bademiiim yeni gördüm canım hoşgeldin, transferin hayırlı olsun rabbim inşallah gönderir
meleklerini tatlım
bizde 40 günlük olduk, zaman ne çabuk geçiyo kıslar yaa, salı günü kalp atışlarını duymaya gidecez inşallah, allahın izniyle 2 ayrı pıt pıt sesiyle geri döneriz inşallah
aynen öyle canım zaman çok çabuk geçiyo
bu senede bitti sayılır nerdeyse
28 yaşıma giricem tam 5 yıl geçti bebeksiz:çok üzgünüm:
canım şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...hakkımızda hayırlısı olsun inş ah ah yarın büyükgün benim için dr umunda yurtdışına gitmesi gerekiyormuş başka dr bakıcak hayırlısıyla güzel ve sevinçli haberler verebilirim inşş ayrıca yarın bizim evlilik yıldönümümüz 15 yıl dile kolay
canım AMİNN İNŞALLAH ALLHIM hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşşş
haklısın canım...böyle takip zor oluyor...Fadikçim şu listelerle ilgili bi ricam var
listelerin başında tarihleri geçmiş arkadaşlar varya
haber vermeyenler onları aşağıya alsan ??? işareti koyup
günü geçen arkadaşları takip edemiyoruz karışıyo
en azından ben kendi adıma söyliyim ben takip edemiyorum
hoşgeldin canıma.s.merhaba arkadaşlar. bafo seni burada yeni gördüm nasılsın.
listeyi düzenleyen arkadaşım listeye beni de eklermisin beklenmeyen adet tarihi 4 aralık azosperm eşim tüp bebek denemesi yapıldı ama microtese de sperm bulunamadı.
tamam canım...gözden kaçırmışım...kızlar merhabalar...
fadıkcım 28 ekımde oldum ben adet.gozden kactı heralde.ınsallah bu ay olmam allahın ıznı ıle..
hoşgeldin canım...tedavin hayırlı olsun....Ben badem ...opuyorumnanaktan
Hepinizi özledim a.s.
Neler oluyor,kimler hamile,kimler doğurdu ?
Rapunzel hamileymiş çokkk sevindim :asigim:
Ben de 3. transferimi yaptırdım arkadaşlar..
Geçen sene sat 16 ekimdi, bu sene 17 ekim..Tesadüf işte..
Bu gün tranfserimin 7.günü
5 günüm kaldı sonuca...:1hug:
canım geçmedimi diş ağrın...tekrar geçmiş olsun...slm kizlar nasilsiniz ben dis agrisiyla ugrasiyorum hala cuma gunu yine gidicem disciye ama agrim devam ederse yarinda gidebilirim cok zor ya dis agrisi allah kimseye vermesin
bu arada kizlar diyetteyim 1 ay olacak ve 5 kilo vermisim cok mutluyum tedaviye kadar devam edecem allahin izniyle diyete yani aralik sonuna kadar turkiyeye gelinceye kadar devam zayiflamaya
bademcim hosgeldin canim transferin hayirli olsun insallah meleklerin seninledir ve hic birakmazlar annelerini 9 ay boyunca
badem transferin hayırlı olsun inşallah. Pink de tedavideymiş ve tedavideki tüm arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. Sürekli dualarımdasınız.
