Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba
rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
inşallah hepimiz bir gün kucağımıza alalım bebeklerimizi
allaha emanet olun
AMıNNN ııNNNŞŞŞŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

CANIM STRES YOK RAHAT OL
BOL BOL DıNLEN
HAYIRLISINI DıLE
ıNŞŞŞŞ MELEĞıN GELECEK ııNNNŞŞŞŞŞ

evet aymesim yaa herşey olup bitti 2. gunu transfer etti doktorum riske atmak istemedi bebişimi. tek olduğu için. garipti benim için. annem bana ben bebeğime ağladım o gün . o gun annemi çok çok iyi anladım

İnşallah sımsıkı tutunur bebişin canım :Saruboceq:

evet aymesim yaa herşey olup bitti 2. gunu transfer etti doktorum riske atmak istemedi bebişimi. tek olduğu için. garipti benim için. annem bana ben bebeğime ağladım o gün . o gun annemi çok çok iyi anladım

canım benim ya ana gibi yar gerçekten olmuyo
çok iyi anlıyorum senin şu anki halini bende tüp bebekte
negatifi aldığımda annem benden daha çok yıkılmıştı
ben ona anne nolur ağlama diyodum oda bana sen ağlama
ben susarım sen yeterki üzülme diyodu
ikimizde birbirimiz üzülmesin diye bütün acıları almaya razıydık
okadar zor zamanlardıki anlatamam daha fazla bahsedipte canını sıkmıyım
inşallah siz çok yakında pozitifi alıp sevinç gözyaşları dökersiniz bi kaç damla ama
fazla yok Rabbim hep güldürür yüzünü inşallah bundan sonra

canım rabbim gönlüne göre versin.sonuçta 1 sperm bir yumurta yetmiyormu hamile kalmaya.ümidini kaybetme işallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur..:Saruboceq:

Nan Balkafa ellerine sağlık, çok güzel olmuşalkisalkisalkis
Güzel olmuş olmasına da şimdi canım çekti nolcak şimdi:mymeka: cokacimcoook
Çabuk işyerime paket yap yolladelikafadulden

Özlem canım tüp bebek mi yaptırdın :uhm:
Hadi hayırlısı olsun
İnşallah bu sefer gelicek meleğin :ecrin_bebek:
Allahım yardım et :Saruboceq:
21 Kasım büyük gün delikafadulden

hadı hayırlısı...allah yardımcınız olsun umarım haberini alırızopuyorumnanaktan

ay ne güzel bir cümle opuyorumnanaktan
Canım inşallah hepimiz kuracağız bu cümleyi burada..Allahım nerde isteyen varsa en kısa zamanda nasib etsin amin inşallah :Saruboceq:

8.gün test yaptım filan yazınca o yüzden öyle yazdım.çok sevindim işallah sağlıcakla kucağınada alırsın:Saruboceq:

canım evet ilk dün yaptım,bu gün de tekrarladım testi.AdaEge nin günlüğüne yazdım..:kedi:

ınşallah sımsıkı tutunur bebişin canım :Saruboceq:
aminnnnnn hoşgeldin bu arada canım
aymesim canım kim ne derse desin olacağı varsa olmuştur şuan benimledir. asla canımı sıkmam ben 2 sonucada hazırım yeterki hayırlısı olsun.
canım rabbim gönlüne göre versin.sonuçta 1 sperm bir yumurta yetmiyormu hamile kalmaya.ümidini kaybetme işallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur..:Saruboceq:
evet canım sonuçta normal yolla hamile kalsamda bu böle olucaktı bekliyoruz işte az kaldı
Özlem canım tüp bebek mi yaptırdın :uhm:
Hadi hayırlısı olsun
ınşallah bu sefer gelicek meleğin :ecrin_bebek:
Allahım yardım et :Saruboceq:
21 Kasım büyük gün delikafadulden
iyiki doğmuşsun canım .evet canım tüp bebeğe başlamıştık ama çok çabuk gelişit ben daha geç transfer olur diyordum ama işte oldu bitti 4. gunum bugun :kedi:
hayırlııs olsun cnaım ne zamnayaptırdın testi kaç çıktı kan degerin hiç yazmıyosun sadece ben biliyorum gibi bişey yazmışsın :teytey:
hadı hayırlısı...allah yardımcınız olsun umarım haberini alırızopuyorumnanaktan

aminnnnn canımmm inşallah öyle olucak ALLAH izin verirse

Son düzenleme:
Pardon ya ben de evlilik diye anlamışım :kedi:
pinkçim nice evlilik yıldönümlerine,sevcancım yeni yaşın sana mutluluk getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…