Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

valla çok doğru sölüyorsun
artık bende ööğğğğğğğğğğ
oluyorum kadeşlerim bana bak şurada şu proğram var diyince
ben o gün tv hiç açmıyorum
allahım kurtarsın hepimizi bu dertlerden inşşşş

bu sabah çook kalabalığız yine, ne güzelkaydirigubbakcemile2

onlarda çok sıskalar canım be hiç güzel değiller:1closedeyes:
kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermişkaydirigubbakcemile3 benimkide o hesap :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydın kıslaaarrr

bu sabah çook kalabalığız yine, ne güzelkaydirigubbakcemile2
GÜNAYDIN a.s.a.s.a.s.
ÇOK ŞÜKÜR KALABALIĞIZ
AMA SANIRIM BALKAFI BıZı TERK ETTı :içelim::içelim::içelim::içelim:
BALKAFALI SENSıZ OLMAZ lmaz: lmaz: lmaz:
SEN BıZıM NEŞE KAYNAĞIMIZSIN HEMEN TOPıĞE DÖN BAKKKKKklava:klava:klava:

Son düzenleme:
günaydin kizlar
sevcancim dogum günün kutlu olsun...
pinkim evlilik yildönümünüz kutlu olsun,bebissiz son yildönümü olsun insallahhh

kızlar balkafayı zorlamayın isterseniz onun toicine gidin kendisi için yani bebeyle ilgili konuşmak istemiyor sıkıldı artık biraz kafa dinlesin

bilgiler için teşekkür ederim canım. baktım dediğin gibi buldum internette. bakalım hayırlısı.

kıslarrrr ben geldim. nasılsınız bakalım. haber veremedim size çünkü cumartesi size sölediğim gibi yumoşlarım toplandı. yaramazlar 5 tanecik olmuşlar. ama bunlardan döllene döllene 1 tanecik döllendi. baştan biraz üzdü annesini ama ALLAH tan 1. kaliteydi embriyom. şimdi 4 gündür benimle bügün işe geldim. işte böle kısmetse 21 ınde öğrenicem sonucumu.

aslında doktorum her ay çağırıyor takip ediyor. yumurtlama oluncada ne kadar büyüyor diye çatlama zamanına kadar çağırıyor beni. ama çok yorucu ve bunaltıcı bişey bu. daha ne kadar ay katlanacam bilmiyorum. git gel git gel. lanet olsun diyesim geliyor. belki bu testle evde kendi işimi kendim hallederim diye düşündüm. ama sende doğru diyosun. doktorun ultrason kontroluyle bu testler tabiki bir tutulamaz.

krugere %3 çok kötü değil...
acaba bu teste yanlışlıkmı var diye yeni test yaptırmak istiyorsanız beklemeden 3 günlük pehrizle yine test verebilir...
ama gelişme oluyormu diye merak ediyorsanız spermler 3 ayda ancak yenileniyor...

eczeneler çok pahalı...
canım netten bu testleri çok uyguna bulabilirsin...
özellikle çok bilinen g.g. com dan alabilirsin...

teşekkür ederim ilginize. testte yanlışlık çıksa eşiminde morali acayip yerine gelecek. çünkü moral sıfır oldu. doktorlar morfolojiye takmışlar bi kere. hem moralin çok önemli olduğunu söylüyorlar hemde eşinde de zaten sorun var diye başlıyorlar. ahhh bu doktorlar.

:Saruboceq:
günaydin kizlar
sevcancim dogum günün kutlu olsun...
pinkim evlilik yildönümünüz kutlu olsun,bebissiz son yildönümü olsun insallahhh
GÜANYDIN CUCU

CANIM HAYIRLI OLSUN
EĞER KALİTELİYSE VE SANA TUTUNURASA
BİT TANE YETERLİ
SAĞLICAKLA GELSİN İNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet yetercim artık o konuda öyle dolmuşuzki damlasa taşıyo bizden rabbim hepimizi kurtarsın bu dertten inşallah kimseyi düşürmesin herkese kolay yoldar versin evlat rabbim yokluğundan kurtarsın herkesi inşallah

canım ya hadi bakalım hayırlısı inşallah 8 gün sonra test sonucunla hepimizin yüzünü güldürürsün allaha emanet olun ikinizide artık ömür boyu beraber olursunuz inşallah...

canım transferin hayırlı olsun Rabbim inşallah gönderir meleğini, bol bol dinlen, stres asla yok, bu dönem içinde biliyosun hep pozitif ve stressiz bir dönem geçirmen gerekiyo, inşallah güzel sonuçlarını alırız tatlım, dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:

canım maşllah herşey olmuş bitmiş bile
hadi hayırlısı bakalım çifte bayram yaşarsın inşallah
bu bayramam göbüşünde bebişnle girersin ne güzel olur valla:Saruboceq:

özlem canım hayırlısı olsun allahım inşallah bebişini 9 ay boyunca sende ayırmaz emeklerini boşa çıkarmaz hamiş haberleini alırız canım

kaydirigubbakcemilebalkafaliiiiii gördüm seni gelmişin :1ninca:
canım sende okumadan geç hoşuna gitmeyen msjları kaydirigubbakcemile3 ama burayada uğramadan geçme:içelim:

kızlar merhaba
rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
inşallah hepimiz bir gün kucağımıza alalım bebeklerimizi
allaha emanet olun

:Saruboceq:
GÜANYDIN CUCU

CANIM HAYIRLI OLSUN
EĞER KALİTELİYSE VE SANA TUTUNURASA
BİT TANE YETERLİ
SAĞLICAKLA GELSİN İNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım maşllah herşey olmuş bitmiş bile
hadi hayırlısı bakalım çifte bayram yaşarsın inşallah
bu bayramam göbüşünde bebişnle girersin ne güzel olur valla:Saruboceq:

özlem canım hayırlısı olsun allahım inşallah bebişini 9 ay boyunca sende ayırmaz emeklerini boşa çıkarmaz hamiş haberleini alırız canım

çok çok çok teşekkür ederim kıslarr yaa iyi dilekleriniz dualarınız her zaman yanımdaydı biliyorum. ama içimde biraz kırıklık var sanki tedavi olmadım gibi acayipim . belkide tek embrıyo oldugu içindi ne bileyim inşallah sizlerinde dediğiniz gibi olur. Rabbim bağışlar bebişimi bana gözyaşlarımı dindirir. transfer sonrası ameliyathaneden çıkınca tutamadım kendimi.bir yandanda anneciğim ağladı.umarım son gözyaşlarım olmuştur. tek sansım tek embiriyom tek dileğim kabul olur .:Saruboceq:

evet aymesim yaa herşey olup bitti 2. gunu transfer etti doktorum riske atmak istemedi bebişimi. tek olduğu için. garipti benim için. annem bana ben bebeğime ağladım o gün . o gun annemi çok çok iyi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…