evet yağmurum aslına bakarsan çok güzel bi proğram ama ber artık içinde tüp bebek konusu geçen hiç bi proğrama bakamıyorum tam 8 yıl hiç nefes almadan seyrettim tüp bebek proğramlarını eve internet girdiğinden beri sayfalar dolusu yazı okudum sırf yeni ne öğrenebilirim diyeörneğin şu an 8 binlerde olan erkek infertilitesi topiği o zaman 5600 lerde filandı ve tamamını okudum yeni bişey bulurmuyum ne öğrenirim diye çünkü kk yı yeni keşfetmiştim sonra eşi azospermliler topiğini buldum sayfa hatırlamıyorum ve onunda tamamını okudum sonra negatif sonuç alanların topiği......üstelik o zamad üyeliğimde yoktu yerimi kaybetmeyim okumadan geçtiğim sayfa olmasın diye kağıda kaldığım yeri not ederek okuyodum .... Ve bütün bunların haricinde 8 yıl aralıksız süren tedaviler iğneler ilaçlar üç defa tüp bebek denemesi ..... Yaniiii artık hakkaten öğğğğğğğğğğğğğğğğ geldi bu haberlerden sabah bende açtım başlarken hangi konuyu işliycekler diye tüp bebek diyince kalbim battı yemin ederim sabah sabah zor elime geçirdim kumandayı hemen geçtim....biliyorum az çok hepimiz yaşadık bunları ama artık hepimiz o kadar çok şey dinledikki bu konuları biz yapmasakta tüp bebeği doktoru olamasakta doktorları kadar öğrendik prosedürleri çıkarsalar burdaki arkadaşların çoğu anlatır onların anlattıklarını zaten...... Ama tabi yeni başlıycaklar daha bu işin başında olanlar için diycek sözüm yok güzel bi proğram.....uzattım ama neyse ya sabah sabah içim kalkmıştı zaten içimi döktüm biraz hakkınızı helal edin
:roflol::roflol::roflol::roflol:onlarda çok sıskalar canım be hiç güzel değiller:1closedeyes:
kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermişkaydirigubbakcemile3 benimkide o hesap :roflol:
günaydın kıslaaarrr
GÜNAYDIN a.s.a.s.a.s.bu sabah çook kalabalığız yine, ne güzelkaydirigubbakcemile2
BENCE İNTERNETTEN HEMEN AL İÇİNDE 5 6 TANE VAR VE 2 TANEDE GEBELIK TESTI OLUYOR HERGUN YAPIP HANGI GUN CATLADIGINI ANLARSIN VE 16 SAAT İÇÇİNDE DE KİM BİLİR BELKİGELİR...
HAYIRLISI OLSUN AMA BENCE BOSUNA STRES YAPIYORSUNUZ...
bence güvenmeyin ovulasyon testlerine..ben günlerce baktım.kesin yumurtlama olmadı demeye başladım.hep negatifti ..adetin 21. gün progesteron testi yaptırdım.gayet güzel yumurtlamışım..
en iyisi dr a gidip ovulasyon takibi yaptırmak..
ovulasyon testleri çokkk yanıltıcı..aylarca kullandım ben...
GÜANYDIN CUCUgünaydin kizlar
sevcancim dogum günün kutlu olsun...
pinkim evlilik yildönümünüz kutlu olsun,bebissiz son yildönümü olsun insallahhh
kıslarrrr ben geldim. nasılsınız bakalım. haber veremedim size çünkü cumartesi size sölediğim gibi yumoşlarım toplandı. yaramazlar 5 tanecik olmuşlar. ama bunlardan döllene döllene 1 tanecik döllendi. baştan biraz üzdü annesini ama ALLAH tan 1. kaliteydi embriyom. şimdi 4 gündür benimle bügün işe geldim. işte böle kısmetse 21 ınde öğrenicem sonucumu.
valla çok doğru sölüyorsun
artık bende ööğğğğğğğğğğ
oluyorum kadeşlerim bana bak şurada şu proğram var diyince
ben o gün tv hiç açmıyorum
allahım kurtarsın hepimizi bu dertlerden inşşşş
kıslarrrr ben geldim. nasılsınız bakalım. haber veremedim size çünkü cumartesi size sölediğim gibi yumoşlarım toplandı. yaramazlar 5 tanecik olmuşlar. ama bunlardan döllene döllene 1 tanecik döllendi. baştan biraz üzdü annesini ama ALLAH tan 1. kaliteydi embriyom. şimdi 4 gündür benimle bügün işe geldim. işte böle kısmetse 21 ınde öğrenicem sonucumu.
evet yetercim artık o konuda öyle dolmuşuzki damlasa taşıyo bizden rabbim hepimizi kurtarsın bu dertten inşallah kimseyi düşürmesin herkese kolay yoldar versin evlat rabbim yokluğundan kurtarsın herkesi inşallah
İNŞŞŞŞŞ AMMİİNNNNNNN
MEVLAM DERMANSIZ DERT VERMESİN CANIM
NE YAPALIM EN BÜYÜK DERDİMİZ BU OLSUN
.....................................................................
AZ ÖNCE TV MÜGENİN PROĞRAMINDA GÖRDÜM
MUSANIN KATİLİNİ BULMUŞAR YOK BÖLE BİR ŞEY
ARTIK AKRABALAR ENBÜYÜK ZARIRI VERİYOR
BİZE NE OLUYOR BÖLE
NEREYE GİDİYORUZ
ALLAHIM YYAAAAAAAAA
:Saruboceq:
GÜANYDIN CUCU
CANIM HAYIRLI OLSUN
EĞER KALİTELİYSE VE SANA TUTUNURASA
BİT TANE YETERLİ
SAĞLICAKLA GELSİN İNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet yetercim artık o konuda öyle dolmuşuzki damlasa taşıyo bizden rabbim hepimizi kurtarsın bu dertten inşallah kimseyi düşürmesin herkese kolay yoldar versin evlat rabbim yokluğundan kurtarsın herkesi inşallah
canım ya hadi bakalım hayırlısı inşallah 8 gün sonra test sonucunla hepimizin yüzünü güldürürsün allaha emanet olun ikinizide artık ömür boyu beraber olursunuz inşallah...
canım transferin hayırlı olsun Rabbim inşallah gönderir meleğini, bol bol dinlen, stres asla yok, bu dönem içinde biliyosun hep pozitif ve stressiz bir dönem geçirmen gerekiyo, inşallah güzel sonuçlarını alırız tatlım, dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:
canım maşllah herşey olmuş bitmiş bile
hadi hayırlısı bakalım çifte bayram yaşarsın inşallah
bu bayramam göbüşünde bebişnle girersin ne güzel olur valla:Saruboceq:
özlem canım hayırlısı olsun allahım inşallah bebişini 9 ay boyunca sende ayırmaz emeklerini boşa çıkarmaz hamiş haberleini alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?