Caneylom canım haklısın Nevronun değeri ne kadar yüksekti hatırlarsan.
üçüz demiştik.
ama tek gebelikti.
bencede zaruri değilse bilinmesin.
meraktan çatlasınlar.
arada derede kalsınlar.
ohhhh.
zemuszemuszemuszemus
canım benimde az önce nevro gelmişti aklıma doğum yapmış olmalı ama alamadık bi haber sağlcakla kavuşur inşallah haklısın onunkide çok yüksekti değeri ama tekti bence tek belirti usg de kese görmektir kan değerlerini çokta önemsememek gerekiyo
canım benimde az önce nevro gelmişti aklıma doğum yapmış olmalı ama alamadık bi haber sağlcakla kavuşur inşallah haklısın onunkide çok yüksekti değeri ama tekti bence tek belirti usg de kese görmektir kan değerlerini çokta önemsememek gerekiyo
:kedi:Şeniztakvimini yerim senin.
çok şeker olmuş 3 haftalık yazan kısım
maşallah
canım ben pek inanmıyorum değerlerin ikiz üçüz olduğunun göstergesi olduğuna benim 12. gün değerim 650 lerdeydi ama ikiz üçüz değil badem arkadaşında ilk gebeliğinde 10yada12 gün tam hatırlıyamadım şimdi 50 çıkmasına rağmen ikizdi ben çok inanmıyorum yani değerelere göre olduğuna... aman sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağımıza alalımda tek olsun.... rabbim herkese nasip etsinde hakkında kaçı hayırlısıysa onu nasip etsin....
bu arada benim idrar testinde 5 gün çıktı silik çizgi ama gölge gibide değil daha belirgin hergünde daha koyulaştı yani çatlatmanın etkisi olduğunu sanmam 5. gün çıktığı halde ikiz değildi..... anlıycanız çok yormamak lazım bence en garantisi usg de kalp atışını beklemek herşey kabak gibi meydana çıkıyo:)) yani kendini üzme canım baştan beri tek tutmuşta olabilir sağlıcakla gelsinde tek olsun....
Caneylom canım haklısın Nevronun değeri ne kadar yüksekti hatırlarsan.
üçüz demiştik.
ama tek gebelikti.
hoşbuldum canımopuyorumnanaktaniyi akşamlar kızlar............badem hoşgeldin gııı inşallah hamilesindir canım............nan balkafa hangi konuya dalsam mutlaka sen uğramış oluyosun haa benden betersin heryerde maydonoz oluyon kaydirigubbakcemile3
canım geçende biri konuşmuştu msn de.
Badem miydi acaba?
daha doğum olmamış sanırım
kız yeter bende senin gibi tv izlemeyi pek sevmiyorum...........türk dizilerine aşırı gıcığım var midem kaldırmıyo zorunlu olmadıkça izlemiyorum anca bir misafirliğe gidecem yada misafir gelecek öyle bakarım midem bulana bulana.......ama yabancı dizilere dayanamıyorum lost , closer yani cnbce2 deki dizilere bayılıyorum dillerini pek anlamasamsa alt yazılı oluyo yinede izliyorum benimde böle bir manyaklığım işte.........saat 9 gibi başlıcak mesela yabancı dizim dört gözle bekliyorum
benim eltimde tüpbebe yaptırdığında dr 4 embriyo transfer etmişti o gerizekalıda dördüz çocuklarım vardı 3 öldü biri yaşadı deyip milleti keklemeye çalışıyo resmen bir gerizeka işte ya milleti ya kendini kandırmaya çalışıyo salak halbuki değerleride düşüktü dr kendine hiç bişe dememişti öküzün önde gidenine sonrada (eşi çok oğlancı olduğu için) oğlan doğuracam dedi kız doğurdu onuda ben rüyamda gördüm 3 çü oğlan biri kızdı oğlanlar öldü kız yaşadı diyo.... kızı 1 yaşına girecek nerdeyse halen aynı yalan dördüz bebeklerim diye söynenip duruyo...........benim gibi bilenleri kandıramıyo ama tüpbebe hakkında bilgisi olmayanlara yutturuyo gerçi oda bi sanat milleti ahmak yerine koymak demi.........
sonunda adet oldum kizlar
2 ay ustune :bbo:
fadik canim tarih tam olmasada tahminen aralik 13 olabilir
bende bu ay corek otu bal tarcini kullanmayi dusunuyorum
faydasi dokunuyor hic olmasa adetim zamaninda geliyor
neden hemen oyle dedı kı acaba ...sorun neymıs CADIARZU acaba
hoşgeldin canım.. opuyorumnanaktan
inş çabuk gelir bebeğin sana..
hayırlısı olsun canım..
belki de elinde kalır ilaçların hamileyim dersin..
sevcan doğum günün kutlu olsun.. opuyorumnanaktan
yazamadım bir türlü yaa..
benim eltimde tüpbebe yaptırdığında dr 4 embriyo transfer etmişti o gerizekalıda dördüz çocuklarım vardı 3 öldü biri yaşadı deyip milleti keklemeye çalışıyo resmen bir gerizeka işte ya milleti ya kendini kandırmaya çalışıyo salak halbuki değerleride düşüktü dr kendine hiç bişe dememişti öküzün önde gidenine sonrada (eşi çok oğlancı olduğu için) oğlan doğuracam dedi kız doğurdu onuda ben rüyamda gördüm 3 çü oğlan biri kızdı oğlanlar öldü kız yaşadı diyo.... kızı 1 yaşına girecek nerdeyse halen aynı yalan dördüz bebeklerim diye söynenip duruyo...........benim gibi bilenleri kandıramıyo ama tüpbebe hakkında bilgisi olmayanlara yutturuyo gerçi oda bi sanat milleti ahmak yerine koymak demi.........
Canım muhakak kullan bence de..
Hatta hayıtı da kullan bulabilirsen
canim iki gundur aksamlari hayit otunu iciyordum
adetten sonrada kullaniliyormuki
faydasi oluyor mu yumurtlamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?