Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
onlarda çok sıskalar canım be hiç güzel değiller:1closedeyes:
kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermişkaydirigubbakcemile3 benimkide o hesap :roflol:

Ben kendimi zayıf diyordum bunlarr kemik torpası şeklinde podyumdalar :1rolleyes:

Aymesim şimdi tv açtım senin için üçüzlere hamile bir kadın var canlı yayında üçüzlere hamile olan kadının usg sini gösteriyor.kalp atışı vs.:1closedeyes:

çokta güzel bilgiler verdiler hala takip ediyorum en azındana rtık bana soran arkaşlarımada yardımcı olabiliyorum faydalı bilgilerle dolıu

evet yağmurum aslına bakarsan çok güzel bi proğram ama ber artık içinde tüp bebek konusu geçen hiç bi proğrama bakamıyorum tam 8 yıl hiç nefes almadan seyrettim tüp bebek proğramlarını eve internet girdiğinden beri sayfalar dolusu yazı okudum sırf yeni ne öğrenebilirim diyeörneğin şu an 8 binlerde olan erkek infertilitesi topiği o zaman 5600 lerde filandı ve tamamını okudum yeni bişey bulurmuyum ne öğrenirim diye çünkü kk yı yeni keşfetmiştim sonra eşi azospermliler topiğini buldum sayfa hatırlamıyorum ve onunda tamamını okudum sonra negatif sonuç alanların topiği......üstelik o zamad üyeliğimde yoktu yerimi kaybetmeyim okumadan geçtiğim sayfa olmasın diye kağıda kaldığım yeri not ederek okuyodum .... ve bütün bunların haricinde 8 yıl aralıksız süren tedaviler iğneler ilaçlar üç defa tüp bebek denemesi ..... yaniiii artık hakkaten öğğğğğğğğğğğğğğğğ geldi bu haberlerden sabah bende açtım başlarken hangi konuyu işliycekler diye tüp bebek diyince kalbim battı yemin ederim sabah sabah zor elime geçirdim kumandayı hemen geçtim....biliyorum az çok hepimiz yaşadık bunları ama artık hepimiz o kadar çok şey dinledikki bu konuları biz yapmasakta tüp bebeği doktoru olamasakta doktorları kadar öğrendik prosedürleri çıkarsalar burdaki arkadaşların çoğu anlatır onların anlattıklarını zaten...... ama tabi yeni başlıycaklar daha bu işin başında olanlar için diycek sözüm yok güzel bi proğram.....uzattım ama neyse ya sabah sabah içim kalkmıştı zaten içimi döktüm biraz hakkınızı helal edin

merhaba kızlar herkese günaydıııınnnn opuyorumnanaktan
çok yoğunum eskisi gibi gelemiyorum varmı bir değişiklik acep :CüvCüv:

aaa balım isim değiştirmiş, balkafalı olmuş delikafadulden

yağmurcanım annişlik nasıl gidiyor :ecrin_bebek:
doktorum programında benim drum latif bey vardı
alanında gerçekten uzman bir drdur

aymesim sen napıyosun canım :1hug:

doğumgünün kutlu olsun sevcancım
bebişinle birlikte nice mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirmeniz dileğiyle canım opuyorumnanaktan

Girmicem daha bu topiğe ..Konuşmak isteyen :)geyiğe gelir

:mymeka: şimdi geliyo şepe şille balkafalımdelikafadulden zaten topik donup kalmasın diye uğraşıp duruyoz bide böyle terkedenler olursa nolcak buranın hali akıllımsenağlama

canylom haklsıın zaten bu kadınlar kulübünüde bu tüp bebek araştırmalarım sayesinde keşfettim dediğin gibi aslında bana da öğğ geldi ama bu programda farklı tammen emriyoyu falan gsterid anlattı ilgimi çekti müge izliyodum reklam arasında delikafadulden artık bende tüp bebek uzmanı olabilriim yani araştırmalarımla bende 4 sene (

ceylin naz annişlik iyi cnm ama zormul ya bakmak biraz büyüsede :)) annem yanımda olamasa öldüm 3 gün tek baktım aman Allah' ım baş ağrısı sersemlik artık ağlamaya başladım çocuğun gazı huysuzluğu ne diyim Allah isteyen herkese yaşatsın :))
sen nasılsın sın iyisin inş.. dr gerçkten sevecen ve çok güzel anlatıyordu

Aymesim emin ol bizim bildiğim bilgileri tekrarlayıp duruyorlar ..iYice cıvığı çıktı

Aymesim şimdi tv açtım senin için üçüzlere hamile bir kadın var canlı yayında üçüzlere hamile olan kadının usg sini gösteriyor.kalp atışı vs.:1closedeyes:

canım benim çok sağol demek üçüzlere hamiş he
oh ne güzel valla ama çok zordur herhalde
artık gerçi dediğin gibi bu konuda uzman olduk
okadar çok şeyi duyduk ki
yaaaaaa yinemi kızdın sen girmiycem bu topiğe yazmışsın
sefiyom kıs ben seni çok Şeniz yapma böle:asigim:

pinkim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım
daha nice mutlu huzurlu sağlıklı birde bebişli yıllara canım :1hug:

iyi canım ya çok şükür napıyım uğraşıyom işte
iş güç gidip geliyorum sürekli sen neler yapıyosun
çok sık uğramıyosun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…