Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Caneylom canım haklısın Nevronun değeri ne kadar yüksekti hatırlarsan.
üçüz demiştik.
ama tek gebelikti.

canım benimde az önce nevro gelmişti aklıma doğum yapmış olmalı ama alamadık bi haber sağlcakla kavuşur inşallah haklısın onunkide çok yüksekti değeri ama tekti bence tek belirti usg de kese görmektir kan değerlerini çokta önemsememek gerekiyo

bencede zaruri değilse bilinmesin.
meraktan çatlasınlar.
arada derede kalsınlar.
ohhhh.
zemuszemuszemuszemus

VALLA YYAAAAAAAAA
ÇATLASINLAR PATLASINLAR
zemuszemus zemuszemus delikafadulden delikafadulden

evet yyaaaaaa bayağı Uzun oldu
nevrodan haber yok

canım geçende biri konuşmuştu msn de.
Badem miydi acaba?
daha doğum olmamış sanırım

iyi akşamlar kızlar............badem hoşgeldin gııı inşallah hamilesindir canım............nan balkafa hangi konuya dalsam mutlaka sen uğramış oluyosun haa benden betersin heryerde maydonoz oluyon kaydirigubbakcemile3

takvimini yerim senin.
çok şeker olmuş 3 haftalık yazan kısım
maşallah
:kedi:Şeniz

Caneylom canım haklısın Nevronun değeri ne kadar yüksekti hatırlarsan.
üçüz demiştik.
ama tek gebelikti.

Arkadaşlar nevro transferden sonra da 3 ve 5. günler çatlatma iğnesi olmuştu.tutunmayı kuvvetlendiriyor diye..bu çatlatma iğneleri zaten biliyoruz ki beta hcg hormonu..Yani daha önce de dediğim gibi yanıltıcı..öyle olsa biliyorsunuz benim tek gebelik değerlerine göre bile çok düşüktü...Ki ikizdi..dr ların yüksek beta hcg değeri görünce ikiz üçüz demeleri tamamen tahmini bir varsayım..çünkü sitede çok çok yüksek beta hcg değerleri olduğu halde tek gebeliği olan çok arkadaş vardı..onların da ikizken azaldığını düşünmüyorum açıkçası...10.gün 34,12. gün 57 olan değerleri görüp te kimyasal gebelik diyen bir dr dan sonra çok ta inanıp ciddiye almıyorum bazı varsayımları açıkçası...eğer dr a inanıp ilaçları kesseydim bebeklerimin varlığından haberim olmayacaktı...

kız yeter bende senin gibi tv izlemeyi pek sevmiyorum...........türk dizilerine aşırı gıcığım var midem kaldırmıyo zorunlu olmadıkça izlemiyorum anca bir misafirliğe gidecem yada misafir gelecek öyle bakarım midem bulana bulana.......ama yabancı dizilere dayanamıyorum lost , closer yani cnbce2 deki dizilere bayılıyorum dillerini pek anlamasamsa alt yazılı oluyo yinede izliyorum benimde böle bir manyaklığım işte.........saat 9 gibi başlıcak mesela yabancı dizim dört gözle bekliyorum

iyi akşamlar kızlar............badem hoşgeldin gııı inşallah hamilesindir canım............nan balkafa hangi konuya dalsam mutlaka sen uğramış oluyosun haa benden betersin heryerde maydonoz oluyon kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
canım geçende biri konuşmuştu msn de.
Badem miydi acaba?
daha doğum olmamış sanırım

evet ben telde konuştum canım
34. haftasındaydı nevrocuk :asigim:

CANIM HİÇ SORMA NORMALDEDE İZLEMEK İSTEMİYORUM TV
ÇÜNKİ İNSANI KARŞISINA BAĞLIYOR
BEN OKUMADAN YANAYIM KİTAP FALAN
..............................................................
AMA ŞU TÜRK DİZİLERİNE SİNİR OLUYORUM KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL
NE AİLE NE AHLAK YAPMIZA UYMUYOR
ÜSTELİK AKŞAM SAAT
20 BAŞLIYOR NT]

