Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar günaydınlar
pinkim yıldönümünüz kutlu olsun inşallah önümüzdeki yıl 3 veya daha fazla birey olarak yıldönümünüzü kutlayın
yeterim canım:1hug: tez zamanda kavuşun
zencefil iyisin inşallah
aymesim günaydın
öperim hepinizi Şeniz

iyiyiz canım benim sen nasılsın?azıcık kapris yapayım dedim,yeterden dayağı yiyodum az kalsınkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN CAIM a.s.a.s.

AMİN AMİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın,

yücel bey hangi hastanenin doktoru

günaydın tatlım Şeniz

[ımg]http://img123.imageshack.us/img123/4813/dogumgunu100122rs.jpg[/ımg]

sevcancım sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara canım

sevcanın doğum günümü nice senelere olsun
sağlıcakla inşşşş

sevcan göksel
canımm

doğumgünümüymüş,ne güzel.sevcancım doğumgünün kutlu olsun.Ailenle nice yılları hep birlikte kutlayın inşallah.a.s.a.s.

sevcancım sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara canım

sevcanın doğum günümü nice senelere olsun
sağlıcakla inşşşş

Çok sağolun kızlara.s.
Hepinizden Allah razı olsun
İnşallah hepimiz yeni yaşlarımızı bebeklerimizle ve eşlerimizle kutlarız:Saruboceq:
Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:
İlk kutlayan sizler oldunuz valla, daha aileden kimse aramadı kocam bile :roflol:

hepinize günaydın kızlar
SEVCANIM doğum günün kutlu olssuntatlım eşinle bebişinle beraber daha nice nice mutlu yıllara inşallah

pinkim inşallah herşey yolunda gider canım bi müjdede senden alırız allahın izniyle topiğimizin ağır topları birer birer hamiş kalıyo inşallah bu bereket sırasıyla herkese uğrar

yetercim allah kavuştursun canım çok haklısın allah başımızdan eksik etmesin koalarımızı yokluklarını göstermesin inşallah......

hihoyyyt Sevcan canım Doğum GünÜN KuTLu OlsUN hihoyyyt
Sevcanımın bebişii paşamızz

Sevcanıma pasta yaptırdım hadiii mumları üfleee :jeyyar:

opuyorumnanaktanPinkim canım EvLilık yıldönümünüz kutlu olsun.Nice mutlu ,Huzuru ,sağlık dolu yıllara opuyorumnanaktan

kızlar herkese hayırlı sabahlar....
sevcan dogum gunun kutlu olsun canım.mınık bebısınle guzel mutlu senelere ınsallah...
darısıda bızlere .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…