- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
tamam canım yazdım bu ilacıda...fadikcim eşime doktor proxeed plus verdi altı ay kullanacak adet tarihi vermiyorum doğal yoldan imkansız olduğu için
misafirlerinle kolay gelsin canım
bu arada çok sağol canım...
krugere %3 çok kötü değil...evet krugere bakılmış. peki yeni test için ne diyorsun? ne zaman yapılmalı iki test arası zaman sence nasıl olmalı. biz ilkini tüp bebek merkezinde yaptırdık. acaba diyorum bütün değerler iyiyken morfolojinin kötü çıkması ticari olarak düşünülerek mi yapılıyor diye düşünmeden de edemiyorum. ikinci testimizi başka bir yerde yaptırıcaz. aca keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. 1 ay oldu daha.
acaba bu teste yanlışlıkmı var diye yeni test yaptırmak istiyorsanız beklemeden 3 günlük pehrizle yine test verebilir...
ama gelişme oluyormu diye merak ediyorsanız spermler 3 ayda ancak yenileniyor...
eczeneler çok pahalı...kullanmadım canım ama istiyorum kullanmak. bu ay bebiş gelmezse önümüzdeki ay deneyeceğim. gecen sefer eczaneye sordum testi. kutunun içinde 1 tane var dedi. ben daha fazla olur diye düşünmüştüm. farklı markalar var sanırım. baktığım eczanede yoktu. bende boşverdim açıkcası.
canım netten bu testleri çok uyguna bulabilirsin...
özellikle çok bilinen g.g. com dan alabilirsin...
belki bazen yanıltabilir ama bu testin çok faydasını görenlerde var...bence güvenmeyin ovulasyon testlerine..ben günlerce baktım.kesin yumurtlama olmadı demeye başladım.hep negatifti ..adetin 21. gün progesteron testi yaptırdım.gayet güzel yumurtlamışım..
en iyisi dr a gidip ovulasyon takibi yaptırmak..
ovulasyon testleri çokkk yanıltıcı..aylarca kullandım ben...
ben ilk defa bu ay yaptım...ve işe yaradı gerçekten...
yumurtlama zamnını bilmek çok güzel birşeymiş...
başka zaman olsa aman addetin 14 geldi çalış...
daha sonra belki geç yumoş olmuştur durma yine çalış...
sırf bu iş için çalışmak hiç hoşdeğil...şuan yumurtlama günümmün geçtiğini bildiğim için o kadar rahatım ki...artık canımız isterse:jeyyar::kedi:
ayrıca her dr isteye göre yumoş takibi yapmıyor...
mesela eşimin testlerini gösterdiğim dr bana bu testlerle sennen uğraşmaya değmez demişti
sağol canım...evet biraz eskisi gibi gelemem ama yinede fırsat buldukça kaçarım...fadiğim kolay gelsin canım..
uzak kalıcakmışsın biraz..
insanın evi gibisi yok yine de inş çok sürmez evlerini özlerler misafirler kaydirigubbakcemile3
kayınpederim buralara çok alışkın değil ama açıkçası ben hemen gitmesini istemiyorum....
kayınpederim 85 yaşında buraya gelen görümcemde hiç evlenmemiş 55 yaşında...
kaynanam olmadığı için kayınpederin işlerine o bakar...
ama memlekette kendilerinin ayrı bir evi yok...
benim büyüyüm olan eltimlerle kalıyorlar... 6 oğlu varken tek biriyle kalması çok doğru değil bence...
bu yüzden birazda burda kalsın istiyoruz...
bakalım ne kadar kalabilecek...
canım bu kadar takma ne olur...iyi akşamlar kızlr. çoğunluk iyi heralde. arkadaşlar ben iyice psikopata bağladım kendimi evin içinde ve işyerinde terör estiriyorum. sanırım en kısa zamanda psikolojik olarak tedavi olmam lazım. son derece iradeli ve duygularını geriye itebilen biriyim ama bu ara yapamıyorum.
inan sağlık gibisi yok...ne olur bu kadar takma...
eğer rahatlayacaksan bence pskoloğada git biran önce...
allah yardımcınız olsun...
hoşgeldin canım...tamam ekleyeyim...kızlar beni de ekleyin.eşimin sperm sayısı 3.600.000.ileri hareketli %5 morfoloji %1.Geçen c.tesi Amerikan da mikro ya başladık.ultrasonda 5 yumurta görüldü.Doktor tedaviye suprecur diye bi spreyle başlattı.long protocol olacak sanırım.Bi de 5.gün transferi yazdı.Umarım bunlar iyi şeylerdir.
tedaviniz hayırlı olsun...rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin...