Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
BADEM CANIM İNŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
BU MUTLULUĞUN DAİM OLSUN
SAĞLICAKLA GELSİNLER İNŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bademim tebrik ederim canım. Eminim kan testinde iyi cıkacak. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn
Çok sağolun arkadaşlar opuyorumnanaktan
Canım hoşgeldin.Ben de eşim 600 bin sperme sahipken ve benim de rahimde bir sürü sorun varken geçen sene ikizlere hamile kaldım.İlk tüp bebek denemesinde..Allah doğal yollardan daha çabuk hamilelik nasib etsin inşallah sizlere..:Saruboceq:

aramıza hoşgeldin canım,vereliniortak inşallah topiğimiz sana uğurlu gelir ve çabucak listemizden hamiş listemize terfi edersin, Allah yardımcın olsun canımkaydirigubbakcemile5

tebrikler gözünaydın allahım bilerede nasip etsin inşallah...:teytey::teytey:

BADEM CANIM İNŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
BU MUTLULUĞUN DAİM OLSUN
SAĞLICAKLA GELSİNLER İNŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amin Allahım inşallah..Allahım sana şükürler olsun,bütün kalbimle yalvarıyorum Allahıma,tüm isteyenlere anneliği nasib et yarabbim inşallah:Saruboceq: :Saruboceq:

evet doğrudur sonradan sonlanmıştır canım. benimde 12. gün 354 dü güzelde katlanmaya devam ediyodu ikizdi ama biri sonradan sonlanmış doktor banada öyle demişti. hayırlısı böyleymiş. idrar testinde 8. gün silik olarak bendede çıkmıştı

özlemim transferin yapılmış hayırlı olsun canım inşallah 21 kasımda senin halayını çekicez canım burada. tutsunda 1 tane olsun canım bişi olmaz.hemde 1. kaliteliymiş çok güzel.

sevcanım doğumgünün kutlu olsun ailenle daha nice nice yıllara inşallah

pinkim evlilik yıldönümün kutlu olsun. bu yeni yıldönümünde umarım dilediğin herşeye kavuşursun tatlım

bademim hayırlı olsun bence silik çıktığına göre kesin hamilesin tekrar ve yeniden.umarım bu sefer her şey yolunda gider canım.

bide bu takvimlere ne oldu böyle kaybolmuş bir yeni adres veriyo ordan yapın diyo ordan nasıl yapılıyo takvvim bilen varmı kızlar
benim takvimisim kaybolmuşşşşşş:çok üzgünüm:

amin canım inşş hepime nasip etsin rabim

bide bu takvimlere ne oldu böyle kaybolmuş bir yeni adres veriyo ordan yapın diyo ordan nasıl yapılıyo takvvim bilen varmı kızlar
benim takvimisim kaybolmuşşşşşş:çok üzgünüm:

evet canım ya ne yazıkki takvimlerimiz gitmiş
bende denedim dün yapmayı ama güzel bişey bulamadım
çok çirkinler baby yazan yere gir sen ordan yapıcaksın dimi
bebiş takvimi yani ben evlilik takvimlerine baktım tabiki hep:çok üzgünüm:

Ben transfer gününden beri akşamları 1 defa Meryem,Ali İmran,Kasas,Fatır,Saffat,Fussilet,Şura ve Zariat surelerini okuyorum arkadaşlar..

Eğer bir gün aksatırsam ertesi gün 2 kez okuyorum...

tesekkurler hosbulduk
amin hepimize insallah
sizinde bu sefer yuzunuz guler allahin izni ile insallah

aramıza hoşgeldin canım,vereliniortak inşallah topiğimiz sana uğurlu gelir ve çabucak listemizden hamiş listemize terfi edersin, Allah yardımcın olsun canımkaydirigubbakcemile5

tesekkurler hosbulduk kizlar
sizleri cok sevidim bensengözlerimebaksanab

Arkadaşlar Merhaba;

Şirket kk ye giriş sayfasını yasaklılara koymuş artık işyerinden giremiyorum. Sizleri özledim evde net olmadığı için istemyerek sizlerden uzak kaldım şimdi eşim ameliyat olduğu için izinliyim kayınvalidemin pc sinden sizlere yazıyorum. listenin son halini ne durumda merak ettim. bende hala birşey yok. adetimi 1 hafta geçtim ama kan tahlili negatif çıktı. herhalde sitresten neyse sizlerle olma güzel
Özlem canım inşallah bu sefer meleklerine kavuşursun.

Hepinizi öpüyorum.
buarada adet olunca 2. aşılamaya başlayacağım. raporum çıktı ilaçları aldım adet olmayı bekliyorum.

kıslar ben kaçtım kociş gelcek yemek hazırlayayım kendinize iyi bakın yarın görüşürüz iyi akşamlar herkese

hoşgeldin canım.. opuyorumnanaktan
inş çabuk gelir bebeğin sana..

hayırlısı olsun canım..
belki de elinde kalır ilaçların hamileyim dersin..

sevcan doğum günün kutlu olsun.. opuyorumnanaktan
yazamadım bir türlü yaa..

ister doğal,ister aşılama ,ister mikro olsun,Hiç mühim değil..Önemli olan sağlıkla kucağımıza alabilmek..Öyle ya da böyle bizden eşimizden bir parça ,bizim evlatlarımız olucak onlar arkadaşlar...Neden doğal olmuyor diye kendinizi üzmeyin...

Herkes bilmek zorunda değil doğalla mı tedaviyle mi olduğunu..Annem babam hariç tüm akrabalar doğal yoldan diye biliyorlardı geçen sene.Şimdi de öyle olucak...Şart değil milletin ayrıntı bilmesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…