı olsun allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

benimde biraz lekelenmem olmuştu çok korkuttu bizi allahtan çok sürmedi doktor istirahat vermişti annemdeydim bende. çok şükür bebişe bende iyiyiz. arada gene uğrarım kızlar hepinizi öptüm

Canımm sen de mi hamilesin çok sevindim opuyorumnanaktan
Ben badem bu arada Şeniz

Canımm sen de mi hamilesin çok sevindim opuyorumnanaktan
Ben badem bu arada Şeniz

aaaaaaaaaaaa badem canım hoşgeldin.nasılsın görüşmeyeli
evet canım tüpbebek yaptırmıştık şimdi 9 haftalık hamileyim çok şükür. sende tedavideymişsin hadi bakalım hamilesin inşallah sende

İnşallah canım.Sen ne yaptın,durum ne ? Ben herkesten bihaber kaldım :gitme:

valla canım ben dondurulmuşlarımı da bitirdim..bu ay brüksel tüp bebeğe gittim..yücel karamana..biliyorsun ben yarım rahimim.rahmin genişletilmesi gerekiyor.bu ameliyatı tek yapan dr yücel bey..önümüzdeki ay inşallah ameliyata giriyorum..hakkımızda hayırlısı..
bak artık bırakma bizi tamam mı?Şeniz

idrar testine göre hamileyim.sıra kan testinde :) 1 . hamilelikte yaşadıklarımı yaşıyorum.pskilojik değil..öyle olsa 2. de de yaşardım..günlükte olmadı biliyorum demiştim.kızmıştınız hepiniz değil mi :kedi: Ama insan hissediyor işte..Şimdi hem hissediyorum hem de gördüm idrar kitinde opuyorumnanaktan

osetyacım yücel karaman çok iyi bir dr..Çok iyi seçim yapmışsın.benim histeroskopi ameliyatımı da o yapmıştı..Yücel beyi önerdiğim bir arkadaş ta hamile kaldı bu sitede..inci26 idi yanılmıyorsam..Ama küsüm onunla konuşmuyorum...:1closedeyes:
Sonuçta hamile kaldı ikizlere hem de..ya hamileliğin sonlarını yaşıyor veya doğurmuş olabilir..

kızlar neye ihtiyacım olduğunu buldum şimdi kocişime avazım çıktığı kadar bağırdım ohhh rahatladım. arada bi tavsiye edilir. iyi geceler sabaha görüşürüz

kızlar neye ihtiyacım olduğunu buldum şimdi kocişime avazım çıktığı kadar bağırdım ohhh rahatladım. arada bi tavsiye edilir. iyi geceler sabaha görüşürüz

haydaaa ne oldu kiii...sinirleri hep bozuk ama yazık kocalara da onar da bizden beter :kedi:

evet canım..bana da benim gibi yarım rahim olan arkadaşlarım tavsye etti..şimdi hepsi hamişşş çok şükür..benim de içime sindi.hem doktor olarak hem merkez olarak..inşallah ben de o mutluluğu yaşarım..
belirtilerinden bahsetmişsin canım..inşallah hislerin yanılmaz..ayy okudum ben de heyecanlandım şimdii..inşallah hamişşşşşsindir kızzz..delikafadulden

bu arada sen ne için yücel beye histeroskopi yaptırmıştın canım?hatırlayamadım..fisfisfis

Rahim içinde bazı polip miyom gibi şeyler olduğu ortaya çıkmıştı canım..

merhaba arkadaslar nasilsiniz?
yeni arkadaslar goruyorum aramiza hosgeldiniz...
ben 10gundur girmedim ne bilim elim degmedi iste.....
cuma gunu yine randevum var yakinda yine dondurulmus transferim olur ben kararliyim tupbebekte transfer rekorunu kiracam :hooray:
onumuzde 7.transfer var bakalim kismet tabii, ben artik son kalan 6tane embriyodan pek umutlu degilimya iste hayirlisi....

eee buralarda ne var ne yok??

herkese gÜnaydın
bu gÜn gÜzel habelele dolu olsun ınŞŞŞŞŞŞŞŞ

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN:teselli::teselli::teselli:
ÇOK DİKKAT ET KENDİNE VE
KÜÇÜK MELEĞİNEE

selam kızlar hayırlı günler benim içinde hayırlı olur inşş dr bugün devam ediyoruz derde bende rahatlarım hayırlısıyla inşşş bana dua edin emi canlarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…