Ben çok uzun süreli oturamıyorum artık. Vücut iyice ağırlaştı. Tansiyonum yükseliyor. 25.haftaya girdik Allahın izniyle ama sol ayağımı pek basamıyorum kasılıyor. Nefes alıp vermekte zorlanıyorum. Epey şikayetlerim oluyor o yüzden zorunlu ihtiyaçlar hariç yatıyorum hep. İnşallah sağlıkla dünyaya gelirler. Dualarınızı bekliyorum.Allahım tez zamanda sizlerin de yüzünü güldürsün inşallah. Sıktıysam kusura bakmayın. Çok yazdım galiba
canimmmmm opuyorumnanaktanslm cucum görüşemiyoruz uzun zamandır
yoksun yada denk gelmiyoruz nasılsın:1hug:
bitanem sen yusuf boramizla ilgilen,yine geliyorsun arada,olsun o kadar bosverr yerimsenibenbende o mucizelerden birisiyim aday adayının adayıydım ama Rabbim sanırım mükafatımı gözterdi tüp bebkten sonra kendiliğinden hamile kaldım şimdi kuzumu bana bağışlasın iki melek yavrumun yaşayamadığı uzun ömrübu yavrumun olsun inşalallh
meryem eçmiş olsunn
cucu ya sanda fransız kaldım daha doğrusu burdaki herkeseyorgunluk o biçim bende tatlı yorgunluk ama her zman bu topiğe giriyorum yazmasamda okuyorum ama sersem gibi bazen algılayamıyorum burdaki gelişmeleri unutkanlıkta başladı delikafadulden
vay Bademim dönüşün hareket kattı topiğimize...zemuszemusAz evvel idrar testi yaptım,gözle zor görülecek kadar çok hafif bir pembe 2. çizgi çıktı.Biraz daha bekledim..Şimdi daha iyi seçilebiliyor :):Saruboceq:
Transferin 4. gününden beri test yapıyorum bi mok çıktığı yok..Bu gün transferimin 8. günü..
Günlüğe de yazacağım :asigim:
Pinkim canımselam kızlar hayırlı günler nasılsınız aa badem gelmiş hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin inş meleklerin içindedir hayırlısıyla kucağına alır anne olursun inşş..bende micro tedavisine başladım bugün üçüncü gün iğneye başlayışım ama yarın dr kontrolüm var tedavi devammı edicek iptalmi karar vericek dr hayırlısıyla yumoşlar güzel gelişirde bende anne olurum inş:Saruboceq::Saruboceq:
ula bal geberttin beni:roflol::roflol:Morfolojinin düşüklüğüne takılma ne mucizeler yaşandı bu topikte :) morfoloji yüksek olunca tutcak diye bişi yok örnek :)ben morfolojı %65 :roflol:
benide listeye eklernisiniz.
arzu0000 22.11.2009 morfoloji %3 doğal yoldan deniyoruz. keçiboynuzu kürü uyguluyoruz.
hoşgeldin canım...tamam senide ekleyeyim...
ama sakın iism yazdırdıktan sonra kaybolamyın...
herzaman sohbete bekleriz...
morfolojiye gelicede krugere mi bakılmış...
eğer öyleyse evet biraz az...ama 0 olmaktan daha iyidir...
bazı dr lar morfoloji %5 tem aşağı aşıma yapmıyorlar ama yapanlar da var...
% 3 lede denenebilr bence...
liyadora canım peki sonuç günü ne...
1 yıldır korunmuyoruz. 3-4 ay kendim bıraktım sonra doktora gittim. yumurtlamam olmuyor diye klomen verdi klomenin ikinci ayında kist oluştu. hiç eşime bakmadı. sende sorun var dedi. sonra doktorumu değiştirdim gıcık oldum. yeni doktorum klomene gerek yok hersey normal gözüküyor eşinin testlerine bakalım dedi. sonuç morfoloji düşük çıktı. 2 aydır. doktorum yumurta kontrolü yapıp çatlama zamanını söylüyor. ona göre ilişki günü veriyor. ama tık yok daha. bu ay biraz ümitli gibi ama yumurtamda geç gelişti ve 16 mm çatladı. 21-22 bekliyorduk. doktorum yinede doğru zamanda ilişkiyle hamile kalabilirsin dedi. beni ümitlendirdi açıkcası.
vay Bademim dönüşün hareket kattı topiğimize...zemuszemus
ne güzel bir haber maşallah
Dilerim zaman bu zamandır.
dilerim halaydan bellerimiz kopsun.
bizde de geri sayım başladı seninle..
