Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok şükür olmuş takvimim.

bencede badem herkes bilmek zorunda değil bizimde akrabalar bilmiyo

bir kaç arkadaşım bir kuzenim birde yakın komşumuz bide görümcem biliyo ( gerçi bilmeyen kalmamışmı ne:roflol:)

Yaaa ben de yumurta yapıcam öyle kaydirigubbakcemile3

bencede canım sağlıklı olsunlarda yeterki bak bizimkide lpg

caspercım manyak bu millet.
çocuğun olmuyorsa tüp bebek yaptır derler.
yaptırırsın ay onların tüp derler.
sanki farklılar.
hatta bence en sağlıklı yumurta ile en sağlıklı sperm birleşiyor.
yani özel imalat:roflol::roflol:

Amin Allahım inşallah..Allahım sana şükürler olsun,bütün kalbimle yalvarıyorum Allahıma,tüm isteyenlere anneliği nasib et yarabbim inşallah:Saruboceq: :Saruboceq:

AMİN CANIM İNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
HEPİMİZE NASİP ETSİN RABİM ANNELİĞİ

ya ben bir şey söleyimmi kızlar
eğlence olsun diye eşiyle beraber olupta hamile kalan insanlar bizi anlamazlar
o nedenle bencede hiç kimsenin bilmesi gerekmiyor
doğalmı değilmi
bizim için sağlıklı gelsinler
yetrki gelsinler

bencede zaruri değilse bilinmesin.
meraktan çatlasınlar.
arada derede kalsınlar.
ohhhh.
zemuszemuszemuszemus

canım ben pek inanmıyorum değerlerin ikiz üçüz olduğunun göstergesi olduğuna benim 12. gün değerim 650 lerdeydi ama ikiz üçüz değil badem arkadaşında ilk gebeliğinde 10yada12 gün tam hatırlıyamadım şimdi 50 çıkmasına rağmen ikizdi ben çok inanmıyorum yani değerelere göre olduğuna... aman sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağımıza alalımda tek olsun.... rabbim herkese nasip etsinde hakkında kaçı hayırlısıysa onu nasip etsin....

bu arada benim idrar testinde 5 gün çıktı silik çizgi ama gölge gibide değil daha belirgin hergünde daha koyulaştı yani çatlatmanın etkisi olduğunu sanmam 5. gün çıktığı halde ikiz değildi..... anlıycanız çok yormamak lazım bence en garantisi usg de kalp atışını beklemek herşey kabak gibi meydana çıkıyo:)) yani kendini üzme canım baştan beri tek tutmuşta olabilir sağlıcakla gelsinde tek olsun....

Son düzenleme:
Caneylom canım haklısın Nevronun değeri ne kadar yüksekti hatırlarsan.
üçüz demiştik.
ama tek gebelikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…