benim eltimde tüpbebe yaptırdığında dr 4 embriyo transfer etmişti o gerizekalıda dördüz çocuklarım vardı 3 öldü biri yaşadı deyip milleti keklemeye çalışıyo resmen bir gerizeka işte ya milleti ya kendini kandırmaya çalışıyo salak halbuki değerleride düşüktü dr kendine hiç bişe dememişti öküzün önde gidenine sonrada (eşi çok oğlancı olduğu için) oğlan doğuracam dedi kız doğurdu onuda ben rüyamda gördüm 3 çü oğlan biri kızdı oğlanlar öldü kız yaşadı diyo.... kızı 1 yaşına girecek nerdeyse halen aynı yalan dördüz bebeklerim diye söynenip duruyo...........benim gibi bilenleri kandıramıyo ama tüpbebe hakkında bilgisi olmayanlara yutturuyo gerçi oda bi sanat milleti ahmak yerine koymak demi.........

harzemim eltin baya kızdırmış seni boşveeeerr takma kafana öyle densizleri haklısın herkese belki yuttururda bize asla ..

Nasıl yaaa ...akannehirkaydirigubbakcemile3

O zaman benim de 2 değil 7 çocuğum var.Tövbe tövbe yaaakafamçokkarıştı

sonunda adet oldum kizlar
2 ay ustune :bbo:
fadik canim tarih tam olmasada tahminen aralik 13 olabilir
bende bu ay corek otu bal tarcini kullanmayi dusunuyorum
faydasi dokunuyor hic olmasa adetim zamaninda geliyor

sonunda adet oldum kizlar
2 ay ustune :bbo:
fadik canim tarih tam olmasada tahminen aralik 13 olabilir
bende bu ay corek otu bal tarcini kullanmayi dusunuyorum
faydasi dokunuyor hic olmasa adetim zamaninda geliyor

Canım muhakak kullan bence de..
Hatta hayıtı da kullan bulabilirsen

neden hemen oyle dedı kı acaba ...sorun neymıs CADIARZU acaba

sorun mlde bir milyon sperm oldugu icin

hosbulduk canim
tesekkurler amin ins:Saruboceq:

NASIL YYYYAAAAAAAAA
BÖLE BİR ŞEY VARMI :uhm: :uhm: :uhm:

kızlar ben çıkıyorum
başım ağrıyor yine biraz uznayım
size iyi akşamlar

yok kız caneylom eltimin beni kızdırdığından değilde nasıl desem genelde insanları salak yerine koymaya bayılır...........halbuki salak kendisidir söylediği yalanı bile unutur kendide inanır öyle bi yapısı var onu tanıyan herkes bilir........evet liyadoram eğer sende eltim gibi hesaplarsan 7 çoğuğun var...............yetercim malesef var vede yaşanmış hikayedir kaydirigubbakcemile3...........şu sıralar aile içinde ona prof diyoz hijyen konusunda uzman olduda çocuk doğurunca terfi etti bebeği mikrop kapmasın diye kimsenin kucağına vermiyo odadan dışarı çıkarmıyo abuk sabuk şeyler yediriyo çocuğun gelişimi yaşıtlarına göre baya geri yok şunda bakteri var yok bunda mikrop var deyip resmen eziyet ediyo hem çocuğa hem millete bir çocuk doğurdu zorla şimdi sanki 10 çocuk büyütmüş gibi nutuk çekiyo halbuki bişe bildiği yok herkes çocuğa acıyo bende dahil zavallım kimselerde sevemiyo mazallah çocuk mikrop falan kapar zan altında kalmak istemiyolar.............hani derler ya görmemişin bi çocuğu olmuş çekmiş çükünü koparmış aynen öle bizim prof allah yardım etsin çocuğa............eğer hamile kalırsanız kan tahlili sonuçlarınızı eltime yollayın kesin sonucu o size söyler kaç embriyo konmuşsa o kadar çocuğunuz olcek yane

canim iki gundur aksamlari hayit otunu iciyordum
adetten sonrada kullaniliyormuki
faydasi oluyor mu yumurtlamaya

Canım incir kürü ve soğan kürü yapıyorlardı ya yumurtlama kalitesinin artması için..Ben bir de soya sütü içtim migrostan alıp..Günde 1-1 buçuk litre kadar
muzlusunun tadı süper..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…