Canım inşallah hepimiz kuracağız bu cümleyi burada..Allahım nerde isteyen varsa en kısa zamanda nasib etsin amin inşallah :Saruboceq:
canım evet ilk dün yaptım,bu gün de tekrarladım testi.AdaEge nin günlüğüne yazdım..:kedi:
aminnnnnn hoşgeldin bu arada canım
aymesim canım kim ne derse desin olacağı varsa olmuştur şuan benimledir. asla canımı sıkmam ben 2 sonucada hazırım yeterki hayırlısı olsun.
evet canım sonuçta normal yolla hamile kalsamda bu böle olucaktı bekliyoruz işte az kaldı
iyiki doğmuşsun canım .evet canım tüp bebeğe başlamıştık ama çok çabuk gelişit ben daha geç transfer olur diyordum ama işte oldu bitti 4. gunum bugun :kedi:
hayırlııs olsun cnaım ne zamnayaptırdın testi kaç çıktı kan degerin hiç yazmıyosun sadece ben biliyorum gibi bişey yazmışsın :teytey:
aminnnnn canımmm inşallah öyle olucak ALLAH izin verirse
Canım hoşbuldum.daha transferimin 9. günü.4. günden beri test yapıyorum bişey çıkmıyordu..dün gördüm sonunda.bu gün daha da koyulaşmış.ama hala ilk çizgi kadar koyu değil tabi..
Bu arada tekrar edeyim arkadaşlarlar ben AdaEge badem..Hasretinize dayanamadım geldim yine kaydirigubbakcemile3:1hug:a.s.
canım inşallah kan testinden de mükemmel bir sonuç alırsın, bende transferimin 4. ve 5.günü test yaptım ilaçların etkisiyle falan pozitif çıkarmı diye ama hiç bişey çıkmadı, 8.gün yaptığım testte silikte olsa bi pembe çizgi gördüm, 9.gün tekrarladım bir öncekinden daha belirgindi ama henüz erken olduğu için ilk çizgi kadar koyu olmuyo tabii, 11.günde kan testi yaptırdım ve 302 gibi yüksek bi rakamla karşılaştım, şimdi ikizlerimle 7. haftamızdayız, inşallah seninde sonuna kadar hep pozitif olur ve meleğini (veya meleklerini) kucağına alırsın bitanem:Saruboceq:
çok geçmiş olsungrip başıma vurdu galiba kaç gündür girmiyorum yazılanları bile yanlış anlıyorum.
nan balkafa ellerine sağlık, çok güzel olmuşalkisalkisalkis
güzel olmuş olmasına da şimdi canım çekti nolcak şimdi:mymeka: Cokacimcoook
çabuk işyerime paket yap yolladelikafadulden
pinkim canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.sağlıklı nice nice uzun yıllar dilerim.
[ımg]http://img20.imageshack.us/img20/1863/sonsuzmutluluklar07.gif[/ımg]
İnşallah canım.:Saruboceq:Ben de acaba aldığım ilaçların etkisi mi dedim ama 4. günden beri testi 10 değil belki 5 saat beklettim hiç bir şey çıkmıyordu..Bana da yine ikiz olabilir gibi geliyor bebekler ama belli olmaz tabi..Şimdi aklım fikrim rahim kasılmalarını en iyi ve en erken engelleyen ilaçları araştırmakta...:çok üzgünüm:
Daha önce de ikizlere hamileyken 9.gün çıkmıştı..Ancak benim beta hcg çok düşüktü...10.gün 34,12. gün 57...Allah kucağımıza almayı nasib etsin inşallah...
canım ben ilk kan testi sonucumda dokorumu aradım büyük ihtimal çoğul gebelik dedi, 13.gün tekrar yaptırdım 393 çıktı rakam ikiye katlanmadığı için tereddüt ettim bu sefer, bi sorunmu var diye yine dr.u aradım üçüz olabilir birisi sonlanmıştır oyüzden böyle düşük çıkmıtır kan testine devam edicez dedi, daha sonra da 600sonra 1100 gibi değerlerle devam etti ilk ultrasonda iki keseyi gördük çok şükür, ama dr.un dediği gibi ilkinde üçüzmüş, ama rahmin farklı biyerine tutunduğu için sonlanmış oyüzden ilk testte yüksek çıkmış dedi bana,
Seninki banada ikiz gibi geliyo, hadi hayırlısı, Rabbim inşallah göndermiştir mucizelerinide hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alır o cennet kokularını içine çekersin canım
Hayırlısı ile canım:Saruboceq:
Bana da dr bu düşük değerleri görünce kimyasal gebelik demişti sürekli
Yani dr un söylediğini ciddiye alsaydım ilaçlarını da bırakacaktım...Nasılsa tutmadı diye...
Bence beta hcg değerleri yanıltıcı olabiliyor..
Örneğin dondurulmuş embriyolar ise daha yüksek beta hcg sonucu çıkıyor,ya da blastosist embriyosu ise veya transferin 3. ve 5. günlerde ek pregnyl ya da adını şu an hatırlayamadığım o harfi ile başlayan çatlatma iğnesi yapıldı mı bunlar da beta hcg değerini oldukça yüksek çıkartabiliyor..
Çünkü çok yüksek beta hcg değerleri olup tek gebelik bekleyen arkadaşlara da rastladım..
Gebelikte sayı bence kesin ve net olarak anca ultrason görüntüsü ve alınan kalp atışı ile belli oluyor..
ınşallah canım aminnnn :Saruboceqtabi canım en güvenilir olanı ultrason zaten, sağlıklı olsunlarda 1 2 fark etmez Rabbim hayırlı evlatlar versin yeter ki
merhaba kizlarrrr
gecmisi okudum alintilari yaptim ama baska sayfayi kapatayim derken bunu kapatmisim alintilar gittiakannehir
yeter ve zencefil esleriniz bir kac gunlugune yokmus Allah kavustursun canlarim
pinkrose evlilik yildonumunuz kutlu olsun bu son bebissiz yiliniz olsun insallah seneye bize mesaj yazdiginda kucaginda bebislerin olsun
sevcan goksel dogum gunun kutlu olsun canim nice mutlu saglikli yillara
ozlemcanim transferin olmus insallah hayirlisiyla bebisin guzelce tutunur sana
liyadoracanim zaten buyuk ihtimal bebisin seninle sukurler olsun kan testinden sonrada halaylara basliycazkaydirigubbakcemile2
kizlar aklimda kalanlar bunlar atladigim varsa kusura bakmayin emi canlarim hepinizi kocaman optum
merhaba kizlarrrr
gecmisi okudum alintilari yaptim ama baska sayfayi kapatayim derken bunu kapatmisim alintilar gittiakannehir
yeter ve zencefil esleriniz bir kac gunlugune yokmus allah kavustursun canlarim
pinkrose evlilik yildonumunuz kutlu olsun bu son bebissiz yiliniz olsun insallah seneye bize mesaj yazdiginda kucaginda bebislerin olsun
sevcan goksel dogum gunun kutlu olsun canim nice mutlu saglikli yillara
ozlemcanim transferin olmus insallah hayirlisiyla bebisin guzelce tutunur sana
liyadoracanim zaten buyuk ihtimal bebisin seninle sukurler olsun kan testinden sonrada halaylara basliycazkaydirigubbakcemile2
kizlar aklimda kalanlar bunlar atladigim varsa kusura bakmayin emi canlarim hepinizi kocaman optum
Canım bebişim benle diye düşünüyorum ama tekrar bebek mezarı kazmaktan da ölesiye korkuyorum..Bu rahim kasılmalarını engelleyici şeyleri araştırıcam...
canım inşallah hepimiz kuracağız bu cümleyi burada..allahım nerde isteyen varsa en kısa zamanda nasib etsin amin inşallah :saruboceq:
canım evet ilk dün yaptım,bu gün de tekrarladım testi.adaege nin günlüğüne yazdım..:kedi:
canim korkman cok normal malesef ki yasadin
ama lutfen boyle soyleme
onlemini al temkinli ol
insallah oyle birsey olmaz saglikla kucagina alirsin
ben hamileyim.
kız badem sen misin
tanıyamadım seni
hamile misin?
kıslarrrr ben geldim. nasılsınız bakalım. haber veremedim size çünkü cumartesi size sölediğim gibi yumoşlarım toplandı. yaramazlar 5 tanecik olmuşlar. ama bunlardan döllene döllene 1 tanecik döllendi. baştan biraz üzdü annesini ama ALLAH tan 1. kaliteydi embriyom. şimdi 4 gündür benimle bügün işe geldim. işte böle kısmetse 21 ınde öğrenicem sonucumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?