Pinkim canım
sana karşı hislerimi yazcak kelimem yok.
dualarımdasın...
ula bal geberttin beni:roflol::roflol:
bizdede spermin sayısı rekora koşuyo emme gelen giden yooook
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (11-11-2009 - çarşamba)
:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:
65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)
66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)
67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)
68.hamişşimizz---maviumutolsun---01-10-2009-Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız)---
69.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)
70.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)
71.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???
72. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)
73.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rapunzell_82 arkadaşımız hamile :CüvCüv: bebişi doğal yoldan süpriz yaptı:hooray:
can_iso arkadaşımız ilk tüp bebek denemesiyle hamile:CüvCüv::teytey:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:
surayn ---???---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla):Saruboceq:
ZAMBAK 3---20 Kasım---aşılama tedavisinde(aşılama oldu sonuç bekliyoruz :Saruboceq:
ozlem82do---20 Kasım---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
ayşe57---1 Aralık---dondurulmuşlarla tüp bebek tedavisinde :Saruboceq:
LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan
TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...
hadi bakalım hayırlısı..canım sonuç 4 gün sonra ama 3 gün sonra öğrenilecek..Ama idrar testine göre ben öğrendim bu gün kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım...tamam senide ekleyeyim...
ama sakın iism yazdırdıktan sonra kaybolamyın...
herzaman sohbete bekleriz...
morfolojiye gelicede krugere mi bakılmış...
eğer öyleyse evet biraz az...ama 0 olmaktan daha iyidir...
bazı dr lar morfoloji %5 tem aşağı aşıma yapmıyorlar ama yapanlar da var...
% 3 lede denenebilr bence...
liyadora canım peki sonuç günü ne...
rice ederim canım....bafo---01aralık---morfoloji ve hareket---???
ilk aşılama aralıkda canım
sağol eklediğin için
canım zaten bazı dr lar dedim...yaa öle demeyin bizim %1 ve ilk aşılmamızı yapıcaz aralıkda:gitme:
Az evvel idrar testi yaptım,gözle zor görülecek kadar çok hafif bir pembe 2. çizgi çıktı.Biraz daha bekledim..Şimdi daha iyi seçilebiliyor :):Saruboceq:
Transferin 4. gününden beri test yapıyorum bi mok çıktığı yok..Bu gün transferimin 8. günü..
Günlüğe de yazacağım :asigim:
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (11-11-2009 - çarşamba)
:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:
65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)
66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)
67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)
68.hamişşimizz---maviumutolsun---01-10-2009-Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız)---
69.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)
70.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)
71.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???
72. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)
73.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rapunzell_82 arkadaşımız hamile :CüvCüv: bebişi doğal yoldan süpriz yaptı:hooray:
can_iso arkadaşımız ilk tüp bebek denemesiyle hamile:CüvCüv::teytey:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:
surayn ---???---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla):Saruboceq:
liyadora(AdaEge)---14 Kasım---3. tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
ZAMBAK 3---20 Kasım---aşılama tedavisinde(aşılama oldu sonuç bekliyoruz :Saruboceq:
ozlem82do---20 Kasım---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
ayşe57---1 Aralık---dondurulmuşlarla tüp bebek tedavisinde :Saruboceq:
LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan
TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...
canimmmmm opuyorumnanaktan
arada ugruyorum ama haklisin denk gelmiyoruz...
iyiyim sükür bitanem,sen nasilsin bakalim??Şeniz
bitanem sen yusuf boramizla ilgilen,yine geliyorsun arada,olsun o kadar bosverr yerimseniben
bana fransiz kalcak bisey yokki canimin ici..biliyorsun bebis düsüncesi yok suanda..1 haftaya kadar adet olurum,dört gözle adet olmayi bekliyorum,malum düzene girsin artik demi alkisalkisalkis
sen nasilsin??Şeniz
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?